Η βαλίτσα κινητού ντουλαπιού MOVE του Max Mirani

Η κατώτατη γραμμή

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Παρά τις μερικές αδυναμίες, το Max Mirani MOVE είναι μια εύχρηστη μικρή τσάντα για να έχει γύρω. Λειτουργεί ως φορητό ντουλάπι, ακριβώς όπως προβλέπεται, καθιστώντας περιττή την αποσυσκευασία όταν βρίσκεστε σε γρήγορο ταξίδι και διατηρώντας όλα τα πράγματα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα. Είναι επίσης απλά χαριτωμένο όσον αφορά τις αποσκευές. Αν είχα ένα στο κανονικό οπλοστάσιο αποσκευών μου, είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν γρήγορα η τσάντα μου για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Οι φίλοι του Max Mirani έστειλαν τη βαλίτσα MOBE κινητής ντουλάπας για μένα, για να το ελέγξω, οπότε το πήρα έξω για δοκιμαστική οδήγηση σε έναν πρόσφατο αμάξι για το Temecula. Το MOVE είναι μια κυλιόμενη βαλίτσα σκληρού κελύφους με οργανωτική θήκη που κρατά όλα τα στοιχεία οργανωμένα και σας επιτρέπει να κρεμάτε την θήκη από μια πόρτα ή ντουλάπα στην ανοιχτή θέση χωρίς να πέφτουν τα πάντα, καθιστώντας περιττή την αποσυσκευασία, με αποτέλεσμα το "κινητό ντουλάπα ". Ολόκληρο το ένθετο φερμουάρ για να γίνει ξεχωριστό tote αν έχετε πάει για ψώνια και χρειάζονται περισσότερο χώρο συσκευασίας για το ταξίδι επιστροφής.



Με την πρώτη ματιά, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ταιριάσω όλα όσα χρειαζόμουν για ένα Σαββατοκύριακο στο MOVE και μόλις το ήμουν ημιφορτωμένο, ήταν τόσο βαρύ ώστε δεν υπήρχε πουθενά στο διαμέρισμά μου που ένιωθα άνετα κρέμονται χωρίς να διακινδυνεύουν ζημιές. Αλλά όταν πραγματικά έτοιμη για το ταξίδι, βρήκα ότι θα μπορούσα να συμπιέσω περισσότερο από ό, τι σκέφτηκα, και το ντουλάπι του ξενοδοχείου δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει την υπόθεση σε κατάσταση κρέμονται.



Μέσα στο Max Mirani MOVE, το ένθετο αποτελείται από μια ποικιλία σχισμών που στερεώνονται με Velcro που γίνονται ράφια όταν είναι αναρτημένα, διαμερίσματα φερμουάρ και τσέπες, καθένα από τα οποία φέρει εικονίδιο για τα προτεινόμενα περιεχόμενα αυτής της ενότητας. Ο χώρος υποδημάτων / ρούχων στη μέση της θήκης (κάτω όταν είναι κλειστός), είναι ο μόνος που φερμουάρ έξω ξεχωριστά.

Δυστυχώς, το διαμέρισμα τουαλέτας στο κάτω μέρος δεν φερμουάρει και το μακρύ σχήμα του σωλήνα δεν ευνοεί την τοποθέτηση ενός κιτ Dopp ή μιας θήκης τουαλέτας μέσα. Εάν είναι κλεισμένη, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το τμήμα ως κιτ Dopp, αλλά δεν το κάνει. Είναι ένα ελαττωματικό σχεδιαστικό σχέδιο που θα μπορούσατε να πετύχετε χρησιμοποιώντας το τμήμα παπουτσιών για προϊόντα περιποίησης και το τμήμα τουαλέτας για παπούτσια, επειδή έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος.

