Αγοραστής προσοχή: Κρυφές χρεώσεις του ξενοδοχείου

Τα πράγματα που μπορούν να μετατρέψουν το πολυτελές ξενοδοχείο σας σε ένα εφιάλτη

Οι αμοιβές των ξενοδοχείων είναι ένα από τα πιο επιβαρυντικά πράγματα για το ταξίδι αυτές τις μέρες. Κάνε τα μαθήματα σου. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές μου για να πάρει το χαμηλότερο δυνατό ποσοστό on - line και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε πώς να πάρει ένα ακόμα χαμηλότερο ποσοστό στο τηλέφωνο και λειτουργεί. Στη συνέχεια, αυτά τα ύπουλα επιπλέον κόστη εξέρχονται στο ταμείο.

Σύμφωνα με την Oyster.com, 4 από τα κορυφαία 11 κατοικίδια ζώα του κατόχους κατοικίδιων ζώων σχετίζονται με τέλη. Όλοι μισούμε τα τέλη θέρετρων, τις χρεώσεις των καλεσμένων, τις χρεώσεις των καναπέδων και τις χρεώσεις WiFi (τα προσωπικά μου αμοιβή).

Το ξενοδοχείο που έμοιαζε με μια συμφωνία με βάση την ημερήσια τιμή του μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μια υπερτιμημένη εμπειρία που σας αφήνει να αισθανθείτε εξαπατημένοι. Όταν ελέγχετε την τιμή ενός ξενοδοχείου, προσέξτε τα τέλη που μπορούν να τρέξουν γρήγορα το λογαριασμό σας.

Κρυμμένα τέλη ξενοδοχείου για να κοιτάξει έξω

Αυτές είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες επιπλέον χρεώσεις που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν την ημερήσια τιμή του δωματίου σας. Μερικές φορές, είναι δύσκολο να βρεθούν στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Μην υποθέτετε ότι τα τέλη δεν υπάρχουν μόνο επειδή δεν τα βλέπετε. Στην πραγματικότητα, ορισμένα ξενοδοχεία έχουν αναφερθεί για τη σκόπιμη απόκρυψή τους. Μια παλιομοδίτικη τηλεφωνική κλήση μπορεί να είναι η καλύτερη άμυνα σας ενάντια στις εκπλήξεις αργότερα.

Τέλη θέρετρα : Μόλις είναι κοινά μόνο σε μέρη με "θέρετρο" στο όνομα, τώρα αναδύονται σε άλλα μέρη κάτω από διάφορα ονόματα και μπορεί να συνδυάσει τα πράγματα όπως Wi-Fi, χρήση εφημερίδων ή γυμναστήριο. Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε κανένα από αυτά. Αξίζει πάντα να προσπαθήσετε να αποφύγετε το τέλος, αλλά αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείτε όταν κάνετε check in παρά όταν κάνετε check out.

Διαδίκτυο Wi Fi Τέλη: Είμαι συνεχώς αμηχανία ότι οι χαμηλές τιμές αλυσίδες μοτέλ και καφετέριες παρέχουν WiFi δωρεάν και μεγάλα, ακριβά μέρη χρεώνουν για αυτό. Αν το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να δημιουργήσει ένα WiFi hotspot και το σχέδιό σας θα καλύψει την επιπλέον χρήση δεδομένων, δοκιμάστε αυτό. Ή περπατήστε στο δρόμο σε ένα από τα καφέ που προσφέρει δωρεάν.

Τέλη στάθμευσης: Σε μεγαλύτερες πόλεις, αυτό μπορεί να κοστίσει 50 δολάρια ανά ημέρα. Αυτό μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο αξίας 100 $ περισσότερο από το αναμενόμενο. Αντί να σταθμεύσετε στο ξενοδοχείο, χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή όπως το ParkMe για να βρείτε κοντινό σημείο σε χαμηλότερες τιμές.

Οι αμοιβές του κέντρου γυμναστικής: Αν θέλετε να ασχοληθείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποφύγετε αυτό. Πρώτον, μάθετε εάν το γυμναστήριο στο σπίτι σας έχει αμοιβαίες σχέσεις με έναν στον προορισμό σας.

Τέλη πρόωρης αναχώρησης: Εάν κάνετε check-out πριν από το τέλος της κράτησης, κάποια ξενοδοχεία χρεώνουν προπληρωμένο τέλος αναχώρησης. Τρέχει $ 50 ή περισσότερα. Μπορείτε να το αποφύγετε συνδέοντας το πρόγραμμα πιστότητας του ξενοδοχείου το οποίο συχνά απαλλάσσει τα μέλη από αυτό. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε την επιβεβαίωση της κράτησης για να δείτε εάν αναφέρεται η χρέωση. Εάν έχετε έκτακτη ανάγκη, ζητήστε να μιλήσετε με τον διαχειριστή. Μπορεί να είναι σε θέση να χορηγήσουν μια εξαίρεση ή να σας δώσουν πίστωση για μια μελλοντική διαμονή.

Τέλη ακύρωσης: Αυτά τα τέλη είναι πιο συνηθισμένα σε μικρά, ιδιόκτητα ακίνητα και μπορεί να είναι υπερβολικά, όσο και το κόστος ολόκληρης της δεσμευμένης διαμονής σας. Συμφωνώ με τους ιδιοκτήτες ακινήτων που χάνουν εισόδημα όταν κάποιος ακυρώνει και το δωμάτιό τους παραμένει άδειο, αλλά αποφεύγω επίσης οποιοδήποτε μέρος που έχει μια τέτοια πολιτική.

Τέλη τηλεφώνου: Πιθανότατα γνωρίζετε τώρα τι να κάνετε σχετικά με αυτό.

Πάρτε το κινητό σας και χρησιμοποιήστε το αντ 'αυτού. Ή χρησιμοποιήστε άλλη τηλεφωνική υπηρεσία όπως το Skype ή το FaceTime.

Μίνι μπαρ Χρέωση: Ορισμένα μίνι μπαρ του ξενοδοχείου χρησιμοποιούν αισθητήρες κίνησης για να εντοπίσουν όταν κάποιος κινείται γύρω από τα πράγματα. Τότε υποθέτουν ότι πήρατε κάτι έξω και σας χρεώσαμε γι 'αυτό. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και αν βγάλετε μόνο το μπουκάλι νερό σας για να το δροσιστείτε. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις είναι απλός: Μην ανοίγετε την πόρτα.

Τρόποι να μειώσετε το κόστος στο ξενοδοχείο σας

Αν το ξενοδοχείο σας χρεώσει κάποια από τα τέλη που αναφέρθηκαν παραπάνω (ή άλλα), ίσως εξακολουθεί να είναι η καλύτερη συμφωνία συνολικά. Πριν να το μεταβιβάσετε μόνο με βάση το ποσό των αμοιβών που προσθέτετε στην πληρωμή σας, ελέγξτε αυτά τα freebies. Μπορούν να μειώσουν το συνολικό κόστος της διαμονής σας σε σύγκριση με άλλα ξενοδοχεία.