Επανεξέταση: Θερμαινόμενο μπουφάν με θερμότητα

Αυτό το θερμαινόμενο μπουφάν είναι ιδανικό για χειμερινές διακοπές

Οι διακοπές στο κρύο κλίμα είναι ένα πρόβλημα. Σίγουρα, μπορείτε να δείτε τα απίστευτα βόρεια φώτα ή να έχετε τα πακέτα λύκων του Yellowstone για τον εαυτό σας , αλλά διατηρώντας ζεστή και στεγνή, ενώ δεν χωράει πάντα στη βαλίτσα σας, δεν είναι εύκολη.

Ενώ τα τεχνάσματα, όπως η χρήση στρώσεων ρούχων από μαλλί μερινό σίγουρα βοηθούν, υπάρχουν φορές που χρειάζεστε ακριβώς ένα μεγάλο, παχύ μπουφάν ... σωστά;

Λοιπόν, ίσως όχι.

Η Venture Heat έχει κάνει θερμαινόμενα ρούχα για τους μοτοσικλετιστές για λίγο και έχει διακλαδιστεί τώρα για να προσφέρει hoodies, παντελόνια, γάντια και σακάκια για όλους τους άλλους.

Η εταιρεία πρότεινε να μου στείλει ένα δείγμα του θερμαινόμενου σακάκι Escape για ένα χειμερινό ταξίδι στο Σιάτλ και το έβαλα μέσα από τους βηματισμούς για μερικές εβδομάδες. Ας δούμε πώς εξελίχθηκε.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Το σακάκι softshell Escape έρχεται σε μια σειρά μεγεθών και σε οποιοδήποτε χρώμα, όσο είναι μαύρο. Το κολάρο φερμουάρ μέχρι το επάνω μέρος, αλλά δεν έχει κουκούλα, έτσι θα θελήσετε μια ομπρέλα ή κάποιο άλλο τρόπο να κρατήσει τη βροχή από το κεφάλι σας.

Πρόκειται για διπλό στρώμα που πλένεται με μηχανή, με μαλακό εσωτερικό ύφασμα και αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα και δύο πλευρικές τσέπες. Εκτός από κάποια κόκκινη διακόσμηση, ένα μικρό λογότυπο στην πλάτη και ένα κουμπί στο μπροστινό μέρος, είναι ένα απλό, λογικά κομψό σακάκι.

Το χαρακτηριστικό που έχει μεγαλύτερη σημασία με τη Διαφυγή, όμως, είναι οι δυνατότητες θέρμανσης.

Το σακάκι έχει δύο θερμαντικά πηνία στο μπροστινό μέρος και ένα μεγαλύτερο σε όλη την πλάτη, όλα συνδεδεμένα με καλώδιο USB σε μια μικρή τσέπη στο πίσω αριστερό ισχίο.

Η θέρμανση παρέχεται μέσω τυποποιημένης φορητής μπαταρίας USB, εφόσον έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 5.000mAh και μπορεί να εκπέμψει 2.1amps (το πρότυπο για τα δισκία, αλλά όχι τα περισσότερα smartphones).

Η εταιρεία θα σας πουλήσει μια κατάλληλη μπαταρία αν δεν έχετε ήδη μία.

Υπάρχουν τρεις ρυθμίσεις θερμότητας, προσβάσιμες πατώντας το κουμπί στο μπροστινό μέρος. Η μέγιστη θερμότητα αποβάλλει μια μπαταρία 10.000mAh σε 3.5 ώρες, ενώ η χαμηλότερη ρύθμιση δίνει περίπου 12 ώρες ζεστασιάς.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Ενώ το Σιάτλ απέχει πολύ από την πιο ψυχρή πόλη των ΗΠΑ στα τέλη του χειμώνα, οι θερμοκρασίες εξακολουθούσαν να είναι σοκ, αφού πέρασαν αρκετούς μήνες σε πιο ηλιόλουστα κλίματα. Συνάντησα άφθονο άνεμο και βροχή και θερμοκρασίες 45-55 βαθμών τις περισσότερες μέρες.

Μετά την πλήρη φόρτιση της παρεχόμενης μπαταρίας, την συνένωσα με το καλώδιο USB, βυθίσαμε την τσέπη και βγήκαμε για δείπνο σε μια άνετη, γεμάτη βροχή νύχτα. Χωρίς την ενεργοποίηση της θερμότητας, ήμουν αρκετά ζεστός σε ένα πουκάμισο και σακάκι.

Κρατώντας πατημένο το κουμπί για μερικά δευτερόλεπτα ενεργοποίησε το σύστημα θέρμανσης και ανάβει κόκκινο για να σημάνει την υψηλότερη ρύθμιση. Ένας άλλος τύπος έφερε το κουμπί σε λευκό (μεσαίο) και άλλο το έβαλε μπλε (χαμηλότερο), πριν γυρίσουν πίσω.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν πόσο φωτεινό ήταν το φως - ήταν αρκετά εμφανές με κόκκινο χρώμα και πολύ εμφανές σε λευκό και μπλε χρώμα. Ακόμη και στο φως της ημέρας την επόμενη εβδομάδα, το φωτεινό κουμπί ήταν ορατό.

