Πώς να γίνει ένας έξυπνος τουριστικός του Σαν Ντιέγκο

Οδηγός Insider για το Σαν Ντιέγκο

15Αυτό δεν θέλει να είναι αυτός ο ανόητος επισκέπτης του Σαν Ντιέγκο που ξοδεύει πάρα πολύ στο ξενοδοχείο του, χάνει τα πράγματα διασκέδασης να κάνει ή καταλήγει να τρώει κακά τρόφιμα σε πολυσύχναστες θέσεις. Αυτές οι ταξιδιωτικές συμβουλές του Σαν Ντιέγκο θα σας βοηθήσουν να είστε οι καταλαβαίνω επισκέπτες.

Για να σας βοηθήσουμε να είστε πιο έξυπνος τουριστικός προορισμός στο Σαν Ντιέγκο, να απολαύσετε το ταξίδι σας περισσότερο και να ξοδέψετε λιγότερα από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας, να κάνετε αυτές τις τουριστικές συμβουλές του Σαν Ντιέγκο μπορεί να σας βοηθήσει:

8 τρόποι να είναι ένας έξυπνος τουριστικός του Σαν Ντιέγκο

Περιηγηθείτε στον προγραμματιστή διακοπών του San Diego 10 μερών : Θα σας φέρει περισσότερες συμβουλές από ό, τι μπορεί να χωρέσει σε αυτή τη σελίδα.

Ανακαλύψτε μερικούς εκπληκτικούς τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στο Σαν Ντιέγκο . Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τον τρόπο αποθήκευσης στις μεταφορές, τα αξιοθέατα, τις εκδρομές και τα ξενοδοχεία.

Γνωρίστε τον καιρό: Το κλίμα του Σαν Ντιέγκο είναι αρκετά μέτριο, αλλά μπορεί να βρέχει κατά περιόδους, και οι άνεμοι της Santa Ana μπορούν να μετατρέψουν το χειμώνα σε καλοκαίρι. Για να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι, ελέγξτε τον οδηγό για τον καιρό του Σαν Ντιέγκο και τι να περιμένετε .

Επιλέξτε το σωστό ξενοδοχείο για το ταξίδι σας : Η καλύτερη περιοχή για τους τουρίστες να μείνουν στο Σαν Ντιέγκο εξαρτάται από το τι πρόκειται να κάνουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν στο κέντρο της πόλης ή στην περιοχή "Hotel Circle", αλλά αν επιλέξετε το λανθασμένο σημείο, θα καταλήξετε άσκοπα στην κυκλοφορία. Για να μάθετε για κάθε περιοχή και τα υπέρ και τα κατά, χρησιμοποιήστε τη χρήση του οδηγού ξενοδοχείων του Σαν Ντιέγκο .

Πάρτε το τρόλεϊ: Σε ώρα αιχμής, η διασταύρωση εθνική οδός 5 μπορεί να αισθάνεται περισσότερο σαν ένα πάρκινγκ από έναν αυτοκινητόδρομο. Μπορεί να μην θέλετε να οδηγήσετε στα σύνορα κοντά στην Τιχουάνα είτε να διακινδυνεύσετε ένα διάλειμμα ή να μπείτε στο λανθασμένο δρόμο και να κολλήσετε στη διέλευση των συνόρων.

Μάθετε πώς να πάρετε το καρότσι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Σαν Ντιέγκο, και μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε κάποιον άλλο να κάνει την οδήγηση. Ο οδηγός βήμα προς βήμα για τη χρήση του καροτσιού θα σας δείξει πώς.

Κάντε κράτηση: Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο και ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο Safari Park προσφέρουν εκδρομές που απαιτούν κρατήσεις, όπως το σαφάρι φωτογραφιών τους.

Δεν θα χρειαστείτε κρατήσεις για να επισκεφθείτε το Sea World , αλλά αν θέλετε να κάνετε μια περιήγηση πίσω από την σκηνή ή να δειπνήσετε με το Shamu.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φάει κακό φαγητό: Μην είστε τυπικός τουρίστας του Σαν Ντιέγκο που υποφέρει από κακές υπηρεσίες, υψηλές τιμές και μέτρια φαγητά στην Παλιά Πόλη ή στην Περιοχή Gaslamp. Αντ 'αυτού, κατευθυνθείτε σε μία από τις γειτονιές του San Diego όπως Hillcrest, North Park ή Kensington, όπου θα βρείτε πολλά καλά εστιατόρια, σε πολύ πιο λογικές τιμές.

Να είστε έτοιμοι για Τιχουάνα: Ένα ταξίδι στην Τιχουάνα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι ημέρας στο Σαν Ντιέγκο. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό επισκεπτών της Tijuana για να μάθετε πώς μπορείτε να το απολαύσετε με ασφάλεια και να μάθετε πώς να διαπραγματεύεστε με έναν καταστηματάρχη της Τιχουάνα.

Λίγα χρήσιμα στοιχεία για το Σαν Ντιέγκο