Νυχτερινό πάρκο νησιών περιπέτειας στο Busch Gardens Tampa

Ένα μεγάλο πάρκο με πολλές διαφάνειες και υδαρής εκτροπή, Adventure Island μπορεί να προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης και ανακούφισης από τον ήλιο της Φλώριδας. Ανάμεσά τους είναι το Riptide, ένα slide με τέσσερις λωρίδες και το Wahoo Run, μια μερικώς κλειστή οικογενειακή βόλτα με ράφια. Τα άτομα που αναζητούν θόρυβο θα απολαύσουν τη διαφάνεια ταχύτητας του Gulf Scream καθώς και τις αλληλοσυνδεδεμένες, διπλές διαφάνειες στο καραϊβικό τιρμπουσόν. Το 2015, το πάρκο πρόσθεσε Colossal Curl.

Οι επιβάτες σε τετράπορτες σχεδίες ταξιδεύουν μέσα από μια κλειστή διαφάνεια, εισέρχονται σε μια μίνι χοάνη και πέφτουν σε ένα ημι-σωληνωτό στοιχείο για κάποιες αρνητικές δυνάμεις G.

Για τα μικρά παιδιά, το Adventure Island προσφέρει μια σειρά από αξιοθέατα, όπως δεκάδες διαδραστικά στοιχεία νερού στο Paradise Lagoon και διασκεδαστική διασκέδαση στο Fabian's Funport. Όλοι μπορούν να απολαύσουν τον τεμπέλικο ποταμό Rambling Bayou και την πισίνα κυμάτων Endless Surf. Υπάρχουν επίσης γήπεδα βόλεϊ.

Σε σύγκριση με άλλα μεγάλα υδάτινα πάρκα, το Adventure Island έρχεται σε κοντινή απόσταση σε αξιοθέατα υπογραφής, ωστόσο. Δεν έχει για παράδειγμα καραβάκι, ποδηλασία ή βόλτα με μισό σωλήνα. Σε αντίθεση με άλλα υβριδικά πάρκα / υδάτινο πάρκο, το Adventure Island και το Busch Gardens Tampa δεν είναι πραγματικά σχεδιασμένα για τους επισκέπτες να ταξιδεύουν εμπρός και πίσω και να δοκιμάζουν τα αξιοθέατα από κάθε πάρκο σε μία μόνο επίσκεψη. Τα δύο πάρκα έχουν ξεχωριστές πύλες και χωριστά εισιτήρια εισόδου. Και ενώ τα πάρκα είναι κοντά το ένα στο άλλο, δεν είναι γειτονικά και δεν είναι εύκολα προσβάσιμα το ένα από το άλλο.

Πολιτική εισδοχής

Το Adventure Island απαιτεί ξεχωριστή είσοδο από το Busch Gardens Tampa. Combo εισιτήρια μπορεί να είναι διαθέσιμα. Ελέγξτε με το Adventure Island. Μειωμένη τιμή για παιδιά 3 έως 9. Οι ηλικίες 2 και κάτω είναι δωρεάν. Οι ιδιωτικές καμπάνες είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση. Πακέτα εποχής και ειδικές προσφορές διαθέσιμες για τους κατοίκους της Φλόριντα.

Τι να φάτε;

Τα πάρκα SeaWorld (από τα οποία το Adventure Island είναι μέρος) είναι γνωστό ότι έχουν αξιοπρεπή φαγητό. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τους συνηθισμένους ύποπτους γρήγορου φαγητού και πάρκου, καθώς και flatbreads, φρέσκες σαλάτες, περιτυλίγματα και ιταλικά σάντουιτς. Τα φάρμακα περιλαμβάνουν κατεψυγμένα ποτά (μη αλκοολούχα και αλκοολικά), κώνους βάφλας, λειοτριβητές και ποτήρια. Το πάρκο έχει συχνά ειδικές προσφορές, όπως ένα pay-one-τιμή, όλη την ημέρα διατροφή.

Χρονοδιάγραμμα λειτουργίας

Το Adventure Island είναι γενικά ανοικτό καθημερινά από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο. Είναι επίσης ανοιχτά τα σαββατοκύριακα και τις επιλεγμένες καθημερινές τον Μάρτιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Το πάρκο είναι κλειστό από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Κοντά στους κήπους Busch στην Τάμπα της Φλόριντα
1-888-800-5447

Κατευθύνσεις

Η πραγματική διεύθυνση είναι 10001 N. McKinley Drive στην Τάμπα.

Από το Ορλάντο: I-4W έως I-75. Επικεφαλής Βορράς σε I-75 έως Έξοδος 265, Fowler Ave. Αφήστε αριστερά στην ράμπα εξόδου στη λεωφόρο Fowler. Πηγαίνετε δυτικά στη λεωφόρο Fowler. στο McKinley Drive στα αριστερά.

Από το Βορρά: I-75S έως I-275S στην έξοδο 51, Fowler Ave. Πηγαίνετε αριστερά (ανατολικά) στο Fowler Ave. στο McKinley Drive.

Από το Νότο: I-75N, πέρα ​​από τη διασταύρωση I-4, στο Exit 265, Fowler Ave.Bear αριστερά στην ράμπα εξόδου στη λεωφόρο Fowler. Πηγαίνετε δυτικά στη λεωφόρο Fowler. στο McKinley Drive στα αριστερά.

Άλλα πάρκα

Επίσημη ιστοσελίδα

Νησί περιπέτειας