Πώς να νοικιάσετε ένα RV για δίπλα σε τίποτα

Αποκτήστε ένα Φτηνές ή Δωρεάν RV με Transfercar

Όνειρο να πάρετε την οικογένειά σας σε ένα οδικό ταξίδι RV, αλλά να απογοητευτείτε από τα υψηλά έξοδα ενοικίασης; Ένας νέος ιστότοπος μπορεί να είναι το εισιτήριο για προσιτές διακοπές RV. Το Transfercar προσφέρει την ευκαιρία σε καταξιωμένες οικογένειες να κάνουν ένα οδικό ταξίδι RV για σχεδόν τίποτα.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ωραίο win-win για τις δύο εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων που χρειάζονται να μεταφέρουν αυτοκίνητα, φορτηγά και τροχόσπιτα από τη θέση Α στο Β και τους οδηγούς που αναζητούν έναν τρόπο να μειώσουν τα έξοδα ταξιδιού.

Πώς λειτουργεί το Transfercar

Όπως εξηγεί αυτό το βίντεο από την εταιρεία Transfercar, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων συνήθως ξόδεψαν πολλά χρήματα μεταφέροντας τον στόλο των οχημάτων τους σε τοποθεσίες όπου η ζήτηση είναι μεγαλύτερη. Αντί να χρειάζεται να ενοικιάσουν φορτηγά, τρένα ή επαγγελματίες οδηγούς για να μεταφέρουν την απογραφή τους, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων μπορούν να συνεργαστούν με το Transfercar για να συνδέσουν οχήματα που πρέπει να μετακινηθούν με ταξιδιώτες που είναι πρόθυμοι να τους οδηγήσουν με αντάλλαγμα μόλις 5 δολάρια.

Οι οικογένειες και άλλοι ταξιδιώτες μπορούν να ελέγξουν το διαδραστικό χάρτη του ιστότοπου και να βρουν τις διαδρομές όπου χρειάζονται οι οδηγοί. Τα μοντέλα των οχημάτων περιλαμβάνουν μια ποικιλία αυτοκινήτων, φορτηγά τροχόσπιτων και RVs.

Δεν βλέπετε μια διαθέσιμη διαδρομή που να λειτουργεί για εσάς; Ελέγξτε ξανά, καθώς νέες ευκαιρίες εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά.