Γιατί πρέπει να συσκευάσετε ένα σαρόνγκ στο σακίδιο σας

Το τελευταίο αξεσουάρ ταξιδιού για παιδιά και κορίτσια

Ένα από τα πιο βραβευμένα αντικείμενα στο σακίδιο μου είναι το σαρόνγκ μου. Αρχικά αποφάσισα να φέρω ένα σαρόνγκ, έτσι ώστε να έχω κάτι για να μπορέσω να προωθήσω τα ρούχα μου, αλλά δεν είχα ιδέα πόσο χρήσιμο θα βρω να φέρω ένα. Βρήκα ένα σαρόνγκ να είναι το πιο ευπροσάρμοστο στοιχείο στο σακίδιο μου και το έχω χρησιμοποιήσει σε αμέτρητες καταστάσεις.

Για να καλύψετε τους Ναούς

Αν πρόκειται να επισκεφτείτε ναούς καθώς ταξιδεύετε, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν έναν κώδικα ενδυμάτων που πρέπει να υπακούσετε πριν εισέλθετε.

Συνήθως θα πρέπει να καλύψετε τους ώμους και τα χέρια σας, καθώς και τα γόνατά σας. Ενώ οι ναοί θα παράσχουν σάλια για να καλύψουν με, θα φοράτε κάτι που χιλιάδες άνθρωποι έχουν φορεθεί, και εφίδρωση, πριν από σας. Φέρτε ένα σαρόνγκ μαζί σας και θα μπορείτε να το τυλίξετε πάνω από τους ώμους σας ή γύρω από τη μέση σας για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Ως Πετσέτα Παραλίας

Τα Sarongs λειτουργούν εκπληκτικά καλά ως πετσέτες θαλάσσης. Αν βρείτε τον εαυτό σας να σχεδιάσετε αυθόρμητες επισκέψεις στην παραλία και να καταλήξετε να καλύπτονται από άμμο γιατί δεν φέρετε την πετσέτα σας, θα βρείτε να έχετε ένα σαρόνγκ τέλειο. Βάλτε το από όπου και αν βρίσκεστε και θα μπορείτε να περάσετε μερικές ώρες ηλιοθεραπεία στην παραλία. Αυτό λειτουργεί καλά και στα πάρκα, αν θέλετε να περάσετε ένα ηλιόλουστο απόγευμα διαβάζοντας ένα βιβλίο στο γρασίδι.

Ως φύλλα σε έναν ξενώνα

Ως επί το πλείστον, οι ξενώνες είναι καθαροί και τα κλινοσκεπάσματα καθαρίζονται συχνά .

Για εκείνους τους χρόνους, όταν δεν αισθάνεστε άνετα με την καθαριότητα των φύλλων, βάλτε ένα σαρόνγκ ανάμεσα σε εσάς και τα φύλλα.

Για ζεστασιά

Εάν βραχεί το βράδυ στο ξενώνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σαρόνγκ ως ένα επιπλέον στρώμα για να σας κρατήσει ζεστό. Τα ίδια έργα για τα λεωφορεία που μετατρέπουν τον κλιματισμό τόσο ψηλά όσο θα πάει.

Ως χάντρες

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε μια χώρα όπου είναι κοινό για τους ντόπιους να καλύψουν τα κεφάλια τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σαρόνγκ για να κάνετε το ίδιο και να προσελκύσετε λιγότερη προσοχή.

Ως μαξιλάρι

Εάν πάω ποτέ μια διανυκτέρευση, είτε πρόκειται για λεωφορείο, τρένο είτε για αεροπλάνο, πάντα θα βεβαιωθώ ότι θα έχω κοντά το χέρι μου για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως μαξιλάρι. Θα το ανεβάσω σε σχήμα λουκάνικου και θα το χρησιμοποιήσω για να κοιμηθώ. Αυτό επίσης με εμποδίζει να ξυπνήσω με ένα σκληρό λαιμό το πρωί!

Για ιδιωτικό απόρρητο

Εάν θέλετε να αλλάξετε σε έναν κοινόχρηστο χώρο - την παραλία, ένα πάρκο, μια αίθουσα dorm hostel, για παράδειγμα - δέστε το sarong γύρω από τη μέση σας και θα μπορείτε να αλλάξετε σε ιδιωτικό.

Προστατεύστε τον εαυτό σας από τον ήλιο

Αν έχετε πρόσφατα ηλιακά εγκαύματα ή δεν έχετε αντηλιακό και θα περάσετε λίγο χρόνο στον ήλιο, χρησιμοποιήστε το σαρόνγκ για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να το τυλίξετε πάνω από το κεφάλι σας για να προστατεύσετε το τριχωτό της κεφαλής σας ή πάνω από τους ώμους σας για να προστατεύσετε το πάνω μισό του σώματός σας. Αν έχετε ηλιακά εγκαύματα, μπορείτε να τυλίξετε το σαρόνγκ γύρω από το κάψιμο, καθώς είναι συνήθως κατασκευασμένα από πολύ πιο λεία υλικά από τα πουκάμισα.

Για επιπλέον παρεμβύσματα

Τυλίξτε το σαρόνγκ σας γύρω από τα τιμαλφή σας σε μεγάλες ημέρες ταξιδιού για να τους κρατήσετε ασφαλείς. Έχω χρησιμοποιήσει αυτό στα σουβενίρ που έχω αγοράσει για τους φίλους και την οικογένειά μου, για να κρατώ το φορητό υπολογιστή μου ασφαλές και να προστατεύω την κάμερά μου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα sarong λειτουργεί ακριβώς όπως και μια λεπτή προστατευτική θήκη.

Για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε

Θέλετε να έχετε έναν υπνάκο στη μέση της ημέρας, αλλά το δωμάτιο είναι πολύ φωτεινό; Κρεμάστε το σαρόνγκ σας από το παράθυρο για να σκουρύνει το δωμάτιο. Μπορείτε ακόμη και να το κρεμάσετε γύρω από το κρεβάτι του κρεβατιού σας, αν βρίσκεστε στην κάτω κουκέτα για να αποκλείσετε κάποιο από το φως.

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το σαρόνγκ σας σαν επίδεσμο εάν έχετε ιατρική ανάγκη και δεν έχετε τίποτα άλλο στο χέρι.