Γιατί πρέπει να μείνετε στο Sheraton Grand Los Cabos Hacienda del Mar

Ένας ιδανικός προορισμός για νεόνυμφους και άλλους λάτρεις, ο Los Cabos μπορεί να φέρει έξω το ρομαντικό σε κανέναν.

Αυτή η όαση στην έρημο στο νότιο άκρο της Baja, στην Καλιφόρνια, όπου η θάλασσα του Cortez συναντά τον Ειρηνικό Ωκεανό (γνωστό ως Land's End), είναι μια Eden με γραφικά βουνά, θέα στον ωκεανό και καταπράσινους κήπους. Η φημισμένη αψίδα Cabo, αναρρίχηση από τη θάλασσα, και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα επιτρέπουν φωτογραφικές μηχανές λίστας κάδων.

Το παραθαλάσσιο Sheraton Grand Los Cabos Hacienda del Mar

Μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο θέρετρο σε 28 καταπράσινα στρέμματα προσφέρει μια σύγχρονη περιστροφή με παραδοσιακό μεξικάνικο ντιζάιν.

Το θέρετρο, μέρος της μάρκας Starwood, άνοιξε το 1999 και ανακαινίστηκε τελευταία το 2014.

Μια αναδρομή στο παραδοσιακό σχεδιασμό hacienda, το γοητευτικό περιουσιακό στοιχείο με τις πολύχρωμες αυλές με αυλές, τα ρέοντα χαρακτηριστικά του νερού και τους καταπράσινους κήπους. Θαυμάστε τη θέα στον ωκεανό, κάντε μια βόλτα στους κήπους ή απολαύστε ένα ποτήρι κρασί. Η ατμόσφαιρα φημίζεται για ένα πολυτελές παραθαλάσσιο χωριό με πλακόστρωτα σοκάκια με πλατείες, εστιατόρια πέντε αστέρων και πύργος αποικιοκρατίας.

Deluxe Διαμονή

Επιλέξτε από 270 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 31 σουιτών με θέα στη Θάλασσα του Cortez, τους αυτόχθονες διαμορφωμένους κήπους και το γήπεδο γκολφ Cabo del Sol. Αυτό το θέρετρο δεν είναι μόνο για ενήλικες, αλλά η μόνη φορά που είδα ένα παιδί (καλά συμπεριφερόμενο) ήταν στην παραλία, χέρι-χέρι με τους γονείς της.

Κάθε δωμάτιο είναι ευρύχωρο και χαρούμενα διακοσμημένο, με ξεχωριστά ντουζιέρες με πλακάκια και τζακούζι για δύο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει βεράντα.

Η διακόσμηση του δωματίου αντικατοπτρίζει το φυσικό περιβάλλον - ζεστά καφέ χρώματα από την έρημο Baja, γαλάζια μπλε από τον Μεξικάνικο ουρανό και τη Θάλασσα του Cortez και πράσινο σμαραγδένιο από τους τροπικούς κήπους και τις πλαγιές του πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο χώρο του Los Cabos για τους γάμους προορισμού

Εάν αποφασίσετε να περπατήσετε κάτω από το διάδρομο εδώ, ο διευθυντής πωλήσεων γάμου μπορεί να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα, από την εξασφάλιση της κατάλληλης τεκμηρίωσης στην επιλογή διακοσμητικών και πωλητών για ομάδες γάμων προορισμού από 10 έως 300 άτομα.

Ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος λειτουργίας είναι ο μεγαλύτερος στην έρημο και περιλαμβάνει το Hacienda Ballroom των 12.000 τετραγωνικών ποδιών που μπορεί να χωριστεί σε τρία τμήματα.

Η ανοιχτή οροφή με το δορυφόρο Los Arcos των 3000 τετραγωνικών ποδιών προσφέρει ένα εκτεταμένο χώρο και το οικείο παρεκκλήσι των 1300 τετραγωνικών ποδιών παρέχει ένα χώρο διακονίας για τελετές. Επτά δωμάτια με ξεχωριστή διακόσμηση σε στιλ hacienda προσφέρουν ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο internet υψηλής ταχύτητας.

Οι υπαίθριοι χώροι γάμου και υποδοχής είναι άφθονοι, συμπεριλαμβανομένων των παραθαλάσσιων κηλίδων, των μεγάλων μπαλκονιών, των κήπων και των καταστρωμάτων της πισίνας. Μια πισίνα υπερχείλισης δίπλα στον ωκεανό είναι ένα δημοφιλές σημείο για ενήλικες και μπορείτε να φτιάξετε ρυθμίσεις για να απολαύσετε μια φωτιά βράδυ για να ψητήσετε marshmallows και s'mores.

Δείπνο στο Sheraton Grand Los Cabos Hacienda del Mar

Από τα δύο εστιατόρια με καλό φαγητό μέχρι το απλό φαγητό δίπλα στην πισίνα, το θέρετρο διαθέτει επτά εστιατόρια, έξι μπαρ και 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Το De Cortez Grill & Restaurant είναι ένα ιδανικό μέρος για να φτιάξετε το ιδιαίτερο αυτό τοστ, το οποίο ειδικεύεται σε τοπικά φρέσκα προϊόντα, θαλασσινά από τα κρύα νερά του Ειρηνικού και της θάλασσας του Cortez και καλές περικοπές κρέατος. Εξειδικευμένα ζευγάρια κρασιών αυξάνουν την εμπειρία.

