Ολλανδία Χάρτης με σιδηροδρομικές γραμμές για τουρίστες

Οι Κάτω Χώρες είναι μια σχετικά συμπαγής χώρα με πολλά να δουν σε μια μικρή περιοχή. Το τοπίο είναι ως επί το πλείστον αρκετά επίπεδο, το ιδανικό έδαφος για τα γρήγορα τρένα και τα αργά ποδήλατα. Περίπου το ένα τέταρτο της γης είναι κάτω από τη στάθμη της θάλασσας. αγροτικές Κάτω Χώρες είναι ένας κόσμος των αναχώσεων, των καναλιών και των αντλιοστασίων.

Οι ανεμόμυλοι αγγίζουν το τοπίο, αναζητώντας τον αέρα. Οι ψηλότεροι ανεμόμυλοι στον κόσμο βρίσκονται κοντά στο Ρότερνταμ.

Οι ανεμόμυλοι χρησιμοποιήθηκαν για την άντληση νερού, αλλά και για την άλεση των κόκκων. μερικά από αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να παράγουν τη μοναδική ολλανδική θεραπεία που ονομάζεται jenever (ολλανδική gin).

Αλλά οι Κάτω Χώρες είναι πολύ περισσότερο, από την πρωτεύουσα του Κοσμοπολιτισμού του Άμστερνταμ, μέχρι τη γοητεία του Noord Holland, θα βρείτε πολλά που μπορείτε να κάνετε εδώ.

Ολλανδία ταξιδιωτικές πηγές

Κατάλογος Ολλανδικών ταξιδιωτικών πληροφοριών

Ολλανδία προορισμοί εκτός από το Άμστερνταμ για να εξετάσει

Περιφέρειες

Οι Κάτω Χώρες χωρίζονται σε χωρισμένες σε δώδεκα επαρχίες, αρκετές αντιστοιχούν σε μεσαιωνικά κράτη. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για δύο από τις βόρειες επαρχίες Noord Holland και Friesland, οι οποίες προσφέρουν κάποιες μοναδικές ευκαιρίες για τους τουρίστες.

Διαδρομές

Διαμονή στην Ολλανδία

Οι Κάτω Χώρες διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων.

Υπάρχουν συνήθως ξενοδοχεία κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, πολλοί προϋπολογισμοί, λίγοι σοφοί. Μπορείτε να επιθεωρήσετε ένα ξενοδοχείο πριν από τη δέσμευση σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί ξενώνες στις μεγαλύτερες πόλεις όπως το Άμστερνταμ, όπου θα βρείτε το περίφημο Flying Pig.

Η ολλανδική ύπαιθρος είναι σε μεγάλο βαθμό επίπεδη και εύκολο να περπατήσει ή ποδήλατο. Οι λάτρεις της φύσης μπορεί να εκτιμήσουν την παραμονή σας σε διακοπές.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε το HomeAway για μια ειδυλλιακή ενοικίαση: Ολλανδικές Ενοικιάσεις Ενοικιάσεων.

Γλώσσα στις Κάτω Χώρες

Η γλώσσα που ομιλείται στις Κάτω Χώρες είναι η ολλανδική (ή η ολλανδική). Λέγεται στις Κάτω Χώρες, στην περιοχή της Φλάνδρας του Βελγίου, στο Σουρινάμ (Νότια Αμερική) και στις Ολλανδικές Αντίλλες. Τα αγγλικά διδάσκονται στο σχολείο και ομιλούνται ευρέως.

Αν θέλετε να μάθετε λίγα λόγια στα ολλανδικά, υπάρχουν διαθέσιμες ηλεκτρονικές πηγές που σας επιτρέπουν να το κάνετε. Ένας από αυτούς είναι ολλανδικά 101, που θα σας επιτρέψει να πάρετε μια βασική κατανόηση ανάγνωσης των Ολλανδών. Εάν ενδιαφέρεστε να μιλήσετε τη γλώσσα με μεγαλύτερη ευελιξία (και είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε χρόνο για να το κάνετε αυτό), δοκιμάστε το SpeakDutch.

Σιδηροδρομικές μεταφορές στις Κάτω Χώρες

Οι Κάτω Χώρες εξυπηρετούνται από ένα εκτεταμένο σιδηροδρομικό σύστημα όπως μπορείτε να δείτε στον παραπάνω χάρτη. Υπάρχει γρήγορη υπηρεσία τρένου από το αεροδρόμιο Schiphol στο κέντρο του Άμστερνταμ. (Δείτε ένα χάρτη του αεροδρομίου Schiphol .)