Χωρίς να θέλω να κάνω λάθος για ένα φανάρι, κατέληξα τελικά να βάλω μια μικρή ταινία μαύρης ταινίας πάνω από το κουμπί.

Μέσα σε ένα λεπτό από την έναρξη της βόλτας μου, ένιωθα ότι η ζεστασιά άρχισε να ακτινοβολεί στο μέτωπο και την πλάτη μου. Μέσα σε τέσσερα ή πέντε λεπτά, άρχισα να ιδρώνω παρά τη βροχή και το κρύο, και μετέτρεψα τη θερμότητα στη χαμηλότερη ρύθμιση. Εκεί έμεινα μέχρι να φτάσω στο εστιατόριο και έμεινα άνετα ζεστά όλη την ώρα.

Ακόμα και όταν η βροχή έπεσε πιο έντονα, το εσωτερικό του σακάκι παρέμεινε ξηρό, και δεν είχα κανέναν προβληματισμό για μια συνάντηση ηλεκτρισμού και νερού.

Η πραγματική δοκιμασία, όμως, ήταν ένας αγώνας ποδοσφαίρου λίγες μέρες αργότερα. Παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε με έντονο ήλιο αργά το απόγευμα, η θερμοκρασία στο γήπεδο υποχώρησε σταθερά και οι ουρανοί άνοιξαν λίγο μετά το ημίχρονο.

Ακόμη και σε 46 μοίρες με τη βροχή να ρίχνει κάτω, το πάνω μισό μου έμεινε ζεστό και στεγνό καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, και χρησιμοποίησα ανάμεσα στο ένα τέταρτο και το μισό της χωρητικότητας της μπαταρίας για να το πράξει.

Μεταφέροντας γύρω από μια φορητή μπαταρία προστέθηκε σημαντικά στο βάρος, αλλά μετά από μερικά λεπτά το έκανα μόλις αντιληπτό και δεν το έκανα να το βγάλω ακόμη και όταν ήξερα ότι δεν θα την χρειαζόμουν. Διατηρούσα ένα μικροσκοπικό καλώδιο μικρο-USB δίπλα της στην τσέπη του ισχίου, το οποίο μου επέτρεψε να φορτώσω το τηλέφωνό μου όταν δεν χρησιμοποιούσα τη λειτουργία θέρμανσης.

Μικρά Θέματα

Όπως αναφέρθηκε, το κουμπί με φωτεινό φωτισμό στο μπροστινό μέρος του σακάκι το έκανε άσκοπα εμφανές. Μια λωρίδα ταινίας ασχολήθηκε με το ζήτημα, αλλά θα προτιμούσα πολύ να σβήνει το φως μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Επίσης, σχεδόν όλες οι φορητές μπαταρίες κλείνουν όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν ξανά πριν το κουμπί στο μπροστινό μέρος του σακακιού κάνει οτιδήποτε. Αν δεν είστε σε θέση να το κάνετε αυτό από την αίσθηση που υπάρχει μέσα στην τσέπη του ισχίου, θα πρέπει να το αποσυμπιέσετε, να τραβήξετε έξω την μπαταρία, να την ενεργοποιήσετε, να την αντικαταστήσετε και να ξανακάνετε πίσω το zip.

Δεν είναι δύσκολο καθήκον, αλλά λόγω της θέσης της τσέπης, το φερμουάρ είναι αρκετά περίεργο ενώ φοράει το σακάκι.

Ετυμηγορία

Συνολικά, ήμουν ένας μεγάλος ανεμιστήρας του θερμαινόμενου σακάκι Venture Heat Escape. Είναι αρκετά κομψό για να είναι κατάλληλο για τις περισσότερες άτυπες περιπτώσεις και με κράτησε ζεστό και στεγνό κατά τη διάρκεια του χειμερινού μου ταξιδιού στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, ακόμα και όταν ο άνεμος και η βροχή είχαν άλλες ιδέες.

Εάν ταξιδεύετε σε κρύες συνθήκες, το Escape είναι ιδανικό για να παραμείνετε άνετοι χωρίς να χρειάζεται να φορέσετε ή να φορέσετε ένα μεγάλο, ογκώδες μπουφάν. Έχοντας μια φορητή μπαταρία μαζί σας ανά πάσα στιγμή είναι επίσης βολικό - απλώς αφήστε ένα εφεδρικό καλώδιο φόρτισης στην ίδια τσέπη και έχετε ρυθμίσει για κάθε φορά που οι συσκευές σας τρέχουν χαμηλό χυμό.

Συνιστάται.