Λαϊκή χώρα Σαφάρι

Drive Yourself Wild ... Ζήστε τη συγκίνηση ενός πραγματικού Safari!

Πολύ πριν από το ξενοδοχείο υπήρχαν εστιατόρια γρήγορου φαγητού και στεγνοκαθαριστήρια, το Lion Country Safari εφευρέθηκε το αυτοκίνητο. Από την άνεση του δικού σας κλιματιζόμενου αυτοκινήτου, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα σαφάρι με κίνηση στα τέσσερα μίλια, όπου μπορείτε να δείτε χιλιάδες ελεύθερα περιαγώδη ζώα εκατό διαφορετικών ειδών.

Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε τις σκηνές των λιονταριών, λευκών ρινόκερων, ζέβρες, στρουθοκαμήλους, χιμπατζήδες, αφρικανικούς ελέφαντες, καμηλοπάρδαλη και πολλά άλλα συναρπαστικά πλάσματα.

Μια πρωινή επίσκεψη κατά τη διάρκεια του φαγητού - περίπου στις 10:30 π.μ. - μπορεί να σας φέρει μέσα σε εκατοστά από το άγριο πράγμα της επιλογής σας.

Η περιπέτεια σου δεν σταματά εκεί. Μετά το χαλαρό σας ταξίδι, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας και επισκεφθείτε το Safari World. Η δέντρο-σκιασμένη περιμετρική περιοχή διασκέδασης θα φέρει έξω το παιδί σε σας καθώς παίρνετε στις παρουσιάσεις Animal Theatre, χάιδεμα ζωολογικού κήπου, περιπάτους στη φύση, θαλάσσιες εκδρομές, περιηγήσεις με βάρκα με ποντάκτορα, κουπιά, ζωοτροφές με θέμα το ζώδιο, διασκέδαση, , χώρο για πικνίκ και περισσότερα ζώα!

Εάν στρατοπεδεύετε, ίσως θέλετε να περάσετε μια νύχτα ή δύο στο παρακείμενο KOA campground που διαθέτει πρωτόγονα σκηνικά (ηλεκτρικό και νερό), RV (πλήρης σύνδεση) και εγκαταστάσεις καμπίνας.

Ιστορία

Το Lion Country Safari αναπτύχθηκε στη Νότια Φλόριντα από μια ομάδα επιχειρηματιών της Νότιας Αφρικής και της Βρετανίας, οι οποίοι ήθελαν να φέρουν την εμπειρία ενός πάρκου αφρικανικού παιχνιδιού - τότε και τώρα, ένα ακριβό και χρονοβόρο ταξίδι - σε οικογένειες που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να γνωρίσετε ένα αφρικανικό σαφάρι.

Όταν άνοιξε το 1967, στην αγροτική περιοχή West Palm Beach, δεκάδες λιοντάρια περιφέρονται ελεύθερα.

Ο πρώτος ζωολογικός κήπος της Αμερικής, το Lion Country Safari, βοήθησε στην επανάσταση στη φιλοσοφία διαχείρισης ζωολογικών κήπων και άγριων ζώων. Από την έναρξή του, παρέμεινε ηγέτης στην εκπαίδευση και διατήρηση της άγριας ζωής, παρέχοντας ένα φυσικό περιβάλλον για τα σπάνια και απειλούμενα ζώα να ζουν και να αναπαραχθούν, απολαμβάνοντας ιδιαίτερη επιτυχία αναπαραγωγής με τον αφρικανικό ελέφαντα, λευκό ρινόκερο και καμηλοπάρδαλη.

Την πρώτη μέρα, τα αυτοκίνητα παρατάχθηκαν για αρκετά μίλια από την είσοδο και κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους επισκέφθηκαν πάνω από 800.000 άτομα. Για να ενθαρρύνει την επανειλημμένη επίσκεψη, το Lion Country Safari σύντομα μείωσε τον αριθμό των λιονταριών και πρόσθεσε μια μεγαλύτερη ποικιλία ειδών. Το Safari World, η ήρεμη, πεζοδρομημένη περιοχή ψυχαγωγίας του πάρκου, αναπτύχθηκε και βελτιώθηκε από τότε που άνοιξε το πάρκο, όπως και το επιτόπιο campground του KOA που προστέθηκε τον Νοέμβριο του 1983.

Το Lion Country Safari βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης αναδιαμόρφωσης και επέκτασης του παγκοσμίου κέντρου Safari Walk-through. Η επέκταση θα δει ένα νέο εκθετήριο αλιγάτορα, εκθέματα ζωοτροφών καμηλοπάρδαλης, χώρο παιχνιδιού νερού, παιδική χαρά και εγκαταστάσεις διασκέδασης. Ο χώρος κατασκήνωσης KOA θα αυξήσει επίσης τη χωρητικότητά του προσθέτοντας 20 έως 30 νέες καμπίνες.

Πληροφορίες

Το Lion Country Safari είναι ανοιχτό καθημερινό βροχή ή λάμψη από 10:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. και το πάρκο περπατήματος είναι ανοιχτό από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., αλλά παρακαλώ επιτρέψτε τουλάχιστον τέσσερις ώρες για να απολαύσετε Συνολική Εμπειρία. Η τακτική είσοδος για παιδιά ηλικίας 10 έως 64 ετών είναι 31,50 δολάρια *, οι ηλικιωμένοι 65 ετών και άνω είναι 28,50 δολάρια *, τα παιδιά ηλικίας 3 έως 9 είναι 23,00 € *, ενώ τα παιδιά δύο και κάτω παραλαμβάνονται δωρεάν. Ετήσια δελτία είναι διαθέσιμα και πληρώνουν μόνοι τους σε δύο μόνο επισκέψεις.

Ο χώρος στάθμευσης είναι 7,00 δολάρια * ανά όχημα. Ένα εκπτωτικό κουπόνι εκπτώσεων είναι διαθέσιμο για $ 7.00 off (ή περισσότερο) τακτική εισδοχή για κάθε άτομο στο όχημα. Τα ποσοστά κάμπινγκ του KOA ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή και τους συνδέσμους.

Τα μετατρέψιμα οχήματα ή τα οχήματα με μαλακή επένδυση δεν επιτρέπονται στη φύση. Τα οχήματα ενοικίασης διατίθενται έναντι αμοιβής - αυτοκίνητα 10,00 δολάρια και φορτηγά 15 επιβατών 18,00 δολάρια ανά μιάμιση ώρα. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται, αλλά τα κυνοτροφεία είναι διαθέσιμα για επιστροφή χρημάτων αξίας 5,00 δολαρίων.

Συμβουλές

Κατευθύνσεις

Το Lion Country Safari βρίσκεται στην οδό Safari Road του Lion Country στο Loxahatchee.

Βρίσκεται 15,5 μίλια δυτικά του I-95 στη νότια λεωφόρο (St. Rds. 80/98/441). Το αξιοθέατο είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο από το Florida Turnpike (Exit 97).

* Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.