Θέατρο στο Μπρούκλιν

Από τις καταπληκτικές θεατρικές εμπειρίες στο Κουκλοθέατρο

Ως αυτοαποκαλούμενος θεατρικός θεατής, είμαι τυχερός που έχω πρόσβαση σε πολλά θέατρα του Μπρούκλιν. Με επισημάνσεις όπως το περίφημο θέατρο BAM Harvey και η αποθήκη του St. Ann, η ακμάζουσα θεατρική σκηνή του οικισμού φιλοξενεί επίσης θεατρικές επιχειρήσεις, φεστιβάλ, θεατρικές εμπειρίες και μικρότερες θεατρικές παραστάσεις.

Από τη Royal Shakespeare Company στο BAM μέχρι τις κορυφαίες εμφανίσεις στο Bushwick Starr, εδώ είναι ο οδηγός σας στο θέατρο του Μπρούκλιν.

Τρίτο σιδηροδρομικό έργο

Οι διασημότητες ταξιδεύουν σε ένα τροπικό θεματικό μπαρ Tiki στην πλατεία του Bushwick για το The Grand Paradise, μια εντυπωσιακή θεατρική εμπειρία. Ο Μεγάλος Παράδεισος είναι το έργο του Τρίτου Σχεδίου, το οποίο δημιούργησε επίσης το μακρόχρονο "Then She Fell", μια άλλη δημοφιλής θεατρική παράσταση βασισμένη στα γραπτά του Lewis Carrol, που πραγματοποιήθηκε στο Williamsurg. Ο Μεγάλος Παράδεισος προσκαλεί τους θεατές σε ένα μπαρ όπου θα βυθιστούν σε ένα κομμάτι περιόδου στη δεκαετία του '70. Όπως και οι πιο εντυπωσιακές θεατρικές εμπειρίες, είναι καλύτερο να μην το γνωρίζετε πολύ πριν πάτε στο θέατρο. Πάρτε εισιτήρια για αυτή τη μοναδική εμπειρία του Μπρούκλιν.

Bushwick Starr

Αυτό το βραβευμένο βραβείο Obie Not in For Profit στην καρδιά του Bushwick έχει μια πλήρη εποχή παιχνιδιών και φιλοξενεί μια δημοφιλής σειρά ανάγνωσης, καθώς και ένα φεστιβάλ μαριονέτας και ποιητή. Από το 2007, το Bushwick Starr είναι το σπίτι των αναδυόμενων καλλιτεχνών.

Αν θέλετε να δείτε το αυθεντικό θέατρο του Μπρούκλιν, επισκεφθείτε το Bushwick Starr.

Θέατρο τούβλου

Είδα πρόσφατα μια παραγωγή σε αυτό το μαύρο κουτί θέατρο στο Ουίλιαμσμπουργκ και ήταν πολύ εντυπωσιασμένος με το ταλέντο σε αυτό το θέατρο 70 θέσεων. Το Θέατρο Brick έχει μια αστρική σειρά επίδειξης. Οι επερχόμενες εκπομπές περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ Θεάτρου Trans και το Σαίξπηρ στο Θέατρο.

Στη συνέχεια, αρπάξτε ένα ποτό ή ένα δάγκωμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια σε αυτό το ζωντανό τμήμα του Μπρούκλιν.

Irondale

Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια και εξακολουθώ να μιλάω για το απίστευτο παιχνίδι Sarah Ruhl που είδα σε αυτή την αποκατασταθείσα εκκλησία που έγινε θέατρο στο Fort Greene. Παρόλο που θα παραδεχθώ ότι τα καθίσματα είναι αρκετά βασικά και δεν είναι πολύ άνετα, αλλά θα σας αποσπάσουν οι εκπληκτικές θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται στο Irondale. Αν ζείτε στο Μπρούκλιν, προσφέρουν επίσης μαθήματα παιγνιδιού για παιδιά.

Η αποθήκη St. Ann's

Αν θέλετε να είστε εκτός της σκηνής αιχμής, θα πρέπει να πάρετε ένα εισιτήριο για ό, τι γίνεται στην αποθήκη St. Ann's. Το θέατρο είναι αγαπημένο από την κοινότητα Brooklyn και "για 34 χρόνια, η St. Ann's Warehouse έχει αναθέσει, παράγει και παρουσιάζει ένα μοναδικό και εκλεκτικό σύνολο καινοτόμων θεατρικών και συναυλιακών παρουσιάσεων που συναντώνται στη διασταύρωση του θεάτρου και του rock and roll". Προειδοποίηση - αγοράστε εισιτήρια νωρίς, επειδή πολλές από τις παραγωγές τους πωλούνται έξω για ολόκληρη την πορεία. Ναι, είναι καλό.

BAM

Το BAM Harvey Theatre είναι ένας θεσμός του Μπρούκλιν και είναι μια αναγκαιότητα επίσκεψης. Το θέατρο φιλοξενεί πολυάριθμες παραγωγές, όπως επισκέψεις από τη Royal Shakespeare Company σε άλλα κλασικά όπως το Ibsen και το Wilde.

Το θέατρο έχει μια αρκετά μεγάλη ιστορία, αρχικά χτίστηκε το 1904 ως The Majestic Theatre, μετατράπηκε σε κινηματογραφικό συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας του 1940, το οποίο έκλεινε στη δεκαετία του '60. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες που έκλεισαν, το θέατρο ανακαινίστηκε και άνοιξε εκ νέου το 1987, και τώρα είναι το θέατρο BAM Harvey.

Οι παίκτες της συλλογής

Σε έναν δήμο γεμάτο νευρικό θέατρο, είναι ωραίο να δούμε μερικά κλασικά. Οι παίκτες στο Park Slope έχουν μια εποχή παλιών σχολικών παιχνιδιών και μουσικών. Ωστόσο, κάθε Ιούνιο φιλοξενούνται το Φεστιβάλ Black Box New Play, όπου μπορείτε να δείτε διάφορα έργα των αναδυόμενων θεατρικών συγγραφέων.

Κουκλοθέατρο

Οι φίλοι της κουκλοθέατρου πρέπει να κατευθυνθούν προς αυτό το μαριονέτα κουκλοθέατρο στο Park Slope. Όταν τα παιδιά μου ήταν νεότερα, δεν χάσαμε ποτέ μια παραγωγή. Θαυμάστε την τέχνη και θα απολαύσετε κλασικά παραμύθια όπως η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων σε αυτό το αγαπημένο πάρκο θέατρο Πάρκο Slope.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, τα εισιτήρια είναι μόνο $ 9 για παιδιά και $ 10 για ενήλικες.