Ο Pitahayas είναι ανοιχτό το βράδυ για δείπνο και διαθέτει λιχουδιές του Pacific Rim, όπως λαβράκι λαχανόκηπου με καβούρια και σάλτσα σαλάτας και φραγκοσυκιές. Μην παραλείψετε το επιδόρπιο.

Οι ντομάτες προσφέρουν μια άτυπη μπουφέ (ή από το μενού) με διεθνή κουζίνα για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Ο εσπρέσο θα προσθέσει ένα λάκτισμα στο πρωινό σας και ίσως δείτε ένα γηγενές πουλί να διαφύγει με ένα πακέτο ζάχαρης όπως σας γουστάρετε. Το σνακ μπαρ Las Sirenas, δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης του συγκροτήματος, διαθέτει σνακ και κοκτέιλ σε τοπικό και αμερικανικό στιλ. Το Bar La Suerte προσφέρει 100 ποικιλίες τεκίλα.

Cactus Spa και γυμναστήριο

Το Cactus Spa και το γυμναστήριο Cactus του ευρωπαϊκού στιλ του θέρετρου προσφέρει μια ήσυχη ανακούφιση για τους επισκέπτες που εκτιμούν μια καλή προπόνηση ακολουθούμενη από ένα ευχάριστο μασάζ. Για μια απολαυστική θεραπεία, δοκιμάστε ένα μασάζ σοκολάτας. Το σπα προσφέρει επίσης πετρέλαιο, λάσπη, φύκια και αρωματοθεραπεία. Η σάουνα, το ατμόλουτρο, το ντους Vichy και το υπαίθριο τζακούζι είναι ιδανικά για την έναρξη ή τη λήξη μιας θεραπείας. Ένα σαλόνι ομορφιάς βρίσκεται στις εγκαταστάσεις.

Πραγματα να κανεις

Να είστε τόσο τεμπέληδες και χαλαροί ή τόσο δραστήριοι όσο θέλετε εδώ. Τα ζεστά καταστήματα λιανικής πώλησης προσφέρουν beachwear και αναμνηστικά και ένα από τα μικρότερα Starbucks στον κόσμο μπαίνει σε μια γωνιά.

Σαλόνι δίπλα στην πισίνα ή συμβουλευτείτε τον θυρωρό, ο οποίος μπορεί να οργανώσει την πρόσβαση σε ένα από τα γειτονικά γήπεδα γκολφ 18 οπών, μονοπάτια πεζοπορίας, θαλάσσια σπορ, ψάρεμα βαθέων υδάτων, εποχιακή παρακολούθηση φαλαινών, ορεινή ποδηλασία, περιηγήσεις ATV και μεταφορά στο San Jose del Cabo. Το Cabo Adventures παρέχει ένα γραφικό πανί και σερβίρει μίνωα, γεύσεις και επιδόρπια στο σκάφος.

Υποβρύχια γενναιοδωρία και ομορφιά

"Το ενυδρείο του κόσμου" είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Jacques Cousteau περιέγραψε τη Θάλασσα του Cortez (επίσης γνωστή ως Κόλπος της Καλιφόρνιας). Λέγεται ότι πριν από αιώνες όταν οι ηπείρους βρισκόταν ακόμα σε σχήμα, η άκρη του Μεξικού χωρίστηκε από την ηπειρωτική χώρα για να σχηματίσει τη χερσόνησο Baja. Ο Ειρηνικός έπειτα έσπευσαν στο χάσμα για να δημιουργήσουν την παγίδα ψαριών της θάλασσας Cortez, γνωστή και ως μητέρα της φύσης. Τα αποθέματα ιχθύων και θηλαστικών αποθάρρυναν εδώ και είτε έμειναν στα ζεστά ρηχά νερά τους είτε έτρεχαν στο δροσερό κάτω μέρος του βάθους του Σαν Αντρέας, μήκους 2 μιλίων. Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, οι γκρίζες φάλαινες κάνουν την ετήσια μετανάστευσή τους εδώ από την Αλάσκα για να γεννήσουν.

Μη-να-Miss Δείπνο Ηλιοβασίλεμα

Για ένα ασύγκριτα ρομαντικό δείπνο, επιχειρήστε στο Sunset de Mona Lisa, όπου η θάλασσα του Cortez και ο Ειρηνικός Ωκεανός συγκλίνουν, με αποτέλεσμα υπέροχα ηλιοβασιλέματα και συντριβάνι surf.

Όταν ο ήλιος βυθιστεί στον ορίζοντα, οι διακομιστές clang γκονγκ και κτυπήσουν κοχύλια κόγχη για να σηματοδοτήσει τη στιγμή. Μετά την πτώση του ήλιου μπορεί να αναπτυχθεί δροσερό και θα σας προσφερθεί μια μαλακή κουβέρτα για να κουρδίσει γύρω από τους ώμους σας. Το φαγητό, το οποίο θα περιλαμβάνει τα αλιεύματα της ημέρας και τις επιλογές χυμώδους κρέατος, είναι στο ίδιο επίπεδο με το τοπίο: εξαιρετικό. Για επιδόρπιο, επιλέξτε το σουφλέ σοκολάτας για να το μοιραστείτε.

Το μειονέκτημα για μια ονειρική παραμονή στο Los Cabos είναι ότι σε κάποιο σημείο, θα είναι καιρός να φύγετε. Ας πάρουμε καρδιά: υπάρχει πάντα μια επέτειος για να γιορτάσουμε.

Sheraton Grand Los Cabos Hacienda del Mar
Corredor Turistico, Km 10 Lote D
Cabo Del Sol, Cabo San Lucas, BCS 23410
Μεξικό
(52) (624) 145-8000