Αναθεώρηση: Παντελόνια ταξιδιού Bluffworks

Χωρίς ρυτίδες, εύκολη φροντίδα, χαρακτηριστικά ασφαλείας ... και εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα

Αν έχετε ποτέ χρειαστεί να φανείτε καλός σε επαγγελματικό ή προσωπικό ταξίδι, θα ξέρετε ήδη πόσο δύσκολο είναι να βρείτε κάτι κατάλληλο για να φορέσετε.

Τα πιο κομψά ρούχα φαίνεται να τσαλακώνουν όταν τα βάζετε μέσα σε δέκα πόδια από μια βαλίτσα, συχνά πρέπει να καθαρίζονται με στεγνό καθάρισμα και δεν είναι πρακτικά σε ζεστά ή υγρά κλίματα. Ειδικά τα είδη ένδυσης για ταξίδια, από την άλλη πλευρά, συνήθως σας κάνουν να μοιάζετε ότι πρόκειται να κάνετε πεζοπορία στον Αμαζόνιο, που καλύπτεται με φερμουάρ και τσέπες και έρχονται σε δεκατέσσερις αποχρώσεις καφέ.

Εξαιτίας αυτού, μια μικρή εταιρεία αποφάσισε να εκτελέσει μια εκστρατεία Kickstarter για να δει αν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό. Το τελικό αποτέλεσμα: Παντελόνια ταξιδιού Bluffworks. Ένιωσαν υπέροχα θεωρητικά - χωρίς ρυτίδες, πλένονται με το πλυντήριο, γρήγορα και στεγνά και ελαφριά, αλλά ακόμα κατάλληλα για το γραφείο - αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα πραγματικό τεστ.

Μου έστειλα ένα ζευγάρι για να περάσει από το wringer (λογοπαίγνιο προορίζεται), και εδώ είναι πώς τα κατάφεραν.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Τα παντελόνια Bluffworks έρχονται σε δύο στυλ, Original και Chino, σε μια σειρά χρωμάτων. Τα αρχικά παντελόνια σας επιτρέπουν να επιλέξετε ανάμεσα σε τακτική και χαλαρή εφαρμογή - επέλεξα κανονικά, σε κάρβουνο. Ανάλογα με την έκδοση που επιλέγετε, το μέγεθος της μέσης κυμαίνεται από 28-32 "έως 40", με 28-36 "πόδια.

Όλα τα παντελόνια Bluffworks έχουν χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε ταξίδια, όπως μια κρυφή εσωτερική τσέπη μπροστά και μια μεγαλύτερη τσέπη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Είναι αναπνεύσιμοι, 100% πολυεστέρας, εκτός από τις τσέπες από νάιλον, και μπορούν να στεγνώσουν ή να στεγνώσουν.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Ταξίδευα στο Νότο πριν λάβω τα παντελόνια μου, μια λεπτομέρεια που είναι σχετική λόγω του αντίκτυπου που είχε στη μέση της μέσης μου. Είχα παραγγείλει το συνηθισμένο μου μέγεθος, αλλά τα παντελόνια ήταν λίγο πάνω στην ωραία πλευρά.

Αν δεν έχετε επιβιώσει για μια δίαιτα με μπισκότα και σάλτσα για μερικές εβδομάδες, πιθανότατα δεν θα έχετε πρόβλημα - αλλά εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος που θέλετε να ακολουθήσετε, θα πρότεινα το επόμενο μέγεθος επάνω, τουλάχιστον για τα κανονικά προσαρμοσμένα πρωτότυπα.

Η εταιρεία πωλεί το "περίεργο" μέγεθος (31 ", 33" κ.λπ.) στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς.

Η εμπειρία μου με τα ρούχα από πολυεστέρα δεν ήταν μεγάλη στο παρελθόν. Είναι συχνά εμφανίζεται λαμπερό και φθηνό, και έτεινε να μην αναπνεύσει καλά, με κάνει να ζεσταθεί και ιδρωμένος σε οτιδήποτε άλλο παρά δροσερό καιρό. Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος από τα παντελόνια Bluffworks, όμως - με την πρώτη ματιά, και ακόμη και κάτω από προσεκτικότερη εξέταση, πέρασαν εύκολα για βαμβάκι ή και μαλλί.

