Πώς να παρακάμψετε τις αμοιβές των αεροπορικών εταιρειών και να μειώσετε τα έξοδα ταξιδιού

Πετώντας με τα παιδιά ; Τα καλά νέα είναι ότι τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Τα κακά νέα; Οι αμοιβές των αεροπορικών εταιρειών έχουν υπερβεί τις πιθανές αποταμιεύσεις. Αυτές τις μέρες, θα πρέπει να θεωρήσετε την τιμή του εισιτηρίου σας απλά ως την βασική τιμή του να φτάσετε από το Α στο Ζ. Οτιδήποτε άλλο θέλετε - καλύτερα καθίσματα, ελεγμένη τσάντα, wi-fi, και ούτω καθεξής - πιθανόν να έχουν επιπλέον χρέωση.

Σύμφωνα με έρευνα του Ipsos Public Affairs που κυκλοφόρησε το 2016, τα δύο τρίτα των επιβατών ανέφεραν ότι προτιμούν να προτιμούν à la carte τα εισιτήρια - όπου οι επιβάτες πληρώνουν για τις υπηρεσίες που επιθυμούν - πέρα ​​από τις συνδυασμένες τιμές.

Και επειδή το 86% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η τιμή ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας όταν αποφάσισαν να πετάξουν, θεωρητικά οι ναύλοι δεν προσφέρουν στους πελάτες αυτούς τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιες υπηρεσίες είναι πιο σημαντικές γι 'αυτούς.

Αλλά για να κρατήσετε το κόστος σας κάτω, το τέχνασμα είναι να επιλέξετε το δηλητήριο σας και να αποφύγετε κάθε αμοιβή αεροπορικής εταιρείας που μπορείτε. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε το ανεπιθύμητο κόστος.

Επιλέξτε τη σωστή αεροπορική εταιρεία. Όσον αφορά τις αμοιβές, δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι αεροπορικές εταιρείες. Η Southwest Airlines ξεχωρίζει ως η μόνη αεροπορική εταιρεία που δεν χρεώνει τέλη αποσκευών για τις δύο πρώτες ελεγμένες σακούλες.

Χρειάζεται να αλλάξετε το εισιτήριό σας για άλλη πτήση; Το Southwest δεν επιβάλλει τέλη αλλαγής εισιτηρίων, τα οποία οι μεγάλοι μεταφορείς κληρονομούν όλα τα τέλη αλλαγής $ 150 για τις εσωτερικές πτήσεις.

Πληρώστε με τη σωστή πιστωτική κάρτα. Εάν είστε κάτοχος πολλαπλών πιστωτικών καρτών, προσπαθήστε να ευθυγραμμίσετε την πληρωμή σας με την επιλεγμένη αεροπορική σας εταιρεία, για να αποφύγετε τα ενοχλητικά τέλη επιλέγοντας την κατάλληλη πιστωτική κάρτα που συνδέεται με την αεροπορική εταιρεία.

Για παράδειγμα, εάν πετάτε στην United ή στην Continental, μπορείτε να πάρετε μία ελεύθερη ελεγμένη τσάντα και δωρεάν επιβίβαση προτεραιότητας, εάν πληρώσετε με τη OnePass Plus MasterCard της Chase. Πετώντας στο Δέλτα; Πληρώστε με την κάρτα Delta SkyMiles από την American Express και λάβετε μία ελεύθερη ελεγμένη τσάντα για τον εαυτό σας και έως και εννέα συντρόφους.

Χειριστείτε τον εαυτό σας. Τα τελευταία χρόνια, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν εισάγει σταθερά τέλη στους ταξιδιώτες που απευθύνονται σε έναν ανθρώπινο πράκτορα όταν είναι δυνατό να χειριστεί μια συναλλαγή στο διαδίκτυο ή σε ένα περίπτερο αεροδρομίου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα περιλαμβάνουν το check-in κατά την πτήση, την εκτύπωση των εισιτηρίων επιβίβασης και τον έλεγχο των σάκων. Τα τέλη τηλεφωνικής κράτησης μπορούν να προσθέσουν επιπλέον $ 15 έως $ 45 στο κόστος σας.

