Κόλπος σε Breakers από τους αριθμούς

Όλοι για το πιο αδύναμο αγώνα του Σαν Φρανσίσκο

Το κινητό μέρος του αγωνιστικού κόσμου είναι γνωστό σήμερα ως Bay to Breakers. Πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο την τρίτη Κυριακή του Μαΐου, ο αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο στην πόλη Fog από το 1912. Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε έναν επερχόμενο αγώνα ή απλά ενδιαφέρονται μόνο για τα σκληρά γεγονότα, των αρχείων Bay to Breakers, μαζί με μερικά άλλα δροσερά γεγονότα σχετικά με τη μοναδική φυλή.

Μπάσκετ για αγώνες αγώνων διακοπών

Το αγωνιστικό στάδιο αρχίζει στην περιοχή Embarcadero, στους δρόμους Howard και Beale, σε επίπεδο της θάλασσας, κατά μήκος του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Το δρομολόγιο των 7,46 μιλίων (12 χιλιόμετρα) είναι σε μεγάλο βαθμό επίπεδο, αλλά στο σημείο 2,5 μιλίων, υπάρχει το περίφημο Hayes Street Hill, μια έκταση πέντε τετραγώνων που ανεβαίνει 215 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Μετά από αυτή τη μαζική πρόκληση, το μάθημα είναι κατά κύριο λόγο (και σταδιακά) κατηφορικά από εκεί, κατά μήκος του Panhandle, μέσα από το εικονικό Πάρκο Golden Gate , πριν τελειώσουν τελικά στη Μεγάλη Οδό , τους "σπαστήρες" του Ειρηνικού Ωκεανού.

Συμμετέχοντες στο Bay to Breakers

Αν και όλοι καλούνται να συμμετάσχουν, στο μπροστινό μέρος του πακέτου είναι οι σοβαροί αθλητές, που συνήθως οδηγούνται από Κένυους και Αιθιοπικούς δρομείς που πετούν στο Σαν Φράνσικο κάθε χρόνο για να συναγωνιστούν και να κερδίσουν. Αυτοί οι αστεροειδείς αστεροειδείς ακολουθούνται από δεκάδες χιλιάδες δρομείς, joggers και περιπατητές, πολλοί σε κοστούμια, σε διάφορα κράτη χωρίς φόρεμα, ή συνδέονται μεταξύ τους ως «sentipedes». Οι κανόνες αυτού του αγώνα είναι μερικοί από τους πιο χαλαρούς, καθώς οι εκτιμήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν πει ότι μέχρι και οι μισοί από τους συμμετέχοντες Bay to Breakers δεν είχαν εγγραφεί για τον αγώνα.

Ακόμη και ο πρώην δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, ο Gavin Newsom ήταν μεταξύ των μη εγγεγραμμένων δρομέων το 2010.

Bay Records Breakers

Κόλπος σε Breakers από τους αριθμούς

Σύμφωνα με το Bay to Breakers που παρουσιάστηκε από το craigslist, Zazzle Bay σε Breakers, ESPN, και Wikipedia, εδώ είναι μια κατανομή του κόλπου σε Breakers από τους αριθμούς: