Καταλύματα για το Leaf Peepers: Πολιτεία της Νέας Υόρκης

Ξενοδοχεία και πανδοχεία της Νέας Υόρκης να εξετάσουν το ταξίδι σας για το πτώση του φθινοπώρου

Ως ντόπιος της κοιλάδας Hudson της Νέας Υόρκης, πρέπει να πω ότι η Νέα Υόρκη μπορεί να ανταγωνιστεί τη Νέα Αγγλία για άφθονα χρώματα πτώσης. Από την κοιλάδα του Hudson μέχρι τα Adirondacks, από τα Catskills έως τα καταρράχτα του Νιαγάρα, στο Ν. Υόρκη περιμένει δραματικό τοπίο πτώσης. Ξεκινήστε εδώ για να βρείτε μερικά από τα καλύτερα καταλύματα φύλλων φύλλων πτώσης της Νέας Υόρκης και πακέτα σε ξενοδοχεία, πανδοχεία και B & B:

High Peaks Resort

Δείτε τα λαμπρά χρώματα πτώσης των Adirondacks από αυτή τη βολική οικιακή βάση στην καρδιά της λίμνης Placid.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο TripAdvisor

Bear Mountain Inn

Το θεαματικό 1915 Bear Mountain Inn βρίσκεται στο πανέμορφο τοπίο του Bear Mountain State Park στο Harriman της Νέας Υόρκης. Το πανδοχείο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, ενώ τα καταλύματα με πέτρες είναι διαθέσιμα στα 24 δωμάτια του Overlook Lodge.

Ο Ντέσμοντ

Εξερευνήστε την πρωτεύουσα της Νέας Υόρκης, Albany, αυτό το φθινόπωρο από τις εκσκαφές σας στο The Desmond, ένα κλασικό ξενοδοχείο με εσωτερικές αυλές, μια εσωτερική πισίνα και ένα απλό εστιατόριο, το Simpson's. Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο TripAdvisor

Ξενοδοχείο Diamond Mills

Στο χωριό Saugerties της Νέας Υόρκης, όπου ένα φεστιβάλ μαμά είναι μια ετήσια πτώση παράδοση, αυτό το boutique ξενοδοχείο με τη δική του upscale, επιτόπου ταβέρνα είναι ένα πολυτελές μέρος για να συντρίψει μετά από ημέρες εξερεύνησης της Κοιλάδας Hudson και τα βουνά Catskill.

Το Otesaga Resort Hotel

Αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο βρίσκεται στην γραφική λίμνη Otsego στο Cooperstown της Νέας Υόρκης και καλωσορίζει τους επισκέπτες του από το 1909.

Επισκεφθείτε την Αίθουσα Μπέιζμπολ της Φήμης και , στη συνέχεια, ξεκινήστε από το Cooperstown σε μια γραφική φυλλώδη φύση πτώσης μέσα από την ύπαιθρο της Νέας Υόρκης.

Το Red Coach Inn

Αυτό το πανδοχείο τύπου Tudor με θέα στα Upper Rapids του Νιαγάρα Falls μπορεί να είναι το ρομαντικό σκηνικό για τη φθινοπωρινή σας απόδραση στη δυτική Νέα Υόρκη. Έχει φιλοξενήσει επισκέπτες από το 1923.

Η πτώση δεν είναι μόνο μια υπέροχη εποχή του χρόνου για να δείτε διάσημους καταρράκτες του Νιαγάρα, είναι η τέλεια εποχή για περιοδεία στο μονοπάτι κρασιού Niagara.

River Edge Αρχοντικό Bed & Breakfast

Αυτό το ιστορικό πανδοχείο βρίσκεται στο γραφικό κανάλι Erie, κοντά στη λίμνη Oneida, λίγα μόλις λεπτά από τη Συρακούζη της Νέας Υόρκης.

Rocking Horse Ranch Resort

Highland, Νέα Υόρκη, είναι το σπίτι σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια διαφυγής πτώση. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε! Ελέγξτε τα ποσοστά συνολικής πτώσης των πακέτων στο πιο γνωστό dude ranch της Νέας Υόρκης.

Το Sagamore

Το Sagamore στη Λίμνη Γιώργος της Νέας Υόρκης, ένα πολυτελές καταφύγιο από το 1883, προσφέρει στους επισκέπτες την εκπληκτική θέα στα μεταβαλλόμενα φύλλα και την εγγύτητα στις δραστηριότητες διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων των κρουαζιερών στη λίμνη. Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο TripAdvisor

Το Thayer Hotel

Στη γραφική περιοχή της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ στο West Point, το Hotel Thayer είναι ένας θεαματικός προορισμός για το φθινόπωρο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο για το Κυριακάτικο brunch, εάν παραμείνετε μετά από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο Στρατό. Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο TripAdvisor

Το φθινόπωρο σας στην έδρα της Νέας Αγγλίας

Ψάχνετε για περισσότερη πηγή φύλλωμα πτώσης της νέας Αγγλίας; Ξεκινήστε με το New England Fall Foliage Central , όπου θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε μια αξέχαστη διαφυγή από το φθινόπωρο.