Ο κόσμος της Disney τον Αύγουστο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη στο Disney World τον Αύγουστο

Ιουλίου <Αύγουστος> Σεπτέμβριος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Ο Αύγουστος είναι για το καυτότερο χρόνο για να επισκεφθείτε την Disney World, κυριολεκτικά. Αναμείνετε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και συσκευάστε ανάλογα. Ευτυχώς, η Disney προσφέρει άφθονους τρόπους για να δροσιστείτε, από τις πισίνες σε υδάτινα πάρκα όπως η λιμνοθάλασσα Typhoon και η παραλία Blizzard .

Σχεδιάστε να περάσετε τα απογεύματα που επισκέπτονται μεγάλα εσωτερικά αξιοθέατα όπως η αμερικανική περιπέτεια, η γέφυρα Monster's Inc. ή το Philharmagic του Mickey's.

Τα θεματικά πάρκα του Disney World παραμένουν ανοιχτά αργά για να μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις "εξωτερικές" βόλτες το βράδυ. Εάν μένετε σε ένα θέρετρο της Disney, ο Αύγουστος είναι η ιδανική στιγμή για να επωφεληθείτε από τις Extra Magic Hours τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Επίπεδα πλήθους:

Η υπέρμετρη θερμότητα του Αυγούστου δεν θα κρατήσει τα πλήθη μακριά στις αρχές του μήνα, αλλά αναμένουν να βουτήξουν λίγο ως ντόπιοι και οικογένειες από τη νότια επιστροφή των ΗΠΑ στο σχολείο στα μέσα του μήνα.

Χρησιμοποιήστε το σύστημα FastPass + για να αποφύγετε την αναμονή σε μεγάλες γραμμές. και βεβαιωθείτε ότι επωφεληθείτε από το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτου αν ταξιδεύετε σε μια ομάδα με μικρά παιδιά.

Perks:

Συμβουλές:

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις:

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000