Καλύτερες ιστοσελίδες τουρισμού της Νότιας Κορέας για επαγγελματίες ταξιδιού

Η Δημοκρατία της Κορέας, γνωστή και ως Νότια Κορέα ή το ROK, έχει ένα υπουργικό επίπεδο, το Υπουργείο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού. Στην επίσημη δήλωσή του στον ιστότοπο του Υπουργείου, ο Υπουργός της CS & T εξηγεί ότι «το Υπουργείο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού ακολουθεί πολιτικές σε τομείς όπως ο πολιτισμός, η τέχνη, ο αθλητισμός, ο τουρισμός, η θρησκεία, τα μέσα ενημέρωσης και η διαφημιστική διαφήμιση». Υποσχέθηκε ότι «Για να δημιουργήσουμε την εποχή του« πολιτισμικού εμπλουτισμού », θα παράγουμε πολιτιστικές πολιτικές που θα οδηγήσουν την δημιουργική οικονομία της Κορέας και θα ευχαριστήσουν όλους».

Τι μπορείτε να πείτε για ένα υπουργείο κυβέρνησης που έχει ως στόχο να «κάνει όλους ευτυχείς;» Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία που είχε η ROK στην ανάπτυξη της εξαιρετικής τουριστικής υποδομής και την αύξηση των αριθμών της ITA κατά περισσότερο από 30% τα τελευταία 3 χρόνια, μπορείτε σίγουρα να πείτε ότι η MCS & T κάνει μια καλή δουλειά στο τμήμα "T" του χαρτοφυλακίου της .

Μια από τις πιο συναρπαστικές τουριστικές ευκαιρίες της Νότιας Κορέας προέκυψε από την επιτυχημένη προσπάθειά της να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018. Καθώς προετοιμάζεται για τα παιχνίδια και προσπαθεί να επιτύχει το στόχο της για 17 εκατομμύρια ITA μέχρι το 2018, η Νότια Κορέα είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες για φιλόδοξους ταξιδιωτικούς συμβούλους, προγραμματιστές MICE, ταξιδιωτικούς πράκτορες, ταξιδιωτικούς συγγραφείς και άλλους επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Για να επωφεληθείτε από αυτές τις ευκαιρίες, ίσως θελήσετε να εξοικειωθείτε με τη νοτιοκορεατική τουριστική βιομηχανία. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ξεκινήσετε εξοικειωμένοι με τους εξαιρετικούς ιστότοπους ταξιδιωτικών και τουριστικών επαγγελματιών που διατηρούν οι MCS & T και άλλοι κυβερνητικοί οργανισμοί προώθησης του τουρισμού στο ROK.