Οι τουριστικοί πράκτορες αποκαλύπτουν τις κορυφαίες τάσεις στο ταξίδι

Η Κούβα, η Ιταλία, η Ισλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι νικητές για εταιρείες περιοδείας.

Κάθε χρόνο, η ένωση ταξιδιωτικών πρακτόρων των Ηνωμένων Πολιτειών ζητά από τα μέλη της αυτό που θεωρούν ως τις ερχόμενες τάσεις για το νέο έτος. Φέτος, μερικοί από τους πιο λατρεμένους προορισμούς από δημοσιεύσεις όπως οι New York Times, Lonely Planet και Travel + Leisure είναι στη λίστα.

Όταν ερωτηθούν ποιοι προορισμοί θα είναι δημοφιλείς το 2016, τα μέλη της USTOA θα αναφερθούν στην Κούβα, ακολουθούμενη από τη Μυανμάρ, την Ισλανδία, την Κολομβία, την Αιθιοπία και την Ιαπωνία (δεμένη για πέμπτη).

Η δημοτικότητα κερδίζει πιθανό το 2016

"Με την Κούβα να φτιάχνει πρωτοσέλιδα φέτος, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πήρε την πρώτη θέση στον κατάλογο αναδυόμενων προορισμών", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της USTOA Terry Dale. "Περίπου το τριάντα τέσσερα τοις εκατό των μελών μας προσφέρουν σήμερα προγράμματα στην Κούβα, και από τον αριθμό αυτό, περισσότερο από το μισό σχέδιο για την αύξηση των προσφορών μέσα στα επόμενα χρόνια."

Η Ιταλία, για τέταρτη συνεχή χρονιά, κατέταξε τον κατάλογο ως τον πιο δημοφιλή διεθνή προορισμό για ταξιδιώτες το 2016, ακολουθούμενο από το Ηνωμένο Βασίλειο. Την Κίνα, τη Γαλλία και τη Νότια Αφρική (δεμένη για τρίτη). Το Περού και την Ινδία.

Στο εσωτερικό, τα μέλη της USTOA προέβλεπαν τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια (πρώην δεμένα), την Αριζόνα και τη Χαβάη (δεμένα στη δεύτερη θέση), τη Νεβάδα, τη Φλόριντα και την Ουάσιγκτον (τέταρτη) και την Αλάσκα ως τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των ΗΠΑ για πελάτες το 2016 .

Τα συμμετέχοντα μέλη τουριστικών επιχειρήσεων ονόμασαν επίσης την τέχνη και τον πολιτισμό, το μήνα του μέλιτος και το ρομαντισμό και την οικογένεια ως τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες ταξιδιών για τους επιβάτες.

Ψάχνετε να φτάσετε σε έναν από αυτούς τους σούπερ δημοφιλείς προορισμούς φέτος; Έχετε τύχη επειδή πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν προγραμματίσει για αυξημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες σε αυτόν τον τομέα.

Εάν θέλετε να κατευθυνθείτε στην Κούβα, ψηφίσατε τον πιο δημοφιλή αναδυόμενο προορισμό, τα ταξίδια στη χώρα έχουν γίνει πολύ ευκολότερα με τα αεροπορικά ταξίδια από τις ΗΠΑ διαθέσιμα και οι tour operators που τροφοδοτούν τους ταξιδιώτες με όλο και περισσότερες επιλογές.

Υπάρχει μια ποικιλία από νέες εκδρομές που διατίθενται από καθοδηγούμενα «ανταλλαγές ανθρώπων με ανθρώπους» σε κρουαζιέρες που επικεντρώνονται στην εθελοντική τουριστική κίνηση.

Το Intrepid Travel έχει μια σειρά από περιπέτειες στην Κούβα που περιλαμβάνουν εμπειρίες με το φημισμένο φαγητό, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής της χώρας καθώς και την πρόσβαση στις παραλίες, τα χωριά και τις εκμεταλλεύσεις της. Η επερχόμενη σύντομη διαδρομή είναι η διαδρομή 9 ημερών Sailing Adventure από την Αβάνα καθώς και η περιοδεία της μουσικής και του χορού της Κούβας.

Για όσους θέλουν να κατευθυνθούν προς την Ισλανδία, η οποία λαμβάνει φέτος εξαιρετική προσοχή - σχεδόν όσο και η Κούβα - και έχει κάνει πολλούς "καλύτερους" ταξιδιωτικούς καταλόγους, το G Adventures προσφέρει το καλύτερο ταξίδι της Ισλανδίας αυτή την άνοιξη καθώς και το ταξίδι της Ισλανδίας στα Βόρεια Κτήματα και στο Χρυσό Κύκλο.

Το καλύτερο της Ισλανδίας είναι μια επταήμερη διαδρομή που ταξιδεύει από το Ρέικιαβικ και περιλαμβάνει καταρράκτη Gooafas, λίμνη Myvatn, καταρράκτη Dettifoss, πεζοπορίες παγετώνων και πολλά άλλα.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να βιώσουν κάτι διαφορετικό σε έναν κλασικό προορισμό όπως η Ιταλία , η οποία ήρθε στον αριθμό 1 στη λίστα USTOA, μπορεί να μεταβεί σε νέα ταξίδια Perillo Tours σε όλη τη χώρα. Τα θαύματα της Βόρειας Ιταλίας είναι μια περιήγηση 11 ημερών που επισκέπτεται τους βόρειους πολύτιμους λίθους της χώρας , όπως το Τορίνο, η Μπολόνια, η Πάρμα, η Βενετία, η Λα Σπέτσια, το Cinque Terre, το Rapallo, το Portofino, το Stresa, το Λουγκάνο και η λίμνη Como.

Το Perillo προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία στο εσωτερικό του Βατικανού στην περιοδεία του στο Jubilee της Ρώμης, που εκτελείται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Η ξενάγηση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του "Έθνους του Έλεος" και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος του παπικού κοινού όταν υπάρχει διαθέσιμος χώρος.