Πώς να πάτε παλιά σχολείο και να πάρετε καλύτερες τιμές του ξενοδοχείου

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραλάβετε το τηλέφωνό σας

Μπορείτε να ψωνίσετε online όλη την ημέρα, αναζητώντας μια διαπραγμάτευση στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να ελέγξετε μια δωδεκάδα ιστοτόπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους ιστότοπους που δεν θα σας πει το όνομα του ξενοδοχείου σας μέχρι να δεσμευθείτε. Μπορεί να νομίζετε ότι κάνατε μια σπουδαία δουλειά για το κυνήγι της συμφωνίας.

Ίσως να είστε λάθος αν δεν έχετε δοκιμάσει ένα πράγμα που είναι τόσο απλό και παλιό σχολείο που νομίζετε ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει: Καλέστε το ξενοδοχείο στο τηλέφωνο.

Έλαβα την ιδέα από το περιοδικό Consumer Reports . Λένε ότι οι αγοραστές τους πήραν τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων καλώντας απευθείας τα ξενοδοχεία. Αυτό συγκρίνεται με τις υπηρεσίες online που υπόσχονται εκπτώσεις, ή με τη χρήση ιστοτόπων ξενοδοχείων, ακόμη και αν έχουν χαμηλές εγγυήσεις τιμών.

Οι φίλοι μου το έχουν δοκιμάσει και λένε ότι λειτουργεί και εγώ. Πέρυσι, ένας από τους φίλους μου πήρε σχεδόν 30% από την τιμή της εβδομάδας στο Paradise Pier Hotel του Disneyland καλώντας.

Πώς να πάρετε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων με μια απλή τηλεφωνική κλήση

Πρώτον, πρέπει να μιλήσετε στο σωστό άτομο. Μην καλέσετε τον αριθμό 800 του ξενοδοχείου. Αντ 'αυτού, καλέστε τη ρεσεψιόν και ζητήστε να μιλήσετε με κάποιον στο ξενοδοχείο, όχι το κεντρικό κέντρο κράτησής τους. Οι διαχειριστές των ξενοδοχείων μπορεί να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία για να διαπραγματευτούν από ό, τι κάνει ένας εφεδρικός. Ο ανεξάρτητος ταξιδιώτης λέει: "Πολλές αλυσίδες κατανέμουν μόνο ένα επιλεγμένο αριθμό δωματίων στο κεντρικό σύστημα κρατήσεων, οπότε 800 πράκτορες μπορεί ακόμη και να σας πω ότι ένα ξενοδοχείο είναι sold out όταν στην πραγματικότητα το ξενοδοχείο είναι προεξοφλητικά δωμάτια".

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για να καλέσετε. Το Travel + Leisure αναφέρει τις πιο βαθιές εκτάσεις τις Κυριακές, τις Δευτέρες, τις Πέμπτες και αμέσως μετά τις διακοπές.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις φράσεις, ερωτήσεις και συμβουλές για να διευκολύνετε τη συζήτησή σας:

Γνωρίστε το χαμηλότερο ποσοστό που μπορείτε να πάρετε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να ελέγξετε αυτό στο TripAdvisor.

Μάθετε τι χρεώνει το ξενοδοχείο για στάθμευση. Μπορεί να χρειαστεί να σκάψετε γύρω από τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σε τμήματα με ονόματα όπως Συνιστώσες ή Συχνές ερωτήσεις για να βρείτε αυτές τις πληροφορίες. Εάν μπορείτε να διαπραγματευτείτε δωρεάν ή μειωμένο χώρο στάθμευσης, αυτό θα μειώσει επίσης το συνολικό κόστος σας. Μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές στην περιοχή, για ξενοδοχεία παρόμοια με αυτά με τα οποία μιλάτε.

Δεν είναι καιρός να είσαι δυνατός, απαιτητικός ή πιεστικός. Αντ 'αυτού, κάνετε το πρόσωπο που μιλάτε με τον φίλο σας. Πείτε τους για τα σχέδιά σας και πείτε τους πόσα θέλετε να μείνετε στο ξενοδοχείο τους. Να είστε ευγενικοί, αλλά να είστε επίμονοι. Ρωτήστε κάθε μία από αυτές τις ερωτήσεις εάν πρέπει.

Προστατέψτε το παζάρι σας

Στους καλύτερους κόσμους, δεν θα χρειαστείτε αυτή τη συμβουλή. Δυστυχώς, διάβασα για παρεξηγήσεις και κακή επικοινωνία με τα ξενοδοχεία όλη την ώρα. Και για τους δυσαρεστημένους ταξιδιώτες που αισθάνονται ότι ήταν εξαπατημένοι. Εδώ είναι πώς να το κρατήσει αυτό να συμβεί σε σας.

Επιβεβαιώστε όλες τις λεπτομέρειες. Πείτε "Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι το έχω όλα σωστά." Επιβεβαιώστε την τιμή και τις ημερομηνίες, τις επιπλέον παροχές και τις εκπτώσεις. Ζητήστε έναν αριθμό επιβεβαίωσης και το όνομα του ατόμου στο οποίο μιλήσατε. Ζητήστε τους να επιβεβαιώσουν με email ή κείμενο. Όταν φτάσει αυτό το μήνυμα, διαβάστε το και ελέγξτε όλες τις πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει όλα αυτά μαζί σας κατά το check-in.

Λήψη ακόμη χαμηλότερου ποσοστού

Εάν διαπραγματευτήκατε μια ιδιαίτερα καλή συμφωνία, ίσως είναι καλή ιδέα να καλέσετε ξανά λίγες μέρες πριν το ταξίδι σας για να επιβεβαιώσετε τα πάντα για μια ακόμη φορά.

Τα ξενοδοχεία συχνά λαμβάνουν ακυρώσεις τελευταίας στιγμής και είναι επίσης καλό να ρωτήσετε αν έχουν νέες προσφορές ή χαμηλότερα τέλη που πρέπει να γνωρίζετε.