Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στην παραλία Laguna

Η Laguna Beach είναι ίσως η πιο ανεπτυγμένη παραλία της Orange County και ένα από τα ομορφότερα της. Δημιουργημένος ως απόδραση του καλλιτέχνη, η Laguna Beach διατηρεί το καλλιτεχνικό της πάθος, με εξαιρετικές γκαλερί τέχνης και διασκεδαστικά φεστιβάλ θερινών τεχνών. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ατμόσφαιρα στην παραλία Laguna.

Πριν μιλήσω για όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Laguna Beach, πάρτε μια στιγμή για να αποφασίσετε αν είναι ένα μέρος που θα θέλατε να πάτε.

Γιατί πρέπει να πάτε;

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στην παραλία Laguna

Το Laguna Beach είναι υπέροχο σχεδόν κάθε εποχή του χρόνου, αλλά όπως και οι περισσότερες ακτές της Καλιφόρνιας είναι ευαίσθητες στο «καλοκαιρινό καλοκαίρι», όταν, όπως ένα σπασμένο παιδί, ο ήλιος μπορεί να αρνηθεί να βγει για μέρες στο τέλος. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ τέχνης, μπορεί να γίνει πολύ γεμάτο.

Σεπτέμβριος και Οκτώβριος είναι εξαιρετικές στιγμές για να επισκεφθείτε όταν ξεκινά η offseason, με χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων.

Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και τα πράγματα είναι λιγότερο γεμάτα.

Αν έχετε μόνο μια μέρα, κάντε μια βόλτα στην κύρια παραλία και περιηγηθείτε σε μερικά από τα καταστήματα.

Περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Το Laguna Beach είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε την απόδραση του Σαββατοκύριακου, αλλά ανάλογα με το πόσο δραστήρια θέλετε να είστε, ίσως χρειαστεί να αναμειγνύετε σε λίγες δραστηριότητες σε κοντινή παραλία Newport Beach ή Dana Point.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Η Laguna Beach έχει μερικά μεγάλα φεστιβάλ θερινών τεχνών. Η Επίσκεψη των Δασκάλων είναι τόσο διασκεδαστική - και τόσο ασυνήθιστη - ότι έχουμε μια ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη σε αυτήν, όπου μπορείτε να μάθετε τι είναι και γιατί είναι τόσο δικαιολογημένα διάσημος . Το συντροφικό Φεστιβάλ Τεχνών είναι μια εκθεσιακή έκθεση τέχνης που εκτίθεται σε υπαίθριο χώρο.

Τον Αύγουστο, το Sawdust Festival διαθέτει μόνο καλλιτέχνες της Laguna Beach - περισσότερους από 200 από αυτούς.

Το Φεστιβάλ Doheny Blues, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαΐου, περιλαμβάνει τραγουδιστές όπως η Bonnie Raitt και το Φεστιβάλ Tall Ships, το Σεπτέμβριο. Και οι δύο βρίσκονται στο Dana Point, ακριβώς κάτω από το δρόμο.

Συμβουλές για επίσκεψη

Δεν είναι Λαγκούνα Ρομαντική παραλία;

Αν βρείτε τον ήχο των συντριμμένων κυμάτων ένα αφροδισιακό, το Laguna Beach έχει περισσότερα ωραία ξενοδοχεία κοντά στην παραλία από οπουδήποτε αλλού στη νότια Καλιφόρνια.

Που να μείνω

Είναι αρκετά εύκολο αυτές τις μέρες να ψάξετε για ένα ξενοδοχείο στην αγαπημένη σας περιοχή κρατήσεων. Αλλά δεν σας λένε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις τοποθεσίες. Δεν αναφέρουν πράγματα που μπορεί να σας κάνουν να καταλήξετε σε έναν τόπο που δεν είναι ιδανικός και για εσάς. Πριν ξεκινήσετε τον έλεγχο τυχαία, πάρτε το εσωτερικό κομμάτι για το πώς να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε στο Laguna Beach .