Επίσκεψη των Δασκάλων

Η παρουσία του Masters είναι μια παράδοση της Νότιας Καλιφόρνιας

Όταν κάποιος σας λέει για το The Pageant of Masters στο Laguna Beach, μπορεί να ακούγεται βαρετό. Ποιος θέλει να βγει απλά για να δει μια ομάδα ανθρώπων να αναδημιουργήσουν πρωτότυπες, καλλιτεχνικές ζωγραφιές; Τι είναι τόσο συναρπαστικό γι 'αυτό; Εδώ είναι τι.

Στην Επίσκεψη των Δασκάλων, οι πραγματικοί άνθρωποι θέτουν να μοιάζουν ακριβώς όπως τους ομολόγους τους σε αυτά τα έργα τέχνης. Και το αποτέλεσμα είναι η σιαγόνα: Αυτά τα τρισδιάστατα σώματα ξαφνικά φαίνονται τόσο επίπεδη όσο ο καμβάς κάθε ζωγράφου.

Είναι μια εμπειρία που είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά ίσως αυτό να βοηθήσει. Η παραπάνω εικόνα δεν είναι δύο άνθρωποι που κοιτάζουν μια ζωγραφική. Είναι δύο μέλη του προσωπικού που επιθεωρούν δύο ζωντανές, αναπνευστικές γυναίκες για να είναι βέβαιοι ότι βρίσκονται στα σωστά σημεία και είναι έτοιμοι για τη "σκηνή" τους. Σε ένα κατόρθωμα μαγικής μαγείας που αγωνίζεται με τα βραβευμένα ειδικά εφέ, το χρώμα και το φως καθιστούν αυτούς τους τρισδιάστατους ανθρώπους επίπεδες.

Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε αμηχανία, παρακολουθήστε το βίντεο στην ιστοσελίδα του δικτυακού τόπου Masters.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης εμφανίζονται περίπου 20 έργα τέχνης. Μια επαγγελματική ορχήστρα παίζει ένα αρχικό σκορ για να παρέχει μουσική υπόκρουση.

TV Trivia: Σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής " Συνελήφθη ανάπτυξη" , ο χαρακτήρας George Sr. βγαίνει από τη φυλακή για ένα απόγευμα. Υποτίθεται ότι θα συμμετάσχει στην εκδήλωση "Living Classics". Ντυμένος ως Θεός, προσπαθεί να ξεφύγει από τη σκηνή, και ακολουθεί μια κωμική φασαρία.

Συμβουλές για την Επίσκεψη των Δασκάλων

Το κάπνισμα, οι κάμερες και οι συσκευές εγγραφής ήχου δεν επιτρέπονται.

Εάν ζείτε στο SoCal, ξέρετε αυτό, αλλά σε περίπτωση που δεν το κάνετε: Ακόμη και στις πιο καυτές ημέρες, μπορεί να πάρει ψυχρό γρήγορα όταν ο ήλιος πέσει κάτω. Ελέγξτε την πρόβλεψη και φέρτε στρώματα.

Φεστιβάλ Art Show

Μαζί με την εκδήλωση των κυρίων, το Laguna Beach φιλοξενεί το Art Show του Φεστιβάλ. Πρόκειται για μια αυστηρά εκθεσιακή έκθεση των πρωτότυπων έργων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα σε ένα πάρκο φαράγγι έξι στρεμμάτων κοντά στον ωκεανό και είναι ανοιχτό καθημερινά.

Μια προσθήκη του εισιτηρίου Masters ή του stub εισιτηρίου σας δίνει απεριόριστη ελεύθερη είσοδο στο φεστιβάλ. Εάν δεν παρευρεθείτε στην εκδήλωση των Δασκάλων αλλά θέλετε να δείτε τα έργα τέχνης, το φεστιβάλ χρεώνει ένα μικρό ποσό εισόδου. Οι κάτοικοι της Laguna Beach με άδεια διαμονής λαμβάνουν την ελεύθερη είσοδο, όπως και τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Περίπου την ίδια εποχή του χρόνου, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ Sawdust, το οποίο είναι ένα φεστιβάλ τέχνης και βιοτεχνίας που διοργανώνεται κοντά.

Πώς να φτάσετε στο εισιτήριο των Masters

Όλοι όσοι παρακολουθούν την εκδήλωση των Δασκάλων πρέπει να έχουν εισιτήριο. Δεν γίνονται δεκτά παιδιά με παιδιά κάτω των 4 ετών.

Η σελίδα παραγγελιών των online εισιτηρίων Masters ή καλέστε το box office στο 800-487-3378. Τα εισιτήρια διατίθενται προς πώληση στο ευρύ κοινό τον Δεκέμβριο. Τα καλύτερα έπαθλα πωλούνται μέχρι τον Ιανουάριο για εμφανίσεις που ξεκινούν τον Ιούλιο.

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε εισιτήρια από κάποιον που στέκεται στο δρόμο. Μερικές φορές, είναι απλώς τακτικοί άνθρωποι που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια που αγόρασαν. Άλλες φορές, μπορεί να είναι επικίνδυνη, αλλά αν είστε αποφασισμένοι, αυτές οι συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε να εξαπατήσετε:

Μπορεί επίσης να βρείτε pageant των εισιτηρίων Masters σε eBay ή Craigslist, έναν ακόμη πιο επικίνδυνο τρόπο για να τους πάρει. Αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε, βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής έχει μια εξαιρετική βαθμολογία ανατροφοδότησης, με περισσότερες από λίγες καταχωρήσεις. Προσπαθήστε να πάρετε τον πωλητή για να σας δώσει μια φυσική διεύθυνση όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του σε περίπτωση προβλήματος.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εκδήλωση των κυρίων

Οι εμφανίσεις είναι κάθε βράδυ, από τις αρχές Ιουλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο χώρος είναι στην Laguna Beach της Καλιφόρνια.

Το Φεστιβάλ Τεχνών και Εκδηλώσεων των Δασκάλων πραγματοποιείται κοντά στη διασταύρωση της εθνικής οδού Ακτής του Ειρηνικού (CA Hwy 1) και της οδού Laguna Canyon Road στην οδό Laguna Canyon 650, Laguna Beach, CA.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες και έναν χάρτη στη σελίδα του ιστότοπου Masters.

Για να αποφύγετε απογοητεύσεις στάθμευσης, ελέγξτε την ιστοσελίδα τους προτού πάτε.

Εάν πρόκειται να Laguna Beach, μάθετε τι άλλο μπορείτε να δείτε και να κάνετε - για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο - σε αυτόν τον οδηγό για Laguna Beach . Και αν ψάχνετε για περισσότερα πράγματα να κάνετε το καλοκαίρι, θα τα βρείτε σε αυτόν τον οδηγό για να διασκεδάσετε πράγματα που μπορείτε να κάνετε για μια καλοκαιρινή νύχτα στην περιοχή LA .