Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Big Sur - για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο

Σχεδιάστε μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο στο Big Sur, Καλιφόρνια

Big Sur, Καλιφόρνια, είναι ένα μέρος που καθορίζεται από τα φυσικά χαρακτηριστικά του - βουνά και νερό. Εδώ στην άκρη της ηπείρου, βουνά βυθίζονται στη θάλασσα με ελάχιστη προσοχή για τη μικροσκοπική κορδέλα της εθνικής οδού που προσκολλάται αθόρυβα στις πλαγιές ή τις χιλιάδες τουρίστες που συγκεντρώνονται σε κάθε στροφή, φωτογραφίζοντας και κουβεντιάζοντας για τις απόψεις.

Κοιτάζοντας πάνω σε μια καθαρή, Big Sur νύχτα, φαίνεται ότι κάποιος εισήγαγε νέα αστέρια και τους διασκορπίστηκε στον ουρανό μέχρι ο Orion σχεδόν εξαφανιστεί, τυλιγμένο σε μια στρογγυλή κουβέρτα.

Την ημέρα, ο ωκεανός είναι ο αστέρας της παράστασης, με συντριπτικά κύματα και σαρωτικές βλέψεις που τελειώνουν μόνο στον ορίζοντα.

Μπορείτε να προγραμματίσετε την απόδραση Σαββατοκύριακου Big Sur χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Η Καλιφόρνια Highway 1 είναι και πάλι ανοιχτή στο Big Sur μετά από ένα έργο αντικατάστασης γέφυρας. Μπορείτε να φτάσετε από το Monterey και το Carmel στην πόλη Big Sur, το εστιατόριο Nepenthe και το McWay Falls, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα κλειστός 10 μίλια βόρεια του Ragged Point και θα είναι αργά το καλοκαίρι του 2018 πριν ανοίξει ξανά. Εν τω μεταξύ, μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε ένα κλείσιμο δρόμου στην εθνική οδό .

Σκηνές από Big Sur

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια μας σε αυτό το Big Sur Photo Tour

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Big Sur;

Το Big Sur είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγετε από όλα, δημοφιλές για χαλαρωτικές και ρομαντικές αποδράσεις, καθώς και για όσους αγαπούν τη φυσική ομορφιά και τις μοναδικές παραλίες του.

Το Big Sur είναι πανέμορφο αλλά μερικές φορές ρουστίκ. Το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να μην λειτουργεί πολύ καλά.

Οι δρόμοι είναι τυλιγμένοι και η κυκλοφορία μπορεί να είναι αργή κατά τη διάρκεια των πολυσύχναστων χρόνων. Παρ 'όλα αυτά, συνεχίζω να θέλω να επιστρέψω για να απολαύσω περισσότερα από αυτό το πανέμορφο τοπίο.

Ψάξαμε περισσότερους από 350 αναγνώστες μας για να μάθετε τι σκέφτονται για το Big Sur. Το 37% των παιδιών το βαθμολόγησε καλό ή τρομερό και το 55% είπε ότι ήταν "Yuck!" Ίσως περίμεναν ότι η πόλη του Big Sur ήταν στον ωκεανό αντί για το δάσος ή αναζητούσαν φανταχτερά ξενοδοχεία και παραλίες;

Καλύτερη ώρα να πάτε στο Big Sur

Ο καιρός του Big Sur είναι ο καλύτερος από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, αλλά η ομίχλη μπορεί να καλύψει την ακτή κατά τα μέσα του καλοκαιριού.

13 Μεγάλα πράγματα να κάνετε στο Big Sur

Ο ενεργητικός ταξιδιώτης μπορεί να βρει πολλά να κάνει στο Big Sur, Καλιφόρνια από πεζοπορία σε ψώνια. Ωστόσο, το πιο γοητευτικό πράγμα για το Big Sur της Καλιφόρνιας είναι η χαλαρή αίσθηση χαλάρωσης που χαρίζει.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Ο μαραθώνιος Big Sur: Μπορεί να μην θέλετε να τρέξετε 26 μίλια, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, κλείνει τον αυτοκινητόδρομο 1 για σχεδόν μισή μέρα.

Συμβουλές για επίσκεψη Big Sur

Δεν είναι Ρομαντικό;

Η μεγάλη θέα του ωκεανού και του ηλιοβασιλέματος του Big Sur είναι αρκετή για να φέρει έξω το ρομαντικό στους περισσότερους από εμάς, αλλά αν χρειαστείτε άλλο ήρεμο μέλι, δοκιμάστε το Deetjen's Big Sur Inn για άνετα σπίτια ή Ventana Inn για ξύλινα δωμάτια με τζάκια ξύλου και ιδιωτικά καταστρώματα . Για μια μεγάλη φιγούρα, δεν μπορείτε να νικήσετε το Post Ranch Inn.

Καλύτερα δαγκώματα

Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο είναι μια πολύ καλή στιγμή για να απολαύσετε ένα χαλαρό brunch. Εάν είστε επικεφαλής βόρεια στο σπίτι σας, δοκιμάστε το Sunday brunch στο Mission Ranch στο Carmel. Με ζωντανή μουσική τζαζ και πανοραμική θέα, αυτό το μέρος μπορεί να σας κάνει να χαλαρώσετε ώστε να μην μπορείτε να φύγετε.

Που να μείνω

Για να βρείτε το τέλειο μέρος για να μείνετε:

  1. Μάθετε τι χρειάζεται να ξέρετε για την ανεύρεση ξενοδοχείου σε Big Sur .
  2. Διαβάστε κριτικές και συγκρίνετε τιμές στο Tripadvisor.
  3. Αν ταξιδεύετε σε ένα RV ή τροχόσπιτο - ή ακόμα και σε μια σκηνή - ελέγξτε αυτά τα campground Big Sur .

Να πάρει εκεί

Το Big Sur απέχει 140 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 100 μίλια από το Σαν Χοσέ, 218 μίλια από το Σακραμέντο, 310 μίλια από το Λος Άντζελες και 212 μίλια από το Μπέικερσφιλντ. Μάθετε πόσο μακριά είναι το Big Sur από άλλα μέρη της Καλιφόρνια .

Από καιρό σε καιρό, οι χειμερινές βροχοπτώσεις καθιζάνουν λάσπες που μπορούν να κλείσουν την California Hwy 1 κοντά στο Big Sur. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να ελέγχετε τις συνθήκες και να βρείτε παρακάμψεις .