Εκδήλωση Charles County 2017 στο La Plata, Μέριλαντ

Γιορτάστε την γεωργική κληρονομιά του νότιου Μέριλαντ

Από το 1924, η εκδήλωση Charles County Fair έχει γιορτάσει τη γεωργική κληρονομιά και την ιστορία κάθε καλοκαίρι με μια φιλική προς την οικογένεια δίκαιη εκδήλωση με ζώα, καλαμπόκι, τέχνες και χειροτεχνία, παπλώματα και λουλούδια, διαδηλώσεις, καρναβάλι, ζωντανή ψυχαγωγία, εμφάνιση μωρών, αγώνες χοίρων, βόλτες με πόνυ, φαγητό και ποτό και πολλά άλλα. Βρίσκεται σε 30 στρέμματα στο Νότιο Μέριλαντ, το ετήσιο γεγονός είναι ένα τοπικό φαβορί με δραστηριότητες διασκέδασης για όλες τις ηλικίες.

Το Carnival Midway περιλαμβάνει βόλτες που περιστρέφουν, κυκλώνουν, ρίχνουν ή κινούνται με χαλαρό ρυθμό. Για οικογένειες με μικρά παιδιά, υπάρχει ένα ξεχωριστό παιδί στο μέσο, ​​που βρίσκεται κοντά στη Νότια Πύλη.

Ημερομηνίες και ώρες: 14-17 Σεπτεμβρίου, 2017, Πέμπτη - 4-11 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο - 8:30 π.μ. - 11 μ.μ. Κυριακή - 9:30 π.μ.-7 μ.μ.

Ζωντανή διασκέδαση

Η πλατεία του County Charles παρουσιάζει μουσικές ομάδες από πολλά είδη, όπως χώρα, ροκ, ευαγγέλιο, χορό και λαϊκό. Τοπικά ταλέντα και χορευτικά συγκροτήματα εκτελούνται επίσης σε πολλαπλά στάδια που βρίσκονται σε ολόκληρο τον εκθεσιακό χώρο. Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν την κύρια σκηνή, τη σκηνή του εστιατορίου και την περιοχή των Πρασίνων. Ένας μερικός κατάλογος των ερμηνευτών προηγούμενων ετών περιλαμβάνει:

Αλλες δραστηριότητες

Ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες περιλαμβάνουν αγώνες χιονοστιβάδας, διαγωνισμούς rodeo, επιδείξεις κατάδυσης και ρομποτικής αστυνομίας K-9 και EOD, εκθέσεις παλαιών ελκυστήρων, ξυλογλυπτική ξυλουργική αλυσίδα και συνεχώς δημοφιλείς αγώνες χοίρων! Οι δραστηριότητες για τα παιδιά περιλαμβάνουν ένα διαγωνισμό κατανάλωσης πίτας, Kiddie Drving School, Old MacDonalds Farm, οι κλόουν Bunky και Blinky και πολλά άλλα.

Να φτάσετε στον εκθεσιακό χώρο

Διεύθυνση: εκθεσιακοί χώροι του Charles County, 8440 Fairgrounds Road, La Plata, MD. Οι εκθεσιακοί χώροι βρίσκονται 3 μίλια νότια της πόλης της Λα Πλάτα, λίγο έξω από την αμερικανική διαδρομή 301.

Από το I-495: Πάρτε το Exit 7A, Branch Ave νότια (MD Route 5), εννέα μίλια με τη διαδρομή US 301 νότια. Ακολουθήστε τη διαδρομή US 301 νότια περίπου 18 μίλια μέσω Waldorf και La Plata. Οι εκθεσιακοί χώροι βρίσκονται στα αριστερά.

Από τη Βιρτζίνια: Πάρτε τη διαδρομή ΗΠΑ 301 βόρεια κατά μήκος της γέφυρας του Χάρι Νίκαια και πηγαίνετε περίπου δέκα μίλια. Οι εκθεσιακοί χώροι θα βρίσκονται δεξιά στην οδό Fairground.

Χώρος στάθμευσης: Χώρος στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμο. Ωστόσο, το Σάββατο και την Κυριακή συνιστάται δορυφορική στάθμευση. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στον χώρο στάθμευσης Courthouse / Government Building του Charles County και στο Bel Alton Volunter Fire Department με δωρεάν λεωφορείο για την έκθεση. Τα λεωφορεία τρέχουν από τις 12:00 έως τις 10:00 το Σάββατο και από τις 12 το μεσημέρι την Κυριακή.

Είσοδος: ηλικίας 11 ετών και άνω - $ 5, ηλικίας 10 ετών και κάτω - δωρεάν. Τέσσερα ημερήσια περάσματα είναι διαθέσιμα για $ 12 και μπορούν να αγοραστούν σε οποιαδήποτε είσοδο εισόδου. Την Παρασκευή της έκθεσης, όλα τα παιδιά σχολικής ηλικίας γίνονται δεκτά από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.

Ιστοσελίδα: www.charlescountyfair.com

Η κομητεία Charles, Maryland, που ιδρύθηκε το 1658, βρίσκεται στο νότιο τμήμα της μητροπολιτικής περιοχής Ουάσιγκτον, στη δυτική ακτή του Μέριλαντ, μεταξύ των ποταμών Potomac και Patuxent στο ιστορικό νότιο Μέριλαντ.