Αφού τα φορέσα για μια μέρα, τα τυλίξω, τα βάζα στο υπερβολικά γεμισμένο σακίδιο μου και πέταξα στην Ευρώπη. Εάν κάτι πρόκειται να δοκιμάσει τις απαλλαγμένες ρυτίδων ισχυρισμοί, θα ήταν μια μέρα που ξαπλώνεται γύρω από τα αεροσκάφη και τις ζώνες αποσκευών.

Αποσυσκευάζοντας στο άλλο άκρο, τα παντελόνια ήταν σε μεγάλο βαθμό απλωμένα. Υπήρχαν μερικές πτυχές στα πόδια, αλλά εξαφανίστηκαν μετά από μερικά λεπτά φορούν.

Υπάρχουν πολλές τσέπες και ήμουν ευχαριστημένος με το μέγεθος και τη διάταξή τους. Το κρυμμένο τμήμα με φερμουάρ μέσα στην μπροστινή δεξιά τσέπη έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να χωράει εύκολα σε ένα διαβατήριο και σε πιστωτικές κάρτες ή χρήματα, χωρίς να είναι προφανές σε κανέναν άλλο.

Κανένα πορτοφόλι δεν μπορούσε να φτάσει απαρατήρητο εκεί, ακόμα κι αν γνώριζαν ότι υπήρχε τσέπη, και θα είχατε ακόμη και μια καλή πιθανότητα να διατηρήσετε ό, τι ήταν μέσα σε ένα κτύπημα.

Μία από τις δύο πίσω τσέπες διαθέτει επίσης φερμουάρ για επιπλέον ασφάλεια. Υπάρχει μια μικρότερη τσέπη για να γλιστρήσει ένα τηλέφωνο σε επίσης, αν και προσωπικά θα το έθετε μόνο εκεί προσωρινά, όπως θα μπορούσε εύκολα να αφαιρεθεί από κάποιον άλλο χωρίς να παρατηρήσετε.

Το παντελόνι ήταν άνετο και εύκολα κατάλληλο για περιβάλλον γραφείου ή ωραίο εστιατόριο, τουλάχιστον σε κάρβουνο. Θα μπορούσατε να πηγαίνετε κατευθείαν από το κόκκινο στα μάτια στην επαγγελματική συνάντηση χωρίς πρόβλημα. Εάν προτιμάτε κάτι λιγότερο τυπικό, ίσως επιλέξτε τις καφέ ή μπλε αποχρώσεις, ή τα chinos αντί.

Τα παντελόνια έμειναν φρέσκα και αστραφτερά, ακόμα και μετά το περπάτημα πάνω και κάτω στους λόφους της Λισαβόνας σε 85 μοιρών το απόγευμα. Μετά από μερικές ημέρες, τους έριξα στο πλυντήριο με το υπόλοιπο των ρούχων μου και ξηράθηκαν - χωρίς ρυτίδες - στη γραμμή σε μια ώρα.

Ετυμηγορία

Μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια Bluffworks Original για ταξίδια. Ειδικά αν το ταξίδι σας είναι πιο γραφείο και εστιατόριο υψηλής ποιότητας από ό, τι βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, είναι ένα σπάνιο μείγμα στυλ και πρακτικότητα. Όντας πολυεστέρας, είναι επίσης απίθανο να εμφανίσουν σημάδια φθοράς ακόμη και μετά από εκτεταμένη χρήση.

Σε περίπου 100 δολάρια, δεν είναι τα φθηνότερα παντελόνια που θα αγοράσετε ποτέ, αλλά η πρόσθετη ασφάλεια και η εύκολη συντήρηση προσφέρουν μεγάλη αξία για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Μακροπρόθεσμη ενημέρωση

Τη στιγμή που έγραψα, έχω χρησιμοποιήσει τα παντελόνια Bluffworks Original για λίγο περισσότερο από 18 μήνες. Δεν φορούν όλη την ώρα, αλλά με συνοδεύουν σε πολλές εκδρομές, που κυμαίνονται σε μήκος από δυο μέρες έως αρκετές εβδομάδες. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δεν έχουν δείξει ορατά σημάδια φθοράς.

Ορισμένα ρούχα από πολυεστέρα μπορούν να φορούν αρκετά άσχημα την πάροδο του χρόνου, αλλά τα παντελόνια Bluffworks δεν φαίνεται να υποφέρουν από το ίδιο πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα, μπορώ ακόμα να τα συστήσω, ακόμη και για μακροχρόνια χρήση.