Σαν Ντιέγκο για έναν προϋπολογισμό

Εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι σας στο Σαν Ντιέγκο

Έξυπνοι ταξιδιώτες βρίσκουν πάντοτε ταξιδιωτικές προσφορές στο Σαν Ντιέγκο και δεν χρειάζεται να θυσιάζουν την ποιότητα για να το κάνουν. Δείτε πώς μπορείτε να απολαύσετε το Σαν Ντιέγκο με έναν προϋπολογισμό:

Εξετάστε όλα τα έξοδα

Όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας, μην είστε κοντόφθαλμοι. Η τιμή του ξενοδοχείου που φαίνεται χαμηλότερη μπορεί να έρθει με μια έντονη καθημερινή χρέωση στάθμευσης, χρεώσεις Internet και άλλα τέλη. Ο χώρος με ελαφρώς υψηλότερη ημερήσια τιμή μπορεί να προσφέρει δωρεάν πρωινό, δωρεάν internet και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, αυτή η θαυμάσια συμφωνία σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο μπορεί να περιλαμβάνει πολλά επιπλέον που δεν θα χρησιμοποιήσετε.

Εκεί όπου μπορείτε να μείνετε μπορεί επίσης να επηρεάσει πόσο ξοδεύετε για φαγητό, με πιο φθηνά εστιατόρια που βρίσκονται γύρω από το Hotel Circle από ό, τι σε άλλες περιοχές. Προσθέστε τα όλα για να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας είναι πραγματικά η φθηνότερη σε όλο τον κόσμο.

Σαν Ντιέγκο Ταξιδιωτικές Προσφορές σε Ξενοδοχεία

Η μέση τιμή ενός ξενοδοχείου στο Σαν Ντιέγκο ανέρχεται κάθε χρόνο και η πληρότητα είναι υψηλή. Μπορείτε να επαναφέρετε τις τιμές με αυτές τις ιδέες:

Αξιοθέατα

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Διαβάστε τον οδηγό μας για να φτάσετε στο Σαν Ντιέγκο για να δείτε πόσο μπορείτε να καλύψετε χωρίς να έχετε αυτοκίνητο και μετά να νοικιάσετε για λίγες μέρες για να δείτε τα αξιοθέατα που δεν μπορείτε να φτάσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τη μίσθωση, το φυσικό αέριο και το πάρκινγκ και να αποφύγετε ενοχλήσεις κυκλοφορίας.

Τρώει

Λιγότερο γνωστό για το Airfare

Μια προτροπή για να ψωνίσετε για αεροπορικά εισιτήρια είναι μοιραία - αλλά αλήθεια.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η Southwest Airlines και η Jet Blue δεν συμμετέχουν σε κανένα από τα sites σύγκρισης των ναύλων. Ελέγξτε ξεχωριστά τις τιμές τους κατευθείαν στις ιστοσελίδες τους.

Μπορεί να έχετε διαβάσει ότι η Google Flights υπόσχεται να βρει τα χαμηλότερα κόμιστρα και θα σας πει ακόμα και πότε θα αγοράσετε για να πάρετε την καλύτερη προσφορά. Εδώ είναι το βρώμικο μικρό μυστικό: δεν ελέγχουν τη Southwest Airlines. Έκανα τυχαίο έλεγχο σε μια πτήση μετ 'επιστροφής από το Σαν Χοσέ προς το Burbank, περίπου ένα μήνα πριν, ταξιδεύοντας από Κυριακή έως Πέμπτη. Το καλύτερο εισιτήριο των αεροπορικών εισιτηρίων της Google ήταν 350 δολάρια, το οποίο περιελάμβανε μια στάση στο Φοίνιξ ή το Πόρτλαντ και πήρε πέντε ώρες ή περισσότερο - για ένα ταξίδι που θα μπορούσατε να οδηγήσετε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Πηγαίνοντας κατευθείαν στο δικτυακό τόπο της Southwest, ο χαμηλότερος ναύλος ήταν $ 158, με ένα ωράριο ταξιδιού.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ήδη μια απόφαση όχι-brainer, αλλά προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι η πρώτη σας ελεγμένη τσάντα πετάει ελεύθερη στη Νοτιοδυτική. Και σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων σας, η Southwest δεν χρεώνει τέλη αλλαγής (αν και ο βασικός ναύλος μπορεί να ανεβαίνει).