Την Αυστραλία τον Ιανουάριο

Θερινές εκδηλώσεις και γιορτές

Μια εκθαμβωτική επίδειξη πυροτεχνημάτων, ιδιαίτερα στο Σίδνεϊ, αποκαλύπτει την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου μετά από μια βραδιά της Πρωτοχρονιάς των εορτασμών.

Η Πρωτοχρονιά, μια δημόσια αργία σε όλη την Αυστραλία, σηματοδοτεί την έναρξη ενός μήνα από τέχνες και αθλητικές εκδηλώσεις που προβάλλουν τον πρώτο μήνα του ημερολογιακού έτους στην Αυστραλία.

Ιανουάριος Καιρός

Ο Ιανουάριος στην Αυστραλία είναι η μέση του καλοκαιριού, με μέσες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από το υψηλό 36 ° C (97 ° F) στην Alice Springs έως τους 22 ° C (72 ° F) στο Hobart και σε χαμηλά επίπεδα 12 ° C (54 ° F) στο Hobart στους 25 ° C (77 ° F) στο Ντάργουιν.

Σημειώστε ότι πρόκειται για μέσες μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες και ότι οι πραγματικές θερμοκρασίες μπορεί να υπερβούν τους μέσους όρους σε ορισμένες χρονικές στιγμές και σε διάφορες περιοχές.

Εκτός από τον Δαρβίνο που μπορεί να καταγράψει κατά μέσο όρο 15 ίντσες βροχοπτώσεων τον Ιανουάριο, οι περισσότερες πρωτεύουσες των πόλεων θα ήταν γενικά ξηρές με όχι περισσότερο από 2 ίντσες βροχοπτώσεων.

Σημαντικά γεγονότα

Σημαντικά γεγονότα της Αυστραλίας που καλύπτουν αρκετές μέρες τον Ιανουάριο περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ του Σίδνεϊ και το Αυστραλιανό Open Tennis στην Μελβούρνη.

Στο Tamworth , Νέα Νότια Ουαλία, το Φεστιβάλ Μουσικής Χώρα της Αυστραλίας πραγματοποιείται κανονικά τον Ιανουάριο.

Οι δημόσιες αργίες που γιορτάστηκαν τον Ιανουάριο είναι η Πρωτοχρονιά, 1 Ιανουαρίου και η Αυστραλία, 26 Ιανουαρίου.

Φεστιβάλ Σίδνεϊ

Το Φεστιβάλ του Σίδνεϊ είναι μια γιορτή των τεχνών, ιδιαίτερα των τεχνών του θεάματος, και περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις. το θέατρο, το χορό και το φυσικό θέατρο. εικαστικών τεχνών και κινηματογράφου. και μια ποικιλία υπαίθριων εκδηλώσεων.

Οι χώροι εκδηλώσεων μπορούν να περιλαμβάνουν την Όπερα του Σίδνεϊ, το Θέατρο Καπιτώλιο, το Θέατρο Σίδνεϊ, το Βασιλικό Θέατρο , τα Θέατρα Riverside στην Parramatta και το θέατρο Parade στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Kensington.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης και πληροφορίες κράτησης μπορούν να βρεθούν στο sydneyfestival.org.au.

Αυστραλιανό Όπεν

Το Australian Open είναι το πρώτο από τα τέσσερα τουρνουά τένις Grand Slam κατά τη διάρκεια του έτους (ακολουθούμενα από το Γαλλικό Όπεν, το Γουίμπλεντον και το US Open). Το Αυστραλιανό Όπεν πραγματοποιείται στο Πάρκο της Μελβούρνης με εκδηλώσεις κεντρικού δικαστηρίου στο Arena Rod Laver .

Για το Australian Open επισκεφτείτε την australianopen.com.

Ημέρα της Αυστραλίας

Η Αυστραλιανή Ημέρα μνημονεύει την προσγείωση του 1788 στο Sydney Cove από τον καπετάνιο Arthur Phillips ο οποίος ίδρυσε τον πρώτο ευρωπαϊκό οικισμό στην Αυστραλία στην περιοχή του Σίδνεϊ, γνωστή τώρα ως The Rocks.

Οι κατάλληλες τελετές σηματοδοτούν την Ημέρα της Αυστραλίας σε όλη την Αυστραλία. Στο Σίδνεϊ, τα περισσότερα γεγονότα της Ημέρας της Αυστραλίας, όπως ο αγώνας των πορθμείων του Σίδνεϊ στο λιμάνι του Σίδνεϊ, περιλαμβάνονται στο Φεστιβάλ του Σίδνεϊ.

Ωρα για παραλία

Όντας το καλοκαίρι, ο Ιανουάριος είναι πολύ χρόνο στην παραλία στην Αυστραλία. Ελέγξτε τις παραλίες του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης . Ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε τον κόλπο Jervis με τις παραλίες της με τις πιο λευκές αμμουδιές του Guinness Book.

Να είστε ασφαλείς στις παραλίες της Αυστραλίας.

Κατά μήκος της ακτής του βόρειου Κουίνσλαντ μετά το Μεγάλο Κέπελ Νησί, να είστε επιφυλακτικοί σχετικά με τις δηλητηριώδεις μεδάλες κιβωτίων, συμπεριλαμβανομένων των θανατηφόρων Irukandji μέδουσες . Ο Ιανουάριος είναι η εποχή των μεδουσών τον Οκτώβριο / Νοέμβριο έως Απρίλιο / Μάιο.