Κερδίζοντας Μίλια και Πόντους είναι εξίσου εύκολο με το να χτυπάτε ένα Uber

Τα μίλια και τα σημεία πίστης είναι απλά μια βόλτα Uber ή Lyft μακριά με αυτές τις συμβουλές

Το Starwood Hotels and Resorts και το InterContinental Hotels Group (IHG) είναι δύο διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες που έχουν συνδυάσει τα προγράμματα πίστης με το Uber, έτσι ώστε τα μέλη να μπορούν να κερδίζουν πόντους εν κινήσει. Μέσω του προγράμματος αφοσίωσης Starwood Preferred Guest, οι επισκέπτες μπορούν να κερδίσουν έως και 10.000 πόντους ετησίως απλώς με ιππασία με την Uber. Τα μέλη λαμβάνουν ένα σημείο ανά δολάριο που ξοδεύεται μέσω του Uber ανά πάσα στιγμή και λαμβάνουν ακόμη περισσότερους πόντους όταν χρησιμοποιούν το Uber κατά τη διάρκεια μιας διαμονής του Starwood Hotel.

Τα καλά νέα είναι ότι τα πλεονεκτήματα αυτής της συνεργασίας είναι διαθέσιμα σε όλα τα μέλη - και όχι απλώς ελίτ. Όμως, τα σημεία που κερδίσατε κατά τη διαμονή ενός ξενοδοχείου αυξάνονται ανάλογα με την κατάστασή σας. Προτιμώμενα μέλη λαμβάνουν δύο πόντους ανά δολάριο που δαπανώνται, ενώ ο χρυσός / λευκόχρυσος λαμβάνουν τρία και τα μέλη της πλατίνας με τουλάχιστον 75 νύχτες το χρόνο λαμβάνουν τέσσερα σημεία ανά δολάριο.

Για τα μέλη του IHG Rewards Club, τα σημεία μπορούν να κερδηθούν μόνο κατά την πρώτη εγγραφή για το Uber, αλλά η ανταμοιβή είναι πολύτιμη. Οι πρώτοι χρήστες λαμβάνουν μια ελεύθερη βόλτα και κερδίζουν ένα μπόνους 2.000 μονάδες IHG Rewards Club μόλις φτάσουν. Επιπλέον, για χρήστες που επιλέγουν μια διαδρομή Uber από την εφαρμογή IHG, η διεύθυνση του ξενοδοχείου θα συμπληρωθεί αυτόματα, ώστε να μην χρειάζεται να αναφέρεται χειροκίνητα.

Νοτιοδυτική γρήγορη ανταμοιβή & Lyft

Παρόμοια με τη συνεργασία της IHG Rewards Club με την Uber, η Southwest Airlines συνεργάζεται με την Lyft για να προσφέρει τα ανταμοιβά της στα βραβεία Southwest Rapid Rewards αποκλειστικά κατά την πρώτη εγγραφή για το Lyft.

Μέσω μιας σύμπραξης που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2016, τα μέλη της Southwest Rapid Rewards μπορούν να κερδίσουν 1.100 βαθμούς Rapid Rewards μόλις πάρουν την πρώτη τους πορεία Lyft. Ως εναλλακτική λύση, η Southwest διοργανώνει αυτήν την περίοδο μια προσφορά που προσφέρει σε όλους τους πελάτες - ανεξάρτητα από την ιδιότητα μέλους Rapid Rewards - την επιλογή να λάβουν $ 15 από την πρώτη τους διαδρομή Lyft.

American Airlines & Uber

Η American Airlines ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Uber τον Φεβρουάριο του 2016. Μέσω της συνεργασίας, οι Αμερικανοί πελάτες μπορούν τώρα να δώσουν υπενθύμιση για μια βόλτα Uber μόλις κλείσουν μια πτήση μέσω της AA.com. Μόλις αποσταλεί η επιβεβαίωση ηλεκτρονικού εισιτηρίου της πτήσης, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κλικ στο εικονίδιο "Υπενθύμιση σε εμένα". Η αμερικανική εφαρμογή έχει επίσης ενημερωμένη λειτουργικότητα για να κατευθύνει τους πελάτες στην πλησιέστερη θέση παραλαβής της Uber σε 11 αεροδρόμια που συμμετέχουν σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών κόμβων όπως το JFK International της Νέας Υόρκης, το Διεθνές Λος Άντζελες και το Chicago O'Hare International.

Capital One και Uber

Εκτός από το να κερδίζετε μίλια και πόντους με τα αγαπημένα σας ξενοδοχεία και τις αεροπορικές σας εταιρείες, μπορείτε επίσης να κερδίσετε δωρεάν βόλτες Uber - ακόμη και αν δεν είστε πελάτης για πρώτη φορά - χάρη σε μια πρόσφατη συνεργασία μεταξύ Capital One και Uber. Η συνεργασία επιτρέπει στους κατόχους καρτών Capital One Quicksilver και Quicksilver One που χρησιμοποιούν τις κάρτες τους ως τον τρόπο πληρωμής για την Uber.