Ο καιρός της Disney World

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στον κόσμο της Disney

Με συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και μέση χαμηλή τιμή 62 °, ο καιρός στο Disney World ακούγεται σχεδόν τέλειος. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι θερινές θερμοκρασίες είναι πολύ ζεστές, συχνά φθάνουν στα μέσα της δεκαετίας του '90. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ζέστη μπορεί να μαραδίσει ακόμα και τον πιο ενθουσιώδη ανεμιστήρα του Mickey Mouse και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος για τους παλαιότερους επισκέπτες. Οι συχνές καταιγίδες το απόγευμα συχνά δροσίζουν τα πράγματα λίγο, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να χτυπήσετε τη θερμότητα της Φλόριντα για να βοηθήσετε να είστε άνετοι και ασφαλείς.

Αν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε, τα σορτς και είτε μια κορυφή δεξαμενή είτε ένα μπλουζάκι θα σας κρατήσουν άνετα το καλοκαίρι στα πάρκα. Οι πιο δροσερές μέρες στα πάρκα κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί να απαιτούν παντελόνια, μακριά μανίκια και σακάκι με ελαφρύ έως μεσαίο βάρος. Μπορεί να πάρει αρκετά ψυχρός σε μερικές από τις πιο γρήγορες βόλτες. Φυσικά, πάντα (πάντα!) Φορούν άνετα παπούτσια.

Φέρτε μαζί ένα μαγιό οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, εάν μένετε σε ξενοδοχείο Disney World onsite resort. Όλες οι πισίνες είναι θερμαινόμενες!

Ήταν πάνω από μια δεκαετία από τότε που ο Disney World είχε πληγεί από έναν τυφώνα, αλλά τον Οκτώβριο του 2016 ο τυφώνας Matthew το άλλαξε. Είναι μόνο η τέταρτη φορά στην 45ετή ιστορία της Disney World ότι τα θεματικά πάρκα έπρεπε να κλείσουν. Εάν επισκέπτεστε τα θεματικά πάρκα κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων (1 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου), θα πρέπει να γνωρίζετε την πολιτική των τυφώνων της Disney .

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Disney World είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο.

Φυσικά, η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στη Disney World ήταν 103 ° το 1961 και η χαμηλότερη θερμοκρασία που παρατηρήθηκε ήταν πολύ ψυχρή 19 ° το 1985. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο, αλλά μην αφήνετε τη βροχή να χαλάσει την επίσκεψή σας. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε το καλύτερο μιας βροχερής ημέρας στο Disney World .

Χρειάζεστε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για τον μήνα που επισκέπτεστε; Αυτές είναι οι μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για το Disney World:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές Disney World ή απόδραση , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας ανά μήνα .