Μάντεψε ποια διεθνή σημεία είναι κορυφές για ταξίδια των ευχαριστιών;

Ταξίδι των Ευχαριστιών

Πίσω όταν εργάστηκα για τις αεροπορικές εταιρείες, έμαθα ένα μυστικό - ότι οι υπάλληλοι χρησιμοποίησαν τις διακοπές των Ευχαριστιών για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Γιατί; Επειδή, ενώ οι περισσότερες πτήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πλήρεις ή ακόμη και υπερβολικές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την Τετάρτη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, οι διεθνείς πτήσεις ήταν ευρύχωρες.

Φαίνεται ότι η υπόλοιπη Αμερική έχει φτάσει σε αυτό το σκεπτικό, σύμφωνα με νέα έρευνα του ταξιδιωτικού πράκτορα Switchfly, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας, ο νούμερο ένα ταξιδιωτικός προορισμός των Ευχαριστιών είναι η Βραζιλία, ακολουθούμενη από το Μεξικό και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Επίσης, διαπίστωσε ότι αυτά τα ταξίδια στο εξωτερικό θα είναι κατά μέσο όρο μεταξύ τεσσάρων και έξι ημερών.

"Εκτός από την προφανή γοητεία των θερμότερων κλίσεων, οι ταξιδιώτες είναι πιθανό να βρουν εξαιρετικές προσφορές για διεθνή ταξίδια γύρω από τις διακοπές των Ευχαριστιών", δήλωσε ο Daniel Farrar, Διευθύνων Σύμβουλος της Switchfly σε ένα δελτίο τύπου. "Ενώ ο εγχώριος όγκος ταξιδιών είναι πολύ υψηλός, λιγότερα άτομα ταξιδεύουν διεθνώς, πράγμα που σημαίνει ότι οι αεροπορικές εταιρείες δικαιολογημένα ενθαρρύνουν τους πελάτες να πετούν στο εξωτερικό".

Κορυφαίοι διεθνείς ταξιδιωτικοί προορισμοί για τις ευχαριστίες

Μέση διάρκεια παραμονής

1. Βραζιλία 6,3 ημέρες

2. Μεξικό 5,2 ημέρες

3. Δομινικανή Δημοκρατία 5,5 ημέρες

4. Πουέρτο Ρίκο 4,6 ημέρες

5. Αρούμπα 5,2 ημέρες

6. Μπαχάμες 4,6 ημέρες

7. Τζαμάικα 5,4 ημέρες

8. Αργεντινή 4,0 ημέρες

9. Αγγλία 6,3 ημέρες

10. Νήσοι Καίμαν 5.6 ημέρες

Όπως φαίνεται στο παραπάνω γράφημα, η συντριπτική πλειοψηφία όσων ταξιδεύουν στο εξωτερικό για τις Ημέρες των Ευχαριστιών στοχεύουν σε ζεστούς καιρούς προορισμούς. Στη Βραζιλία, οι Αμερικανοί ταξιδιώτες θα βρουν μέσες θερμοκρασίες περίπου 80 μοίρες F με σχεδόν 5,000 μίλια ακτογραμμές στην παραλία για να απολαύσουν.

Οι έξι καλύτερες παραλίες στη χώρα, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα της Βραζιλίας της Βραζιλίας, είναι: η παραλία Ipanema στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η Praia do Sancho, η Fernando de Noronha, η Jericoacoara, η Paraty και η Trindade.

Εκτός από την Αγγλία, το νούμερο εννέα στον κατάλογο της Switchfly, τα υπόλοιπα 10 κορυφαία είναι τόσο ζεστά όπως η Βραζιλία, όπως:

Οι μέσες θερμοκρασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ πιο δροσερές, σε 63 μοίρες στο Σαν Φρανσίσκο, 54 μοίρες στη Νέα Υόρκη και 48 μοίρες στο Σικάγο.

Ο πιο εκπληκτικός προορισμός στην έρευνα; "Αγγλία. Πόσο ειρωνικό, σαν νέα χώρα, οι πρώτες μεγάλες διακοπές μας μετά την αποχώρηση από την πατρίδα ήταν η ημέρα των ευχαριστιών ", δήλωσε ένας εκπρόσωπος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε μια έρευνα για τις διακοπές του 2014, η Switchfly διαπίστωσε ότι ο νούμερο ένα προορισμός για ταξίδια διακοπών είναι η πατρίδα ενός γονέα, με την παραλία τον δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό, δήλωσε. "Για το 2015, θέλαμε να διερευνήσουμε βαθύτερα τις λεπτομέρειες αυτής της διαπίστωσης", είπε.

Με τόσους πολλούς ανθρώπους που ταξιδεύουν στην εγχώρια αγορά, λιγότεροι άνθρωποι τείνουν να ταξιδεύουν σε διεθνές επίπεδο, είπε. "Και ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες είναι να παρέχετε απίστευτες προσφορές", είπε. "Με λίγες επιπλέον ημέρες ελεύθερης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γιατί οι άνθρωποι δεν θα επωφεληθούν από μια γρήγορη διεθνή απόδραση;"

Οι αριθμοί για την έρευνα προέκυψαν από τα συγκεντρωτικά στοιχεία των καταναλωτών που τραβήχτηκαν από τη βάση δεδομένων της πλατφόρμας Travelfly, ανέφερε. Οι ταξιδιωτικές κρατήσεις των ευχαριστιών ορίστηκαν ως ταξίδια που ξεκινούν μεταξύ 20-26 Νοεμβρίου 2015 και τελειώνουν μεταξύ 27-30 Νοεμβρίου 2015.