Τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία για το μήνα του μέλιτος του Los Cabos

Fabulous Spots for Romance

Οι υπέροχες παραλίες, το γκολφ, σχεδόν καθημερινά εγγυημένη ηλιοφάνεια και μια χαλαρή ατμόσφαιρα τραβάνε τους παραθεριστές στο Los Cabos στην άκρη της χερσονήσου Baja California του Μεξικού για μήνα του μέλιτος και άλλες ρομαντικές αναζητήσεις.

Το Los Cabos αποτελείται από δύο πόλεις, ανάλογα με το αν θα περάσετε στο San José del Cabo ή στο Cabo San Lucas, θα συναντήσετε ένα όραμα για το παλιό Μεξικό ... ή ένα μοντέρνο προορισμό άλμα με ψηλά ξενοδοχεία και νυχτερινά κέντρα .

One & Only Palmilla (ελέγξτε τα ποσοστά τώρα) - Διασημότητες (Gwyneth νεόνυμφους εδώ) αγαπούν αυτό και όσοι σε μήνα του μέλιτος αποκαλούν ουρανό. Μοναδικές απολαύσεις, όπως ένα "πλωτό κρεβάτι" στην παραλία, ένα loveseat στο γρασίδι, και ένα υπαίθριο spa daybed κάνουν το Palmilla έναν πιο αξιομνημόνευτο ρομαντικό προορισμό. Palmilla Photo Tour>

Marquis Los Cabos (έλεγχος τιμών τώρα) - Αυτό το καλλιτεχνικά σχεδιασμένο σύνθημα του ξενοδοχείου, "ένα θέρετρο για όλες τις αισθήσεις", αντικατοπτρίζει την έκκλησή του για ζευγάρια και όχι για οικογένειες. Είναι ένα είδος μη-άπαξ ιδιοκτησίας, με όμορφα δωμάτια, γοητευτικές πισίνες και βεράντες, εξαιρετικό φαγητό και εξαιρετικό σπα και γυμναστήριο.

Las Ventanas al Paraiso (ελέγξτε τιμές τώρα) - "Παράθυρα στον παράδεισο" περιμένουν ζευγάρια σε αυτό το πολυτελές θέρετρο Cabo Real. Τα πολύ μεγάλα δωμάτια προσφέρουν επιθυμητές παροχές, όπως μαρμάρινα ντους, μπάρ τεκίλα και αυθεντικά τζάκια. Και ένας διευθυντής της Romance μπορεί να κάνει τα ειδικά όνειρα να γίνουν αληθινά για τα ζευγάρια στους μήνες του μέλιτος.

Hotel Casa Natalia (ελέγξτε τιμές τώρα) - Καθημερινά ρομαντικό και απομονωμένο, Casa Natalia βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην καρδιά της περιοχής τέχνης του San Jose del Cabo. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα ξεχωριστά, όπως ένα όμορφο, σύγχρονο μεξικανικό σπίτι με τοπικά έργα τέχνης. Το πολυτελές πακέτο του μήνα του μέλιτος περιλαμβάνει πέντε βραδιές για το κόστος των τεσσάρων, ένα δείπνο γευσιγνωσίας για δύο, δοκιμή τεκίλα, πλήρες πρωινό καθημερινά και άλλα προνόμια.

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ:

CANCÚN | MAYAKOBA | ΜΕΞΙΚΟ ΠΟΛΗ | PUERTO VALLARTA | RIVIERA MAYA | RIVIERA NAYARIT | ZIHUATANEJO