Περισσότερα: Αεροπορικές αεροπορικές μετακινήσεις βλέπουν στην Pinterest

Μην συσκευάζετε υπερβολικά. Τα τέλη αποσκευών είναι ένα biggie. Απλώς ο έλεγχος μιας τσάντας θα σας κοστίσει μεταξύ $ 40 και $ 70 roundtrip (εκτός αν πετάτε με το Southwest, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε δωρεάν δύο τσάντες). Αν η τσάντα σας υπερβαίνει το όριο βάρους (συνήθως 50 λίβρες), μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον $ 50 έως $ 400. Ομοίως, εάν η τσάντα σας είναι υπερμεγέθης (πάνω από 62 ίντσες σε συνολικές διαστάσεις, μετρούμενη L x Π x Υ), θα πληρώσετε επιπλέον $ 100 έως $ 600 ανά τσάντα.

Εάν πετάτε σε αεροπορική εταιρεία προϋπολογισμού , ίσως χρεωθείτε ακόμη και για τσάντες μεταφοράς . Το 2010, η Spirit Airlines άρχισε να χρεώνει τους επιβάτες για τσάντες μεταφοράς που ταιριάζουν σε ένα δοχείο. Από τώρα, ο μεταφορέας χρεώνει 35 δολάρια για μια τσάντα μεταφοράς, αν πληρώνετε όταν κάνετε κράτηση της πτήσης σας στο διαδίκτυο, αλλά αν περιμένετε έως ότου φτάσετε στο αεροδρόμιο, η χρέωση ανέρχεται στα $ 100.

Σκεφτείτε τα σχέδια σας πριν από την κράτηση. Τα επιστρεφόμενα εισιτήρια είναι εξαιρετικά βολικά αλλά είναι σίγουρα ακριβό.

Από την άλλη πλευρά, η κράτηση ενός μη επιστρεφόμενου εισιτηρίου και η ανάγκη να το αλλάξετε μπορεί επίσης να αυξήσει τα τέλη. Τα τέλη αλλαγής εισιτηρίων είναι συνήθως 100 δολάρια για κάθε πτήση για εσωτερικές πτήσεις και μπορούν να φτάσουν πολύ υψηλότερα.

Πώς να αποφύγετε να πληρώσετε; Μπορείτε να αλλάξετε ένα εισιτήριο δωρεάν εντός 24 ωρών από την κράτηση, οπότε προσέξτε ιδιαίτερα την αναθεώρηση των ημερομηνιών και των χρόνων ταξιδιού σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν χάσετε το παράθυρο 24 ωρών, θα πληρώσετε το τέλος αλλαγής καθώς και τη διαφορά τιμής για νέα εισιτήρια. Πάντα να κάνεις αυτά τα μαθηματικά. Δεδομένου ότι τα τέλη αλλαγής είναι τόσο απότομες, μερικές φορές είναι φθηνότερο να τρώνε μόνο το κόστος του πρώτου εισιτηρίου και να ξεκινάει από πάνω.

Πληρώστε μπροστά για επιπλέον. Με ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, η τιμή των πρόσθετων αυξάνεται όσο περισσότερο περιμένετε να πληρώσετε. Για παράδειγμα, η Spirit Airlines χρεώνει τέλη μεταφοράς που κοστίζουν 25 € εάν πληρώσετε κατά τη στιγμή της κράτησης. περιμένετε μέχρι την ημέρα της πτήσης σας και η τιμή ανεβαίνει στα $ 100.

Ομοίως, αν γνωρίζετε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το wi-fi, πληρώστε μπροστά για να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία.

Τροφοδοτήστε το πλήρωμά σας προτού επιβιβαστείτε. Οι ημέρες κατά τις οποίες οι αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετούσαν γεύματα επί του σκάφους έχουν πάει πολύ καιρό. Σήμερα, πολλοί μεταφορείς χρεώνουν για κουτιά σνακ και γεύματα με μπιστρό σε τιμές που μπορούν να τρέξουν $ 10 ανά άτομο.