Σημείο Πήνος Φάρος

Point Pinos Φάρος είναι ο παλαιότερος ενεργός φάρος στη δυτική ακτή. Βρίσκεται στο δυτικό άκρο της χερσονήσου του Monterey και είναι ένας από τους ωραιότερους φάρους του κράτους, το όμορφο περιβάλλον του που συνθέτει το γεγονός ότι ο πύργος του είναι λιγότερο δραματικός από τους ομολόγους του κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού.

Μέχρι το 1912, το φως ήταν συνεχώς. Σε εκείνο το έτος, προστέθηκε ένα περιστρεφόμενο κλείστρο για να αναβοσβήνει.

Από το 1912 έως το 1940, η υπογραφή του ήταν για 10 δευτερόλεπτα, μακριά για 20 δευτερόλεπτα. Σήμερα, είναι σε 3 από 4 δευτερόλεπτα.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Point Pinos Lighthouse

Ο φάρος Point Pinos βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Ενυδρείο Monterey Bay. Όταν είναι ανοιχτό, μπορείτε να πάτε μέσα και να περιηγηθείτε στο βικτοριανό στυλ σπίτι, το οποίο στεγάζει τόσο τα φώτα του φωτιστικού και τον πύργο του φωτός.

Ο φάρος βρίσκεται κοντά στη χαριτωμένη μικρή πόλη του Pacific Grove και θα μπορούσε να κάνει μια μέρα έξω από την οδήγηση κατά μήκος του ωκεανού, σταματώντας στην πόλη και περιοδεύοντας τον φάρο.

Ιστορία του Φάρου Point Pinos

Oxfordshire, Αγγλία μητρική Charles Layton ήταν πρώτος φύλακας Point Pinos Φάρος. Έζησε στο μπανγκαλόου τύπου Cape Cod με έναν ελαφρύ πύργο που προεξέχει από την οροφή. Την πρώτη του χρονιά ως φύλακα, σκοτώθηκε, ενώ υπηρετούσε με το στρατό του σερίφη, προσπαθώντας να συλλάβει έναν διάσημο παράνομο.

Ο θάνατος του Layton άφησε τη γυναίκα του Charlotte και τα τέσσερα παιδιά του εντελώς απογοητευτικά.

Μια φωτοβολίδα των ακτών του Ειρηνικού πληρώθηκε 1.000 δολάρια ετησίως, ένα μισθό πολύ υψηλότερο από ό, τι στους ομολόγους της Ανατολικής Ακτής, επειδή ήταν δύσκολο να βρεθούν οι εργαζόμενοι για να κάνουν τη δουλειά. Κατά τη δεκαετία του 1800, ήταν ασυνήθιστο για μια γυναίκα να είναι κύριος φωτιστής, αλλά ο τοπικός τελωνειακός συλλέκτης (ο οποίος επέβλεπε φάρους) βοήθησε την κυρία Layton.

Έγραψε μια επιστολή και συγκέντρωσε αναφορές από τοπικούς πολίτες για λογαριασμό της και τους έστειλε στο Συμβούλιο Φάρων στην Ουάσινγκτον. Κατάφερε να πάρει την θέση της να αντικαταστήσει τον σύζυγό της.

Ο συγγραφέας Robert Louis Stevenson επισκέφθηκε τον κάτοχο Alan Luce το 1879. Ο Stevenson ήταν τόσο γοητευμένος από την επίσκεψη που έγραψε μια περιγραφή του στο βιβλίο του The Old Pacific Coast . Στο βιβλίο του Από τη Σκωτία στο Silverado έγραψε: "Το Westward είναι Point Pinos, με τον φάρο σε μια έρημο της άμμου, όπου θα βρείτε το φωτογράφο που παίζει το πιάνο, κάνοντας μοντέλα και τόξα και βέλη, μελετώντας την αυγή και την ανατολή σε ερασιτέχνες ζωγραφική πετρελαίου και με δώδεκα άλλες κομψές επιδιώξεις και ενδιαφέροντα για να εκπλήξει τους γενναίους ανταγωνιστές του παλαιού κόσμου ».

