Γιορτάζοντας την Gay Pride στον κόλπο του Τάμπα

Πού θα περίμενε κανείς να βρει τη μεγαλύτερη γιορτή Pride στη Φλόριντα; Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι δεν είναι στο Μαϊάμι, το Φορτ Λόντερντεϊλ, ή ακόμα και στο Ορλάντο. Αντίθετα, η Gay Pride της Αγίας Πετρούπολης, γνωστή ως "Pride Carnivale", ρίχνει το μεγαλύτερο γεγονός υπερηφάνειας του Κράτους του Ήλιου. Αυτό που ξεκίνησε λιγότερο από μια δεκαετία πριν, με μια μέτρια συσχέτιση περίπου 13.000 παρευρισκομένων, έχει φθάσει σε ένα μεγάλο φεστιβάλ, που τώρα συγκεντρώνει πάνω από 200.000 συμμετέχοντες και θεατές.

Το St. Pete Pride πραγματοποιείται στα τέλη Ιουνίου (24 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2018) και προσελκύει ανθρώπους από όλη την περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, του κόλπου Tampa και της περιοχής St. Pete Beaches.

Σημειώστε ότι πέρα ​​από τον κόλπο, το Tampa Gay Pride πραγματοποιείται στα τέλη Μαρτίου κάθε έτους.

Στην Αγία Πετρούπολη, οι εορτασμοί Pride επικεντρώνονται σε μια σειρά από γεγονότα στα τέλη Ιουνίου, με αποκορύφωμα ένα φεστιβάλ δρόμου και μια παρέλαση το Σάββατο, με πολλά δροσερά γεγονότα που οδήγησαν στην μεγάλη μέρα, συμπεριλαμβανομένης μιας ημέρας Pride Day @ Tropicana Field Ακτίνες Τάμπα Bay την Παρασκευή, 17 Ιουνίου.

Το μεγάλο Σαββατοκύριακο του St Pete Pride περιλαμβάνει τα ακόλουθα μεγάλα γεγονότα. Το Σάββατο αργά το απόγευμα ξεκινάει με το Party Block Pride και την Parade Pride, που πραγματοποιείται από τις 5 μ.μ. έως τις 11 το βράδυ. Ο εορτασμός, με περισσότερους από 150 προμηθευτές, παροχείς τροφίμων και οργανισμούς GLBT, εκτείνεται κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου μεταξύ 22ου και 28ου δρόμου. Η δράση κορυφώνεται το βράδυ του Σαββάτου, κατά το ηλιοβασίλεμα, με τη νυχτερινή παρέλαση του Αγίου Πέτρου . Αυτή η πολύχρωμη παρέλαση Gay Pride περνάει από την περιοχή Grand Central District της πόλης, ξεκινώντας από το gay μπαρ Alibi του Georgie και περνώντας κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου μέσω του ιστορικού Kenwood.

Την Κυριακή, το ελεύθερο Φεστιβάλ Pride Pride του Αγίου Πέτρου πραγματοποιείται στην ίδια θέση με το μπλοκ της προηγούμενης ημέρας, ανάμεσα στους δρόμους 22 και 28 κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου, από τις 11 π.μ. έως τις 18:00.

Περαιτέρω Πόροι

Θα διαπιστώσετε ότι πολλά γκέι μπαρ , καθώς και ορισμένες άλλες επιχειρήσεις περιοχής, έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι κατά τη διάρκεια της Pride Week - εδώ είναι ένας οδηγός για τα καλύτερα gay-friendly καταλύματα στην περιοχή St. Pete και Clearwater , εάν χρειάζεστε μερικές ιδέες καταλύματος και εδώ είναι ένας οδηγός για την εύρεση της δημοφιλούς ομοφυλοφιλικής παραλίας του St. Pete , η οποία θα προσελκύσει και πολλά πλήθη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το υδατογράφημα για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το St. Petersburg & Clearwater CVB.