Να πάρει τις καλύτερες τιμές στο ξενοδοχείο στο Σαν Φρανσίσκο

Αν έχετε 30 λεπτά σε μια ώρα, μπορείτε να πάρετε εξαιρετικές τιμές στα ξενοδοχεία του Σαν Φρανσίσκο. Στην καλύτερη περίπτωση, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων μπορεί να αγοραστεί για την τιμή ενός αστέρων ή τουλάχιστον για τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Το περιοδικό Consumer Reports ανέφερε ότι συχνότερα πήραν τις καλύτερες τιμές για μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες πηγαίνοντας απευθείας στον ιστοχώρο του ξενοδοχείου και όχι μέσω ενός οίκου όπως η Expedia, Orbitz ή η Hotels.com.

Ωστόσο, σημείωσαν επίσης ότι οι τιμές για τις μικρές ξενοδοχειακές αλυσίδες και τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία βρίσκονται συχνά μέσω του ομίλου ενοποίησης.

Η διαδικασία μας επιτρέπει να συγκρίνετε τις δύο τιμές. Περιλαμβάνει τον έλεγχο απευθείας με τα ξενοδοχεία μέσω τηλεφώνου, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο ποσοστό όλων σχεδόν του μισού χρόνου.

Ξενοδοχεία σε μια γνωστή περιοχή

Μια εξαιρετική τιμή του ξενοδοχείου μπορεί να βρεθεί με τη χρήση του Hotwire ή της Priceline αν είστε άνετοι με τους περιορισμούς τους:

Χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε συχνά να πάρετε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων για την τιμή ενός αστέρων. Είστε παιχνίδι; Μια απλή στρατηγική για τη χρήση τους είναι να επιλέξετε την ωραιότερη κατηγορία ξενοδοχείων διαθέσιμη και προσφορά $ 10 έως $ 15 λιγότερο από την καλύτερη τιμή που έχετε ήδη βρεθεί.

Πάρα πολλή αβεβαιότητα; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Γνωστό ξενοδοχείο

Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσέγγιση, θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το όνομα του ξενοδοχείου και σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να κάνετε κράτηση χωρίς προπληρωμή και χωρίς τέλη ακύρωσης (εφόσον ακολουθείτε τους κανόνες).

  1. Ορίστε έναν προϋπολογισμό για την τιμή του ξενοδοχείου σας ανά διανυκτέρευση. Να θυμάστε ότι ο φόρος ξενοδοχείου είναι 14%.
  1. Επιλέξτε τις περιοχές στις οποίες θέλετε να παραμείνετε.
  2. Πηγαίνετε στα προφίλ ξενοδοχείων μας για την περιοχή και τον προϋπολογισμό σας:
    • Ψαροταβέρνα
    • πλατεία Ομόνοιας
    • Waterfront, οικονομική περιοχή
    • Nob Hill
    • Νότια της αγοράς (SOMA)
    • Άλλες γειτονιές
    • Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο
  3. Επιλέξτε τρία ή τέσσερα ξενοδοχεία που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Σημειώστε το κόστος / την αξία των επιπλέον χρεώσεων και freebies τους .
  4. Πηγαίνετε στις ιστοσελίδες του ξενοδοχείου κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κρατήσεων από τη σελίδα του προφίλ μας.
    • Ελέγξτε τις χαμηλότερες τιμές τους.
    • Ελέγξτε για ειδικές τιμές για όλους τους οργανισμούς στους οποίους ανήκετε όπως AAA και AARP
    • Εάν είστε επιλέξιμοι, ελέγξτε τις κυβερνητικές, στρατιωτικές ή εταιρικές τιμές.
    • Εάν είστε μέλος του προγράμματος ανταμοιβών της αλυσίδας ξενοδοχείων, πληκτρολογήστε τον αριθμό μέλους για να ελέγξετε για ειδικές τιμές και επιπλέον.
  5. Πηγαίνετε σε ένα ή δύο ιστοσελίδες κρατήσεων όπως το Expedia, το Orbitz ή το hotel.com και ελέγξτε τις καλύτερες τιμές τους. Ή δοκιμάστε το Tripadvisor, το οποίο ελέγχει τις τιμές σε διάφορες υπηρεσίες κρατήσεων με ένα κλικ.
  6. Οι Καταναλωτικές εκθέσεις ανέφεραν επίσης ότι έλαβαν συχνά μια ακόμη καλύτερη τιμή ξενοδοχείων καλώντας το γραφείο κρατήσεων στο τηλέφωνο. Καλέστε τις κορυφαίες σας δύο ή τρεις επιλογές, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές μας σχετικά με τον τρόπο επίτευξης καλύτερης τιμής ξενοδοχείου στο τηλέφωνο .
  7. Επιλέξτε το ξενοδοχείο με την καλύτερη συνολική τιμή. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε επιπλέον παροχές, όπως τέλη στάθμευσης και τέλη θέρετρου, και πράγματα που μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρήματα, όπως δωρεάν πρωινό ή δωρεάν πρόσβαση στο internet.
  1. Κάντε την κράτησή σας. Εκτυπώστε τη σελίδα επιβεβαίωσης και το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης και αφήστε τα μαζί σας για να πάρετε μαζί σας σε περίπτωση οποιωνδήποτε ερωτήσεων. Αν κάνετε κράτηση μέσω τηλεφώνου, σημειώστε τον αριθμό επιβεβαίωσης και το όνομα του καταθετικού. Πάρτε το ημερολόγιό σας και σημειώστε την τελευταία ημέρα που μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας χωρίς ποινή, μόνο σε περίπτωση που τα πράγματα αλλάξουν και ξεχάσετε.

Θέλετε να εξοικονομήσετε λίγο περισσότερα χρήματα; Καλέστε ξανά το ξενοδοχείο την ημέρα που θα φτάσετε και δείτε εάν έχουν μειώσει τα ποσοστά τους. Αυτό συμβαίνει συχνότερα από ό, τι νομίζετε, και συχνά θα είναι πρόθυμοι να σας δώσουν το χαμηλότερο επιτόκιο εάν ρωτήσετε.

Πάρτε μια προσφορά "σουίτα" σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο

Δοκιμάστε αυτήν την τεχνική για να πάρετε μια σουίτα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο για μικρότερο κόστος:

  1. Επιλέξτε ένα από τα πιο πολυτελή πολυτελή ξενοδοχεία του Σαν Φρανσίσκο (ας πούμε το Westin αντί του Ritz-Carlton).
  1. Κάντε κράτηση σε ένα standard δωμάτιο και, στη συνέχεια, αναβαθμίστε σε μια σουίτα όταν φτάσετε.
  2. Τα έξοδα αναβάθμισης κυμαίνονται από το ελεύθερο έως τα $ 100, ανάλογα με το ακίνητο και την τοποθεσία, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με την κράτηση μιας σουίτας αμέσως.
  3. Φτάστε νωρίς το απόγευμα για τις καλύτερες πιθανότητες αναβάθμισης, πριν φτάσουν οι επιχειρηματίες και αρπάζουν όλες τις σουίτες.

Αυτή η στρατηγική λειτουργεί ακόμη και αν έχετε κάνει την αρχική σας κράτηση μέσω ενός ενοποιημένου ή ενός δικτυακού τόπου δημοπρασιών όπως η Priceline.

Για να αυξήσετε τις πιθανότητες αναβάθμισης, μπείτε στο πρόγραμμα ανταμοιβών του ξενοδοχείου. Τα μέλη λαμβάνουν συχνά την πρώτη επιλογή δωρεάν και με βάση τις αμοιβές.