Υπάρχουν τρεις τάξεις συρμών στην Ολλανδία: το Intercity, το οποίο προσφέρει γρήγορες συνδέσεις μεταξύ πόλεων, το Sneltrein και, τέλος, το Stoptrein που κάνει πιο συχνές στάσεις στους μικρότερους σταθμούς. Οι περισσότεροι σταθμοί βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία. Το μεγαλύτερο ταξίδι με τρένο στην Ολλανδία είναι περίπου τρεις ώρες.

Οι ταξιδιώτες μας λένε ότι η αναμονή για την αγορά εισιτηρίων στο κεντρικό σταθμό του Άμστερνταμ μπορεί να πάρει αρκετά μεγάλη διάρκεια. Μπορεί να θέλετε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και να αγοράσετε όλα τα εισιτήρια τρένων σας ταυτόχρονα.

Μέσω του επίσημου ιστότοπου των Ολλανδικών Σιδηροδρόμων (ανατρέξτε στην κορυφή της σελίδας για τον αγγλικό σύνδεσμο), μπορείτε να λάβετε πληροφορίες ή εισιτήρια παραγγελιών.

Ολλανδικές σιδηροδρομικές διαβάσεις (Αγορά απευθείας): Ένα δελτίο σιδηροδρόμων στις Κάτω Χώρες είναι διαθέσιμο ως ενιαίο σιδηροδρομικό περιαστικό. Επειδή οι Κάτω Χώρες είναι μικρές, πιθανότατα θα θέλετε να συνδυάσετε χώρες. Το Benelux Tourrail Pass είναι καλό για πέντε ημέρες απεριόριστων σιδηροδρομικών μεταφορών σε ολόκληρο το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και τις Κάτω Χώρες εντός ενός μηνός. Δύο ενήλικες που ταξιδεύουν μαζί λαμβάνουν έκπτωση. Ένα πέρασμα Μπενελούξ Γαλλία είναι μια καλή συμφωνία, αν βλέπετε και τη Γαλλία.

Κλίμα στην Ολλανδία

Οι Κάτω Χώρες απολαμβάνουν ένα μέτριο κλίμα λόγω της επιπεδότητας και της εγγύτητάς τους στη θάλασσα.

Βροχές συχνά το καλοκαίρι (10-12 ημέρες το μήνα). Για μια γενική εικόνα των ιστορικών θερμοκρασιών και των βροχοπτώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και τις τρέχουσες καιρικές πληροφορίες για μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ολλανδίας, βλ.

Ολλανδικά τρόφιμα

Το δείπνο είναι το κύριο γεύμα της ημέρας στις Κάτω Χώρες, το οποίο πραγματοποιήθηκε περίπου στις 6 ή 7 το βράδυ. Οι Ολλανδοί τρώνε συχνά ένα κρύο μεσημεριανό γεύμα και ένα γρήγορο πρωινό, αλλά ο πρωινός μπουφές στα ξενοδοχεία μπορεί να είναι αρκετά γεμάτος.

Υπάρχουν πολύ καλά ινδονησιακά εστιατόρια στις Κάτω Χώρες.

Υπάρχουν πολλά σνακ μπαρ στην Ολλανδία, όπου μπορείτε να πάρετε ένα φτηνό γεύμα. Haring (ρέγγα) είναι διαθέσιμα σε φορητές βάσεις, σε σάντουιτς ή μόνο από μόνα τους. Σηκώστε τα ψάρια και αφήστε το να γλιστρήσει στα στόματά σας σταδιακά. Yum.

Οι χρεώσεις υπηρεσιών περιλαμβάνονται στο ξενοδοχείο, εστιατόριο, λογαριασμούς αγορών και ταξί. Οι συμβουλές για επιπλέον υπηρεσίες εκτιμώνται πάντα, αλλά δεν είναι απαραίτητες. Συνήθως οι οδηγοί ταξί περίπου 10%.

Χρήματα στις Κάτω Χώρες

Το νόμισμα στην Ολλανδία είναι το ευρώ. Την εποχή που υιοθετήθηκε το ευρώ, η αξία του υπολογίστηκε σε 2,20371 ολλανδικά φιορίνια. [ περισσότερα για το ευρώ ]

Απολαύστε τον προγραμματισμό των διακοπών σας προς την Ολλανδία. Δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σε αυτή τη συναρπαστική χώρα.