Έχω μια προγεμισμένη θήκη για είδη προσωπικής υγιεινής που πηγαίνει σε οποιαδήποτε βαλίτσα που παίρνω, οπότε απλώς έφυγα από το τμήμα άδειο, πράγμα που μου έδωσε περιθώριο να θέσω τη ξεχωριστή μου περίπτωση, η οποία είναι αρκετά βαριά, πάνω στο ένθετο και ακόμα πιέζω κλειστή βαλίτσα. Κατάφερα επίσης να χωρέσω σε ένα σακάκι ή το laptop 14 ιντσών μου, αλλά όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Το κέλυφος είναι πραγματικά εύκαμπτο και κλείνει με ένα φερμουάρ με δύο κεφαλές που ασφαλίζει στο κάτω μέρος της θήκης σε κάθε άκρο αντί για μάνδαλα.

Ανέλαβε το να αναγκάσω να κλείσει πάνω από πάρα πολλά πράγματα αρκετά καλά. (κάντε κλικ στο "περισσότερες εικόνες" κάτω από την επάνω φωτογραφία για να δείτε τι ταιριάζει.)

Όλο το ένθετο φερμουάρ για να γίνει μια ξεχωριστή τσάντα tote με εύχρηστους ιμάντες ώμου, αλλά το κρεμαστό άγκιστρο βρίσκεται στο εξωτερικό κέλυφος, οπότε θα πρέπει να βρείτε κάτι για να κουρμπάρετε τη χειρολαβή αν θέλετε να κρεμάσετε το tote χωρίς το σκληρό κέλυφος. Μπορείτε να συσκευάσετε ένα κοστούμι ή ένα φόρεμα σε μια κρεμάστρα πίσω ή μπροστά από το ένθετο.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες βαλίτσες μεταφοράς, το MOVE είναι ευρύτερο από το ψηλό. Οι τροχοί πολλαπλής κατεύθυνσης είναι κατάλληλοι για την έλαση σε όρθια θέση, αλλά διαπίστωσα ότι το σχέδιο το έκανε να φαίνεται ασυνήθιστα βαρύ όταν προσπαθούσε να το τραβήξει πίσω μου. Είναι πολύ φαρδύ για να τραβήξει από ένα διάδρομο του αεροπλάνου, αλλά καθώς κυλάει όρθιο, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Η απλή λαβή στήλης, η οποία αισθάνεται αδύναμη λόγω των πολλών τμημάτων της, και η καμπύλη κορυφή την έκανε να είναι μια πρόκληση να προσπαθήσουμε να γκρεμίσουμε την εσωτερική tote (ή οποιαδήποτε άλλη σακούλα με επίπεδο πυθμένα) στην κορυφή της θήκης σκληρού κελύφους, τράβα το.



Το MOVE έφτασε με κάλυμμα καμβά πάνω από το γυαλιστερό κόκκινο πολυανθρακικό κέλυφος, αλλά έδειξε ακόμα το χαρτονένιο μοτίβο από το κουτί γρατζουνισμένο στο κέλυφος. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν από προηγούμενες διαδρομές σε ένα κουτί χωρίς το κάλυμμα ή σημειώθηκε μέσα από τον καμβά, αλλά αν το παίρνει αυτό που επισημάνθηκε στη ναυτιλία, φαντάζομαι ότι η χρήση της αεροπορικής εταιρείας θα το έδειχνε κακοποιημένο αρκετά γρήγορα, ειδικά αν πρέπει Έλεγξέ το.

Η τιμή είναι λίγο απότομη για μια τσάντα Σαββατοκύριακου, αλλά είναι πραγματικά δύο, και η εγγύηση ζωής που έρχεται με το MOVE θα με κάνει πιο σίγουρο για την ιδιοκτησία αυτού του κινητού ντουλαπιού. Εάν η λαβή έσπασε στην άρθρωση όταν χτύπησε ένα τραχύ μπάλωμα, θα πάρετε αντικαταστάτη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Top 10 αποσκευές και μύθοι αποσκευών

Γνωστοποίηση: Ελήφθησαν δείγματα ανασκόπησης (δάνειο) από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.