Πειρατές της Καραϊβικής Ride Θέμα τραγούδι στίχοι

Yo Ho (Η ζωή ενός πειρατή για μένα)

Είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία μιας επίσκεψης στη Disneyland ή στο Magic Kingdom του Disney World. Οι Πειρατές της Καραϊβικής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θεματικά πάρκα βόλτες οπουδήποτε. Και, φυσικά, ενέπνευσε μια απίστευτα δημοφιλή σειρά ταινιών - των οποίων οι χαρακτήρες, με τη σειρά τους, ενσωματώθηκαν στην πορεία (καθιστώντας το ίσως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο του θεματικού πάρκου).

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η διαδρομή των Πειρατών είναι τόσο υπέροχη.

(Το βαθμολογώ μεταξύ των κορυφαίων πέντε καλύτερων αξιοθέατων του πάρκου .) Ο επικεφαλής μεταξύ τους είναι το εντυπωσιακό θεματικό τραγούδι του. Το τραγούδι, παρεμπιπτόντως, εμφανίζεται στις ταινίες Πειρατές, Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού και στο τέλος του κόσμου .

Το "Yo Ho" είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια που πάντα χαρίζουν μια βόλτα (το δεύτερο πιθανότατα μόνο στο "είναι ένας μικρός κόσμος" - και πολύ λιγότερο ενοχλητικός). Σίγουρα, όλα είναι πολύ διασκεδαστικά, αλλά οι λέξεις στο τραγούδι είναι λίγο αλμυρές, ιδιαίτερα από τα συνηθισμένα πρότυπα της Disney. Τραγουδήστε μαζί με τους ρατσάλους και τους κακοποιούς την επόμενη φορά που θα τους πλεύσετε. Πιείτε τις μέρες μου, yo ho!

"Yo Ho (Η ζωή ενός πειρατή για μένα)"
Στίχοι Xavier X. Atencio και μουσική του George Bruns

Yo ho, yo ho, μια ζωή πειρατών για μένα.
Εμείς λεηλατήσαμε, λεηλατήσαμε, καραμπίνουμε και λεηλατήσαμε,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.
Απελευθερώνουμε και καταστρέφουμε και δεν δίνουμε θόρυβο,
Πιείτε τις μέρες μου, yo ho.

Yo ho, yo ho, μια ζωή πειρατών για μένα.
Εκσκαφέρουμε, καταδιώκουμε, βάζουμε και σκουπίζουμε,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.
Maraud και την κατάχρηση, ακόμη και υψηλής jack,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.

Yo ho, yo ho, μια ζωή πειρατών για μένα.
Ανάψουμε και ξέχασα, φλεγμονή και ανάφλεξη,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.
Καίγεται η πόλη, είμαστε πραγματικά ένας τρόμος,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.

Είμαστε ρατσάλες, κακοποιούς, κακοποιούς,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.
Είμαστε διάβολοι και μαύρα πρόβατα, πραγματικά κακά αυγά,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.

Yo ho, yo ho, μια ζωή πειρατών για μένα.
Είμαστε ζητιάνοι και νεκροί,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.
Ναι, αλλά αγαπάμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες μας,
Πιείτε επάνω μου, ωρίδες, yo ho.

Σχετικά με τον στίχο του τραγουδιού

Ο Xavier X. Atenico, ένας Disney Imagineer που έγραψε επίσης το σενάριο για την αρχική βόλτα, έγραψε τους στίχους των πειρατών της Καραϊβικής. Όπως πολλοί από τους πρώτους Φαντασιωτές, ο Walt Disney προσέλαβε την Atenico από το τμήμα animation στο στούντιο της εταιρείας για να δουλέψει στη Disneyland.

Μεταξύ των εργασιών του πριν από το σχεδιασμό αξιοθέατα πάρκο, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης συνέβαλε σε κλασικές ταινίες όπως το Fantasia .

Εκτός από την δουλειά του για τους Πειρατές, η Atenico βοήθησε να δημιουργηθεί το diorama Primeval World , το οποίο οι επιβάτες βλέπουν στο τρένο καθώς περιβάλλουν τη Disneyland (και αρχικά αποτελούσε μέρος ενός από τα αξιοθέατα της Disney στο 1964 της Νέας Υόρκης ). Αν και ήταν πρωταγωνιστής και καλλιτέχνης, η Atenico κατέληξε να συνεργάζεται σε διάφορα τραγούδια για τα αξιοθέατα της Disney. Άλλες τραγουδίστες περιλαμβάνουν το "Grim Grinning Ghosts" για το στοιχειωμένο αρχοντικό και τη μουσική για την (από τότε κλειστή) Adventure Thru Inner Space.

Περισσότερες Πειρατές της Καραϊβικής

Η πυρκαγιά της πόλης ήταν τόσο ρεαλιστική, το Τμήμα Πυροσβεστικής της Anaheim ανησυχούσε αρχικά για την ασφάλεια της βόλτας. Αυτό είναι ένα από τα πολλά ιστορικά γεγονότα που αποκαλύφθηκαν σχετικά με τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Γνωρίζατε ότι η Σαγκάη Disneyland έχει μια τελείως διαφορετική εκδοχή της πορείας των πειρατών, με βάση τις ταινίες; Η απίστευτη μάχη για το Sunken Treasure έλξη ξεπερνά τους αρχικούς πειρατές της Καραϊβικής. Υπάρχει μια υπόδειξη του τραγουδιού "Yo Ho" στο έλξη της Σαγκάης.