Μια δεύτερη γυναίκα φωτογράφος πήρε το Point Pinos Lighthouse το 1883. Όταν ο σύζυγος της Emily Fish, εξέχων γιατρός Melancthon Fish πέθανε το 1893, η Emily ήταν 50 ετών. Ο γαμπρός της, ένας ναυτικός αξιωματικός και ένας επιθεωρητής της 12ης περιφέρειας της υπηρεσίας φάρων, είχε τον διορισμένο φύλακα του φάρου Point Pinos.

Η Emily εισήγαγε έναν υπέροχο τρόπο ζωής στο εξοχικό σπίτι, γεμίζοντας το με διεθνείς αντίκες και φέρνοντας έναν Κινέζο υπάλληλο στο φάρο Point Pinos. Δημιούργησε κήπους σε 92 στρέμματα άμμου, προσθέτοντας ορυκτά και φυτεύοντας πολυάριθμα φυτά.

Κατά καιρούς απασχολούσε έως και 30 εργάτες για να τείνουν στη γη και στο ζωικό κεφάλαιο. Ο σταθμός ήταν εξαιρετικά καλά διατηρημένος και παρέμεινε ευημερούσα κατά τη διάρκεια της θητείας του από το 1893 έως το 1914.

Το 1906, ένας θολωτός σεισμός έπληξε τη βόρεια Καλιφόρνια μέχρι το Σαν Φρανσίσκο. Ο Σημείο Pinos Lighthouse υπέστη σοβαρές ζημιές, καθιστώντας απαραίτητο να σπάσει και να ξαναχτίσουν τον πύργο με οπλισμένο σκυρόδεμα. Το έργο ολοκληρώθηκε το 1907 και ο πύργος έχει παραμείνει εκεί από τότε.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, όλοι οι φάροι κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού έγιναν σκοτεινοί για να αποκρύψουν τη θέση τους από εχθρικά πλοία Μια περιπολία ξηράς παρακολούθησε την ακτογραμμή και είχε μια θέση εντολής στον φάρο. Μέχρι το 1975, ο φάρος ήταν αυτοματοποιημένος. Έγινε πράξη στην πόλη του Pacific Grove το 2006.

Επισκεφθείτε τον φάρο Point Pinos

Ο φάρος είναι ανοιχτός αρκετές μέρες την εβδομάδα.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για τις τρέχουσες ώρες.

Δεν χρειάζεστε κρατήσεις και δεν χρεώνουν για την είσοδο, αν και θα εκτιμήσουν μια δωρεά για να βοηθήσει με τη συντήρηση. Θα σας πάρει περίπου μια ώρα για να το δείτε.

Μπορεί επίσης να θέλετε να βρείτε περισσότερους φάρους της Καλιφόρνιας για να περιηγηθείτε στον χάρτη φάρων της Καλιφόρνια .

Πως φτάνετε στο φάρο Point Pinos

Λεωφόρος Asilomar 80 (μεταξύ της λεωφόρου Del Monte και της γραμμής φάρων)
Pacific Grove, CA
Δικτυακός τόπος

Το Point Phos Lighthouse είναι προσβάσιμο από το CA Hwy 1, βγαίνοντας από το CA Hwy 68 δυτικά, στρίβοντας αριστερά στην Lighthouse Avenue ή με το αυτοκίνητο κατά μήκος της προκυμαίας από το Ενυδρείο Monterey Bay στο Ocean View Blvd. Από το κέντρο της Pacific Grove, ακολουθήστε τη λεωφόρο Lighthouse μέχρι να διασταυρωθεί η λεωφόρος Asilomar.

Περισσότερες Φάρες της Καλιφόρνια

Αν είστε φωτογράφος φάρου, θα απολαύσετε τον οδηγό μας για να επισκεφτείτε τους Φάρους της Καλιφόρνιας .