Τα βασικά για την εκκίνηση των διακοπών σας στο Πουέρτο Ρίκο

Σκέφτεστε να κάνετε το Πουέρτο Ρίκο τον προορισμό σας για διακοπές στην Καραϊβική; Καλή επιλογή! Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε εδώ και πολλές διαφορετικές εμπειρίες για να απολαύσετε. Αλλά πριν φτάσουμε σε όλα αυτά, ας καλύψουμε τα βασικά στοιχεία, έτσι ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις διακοπές σας στο Puerto Rico το καλύτερο που μπορεί να είναι.

Πριν ταξιδέψετε

Η προετοιμασία αποτελεί βασικό στοιχείο κάθε ταξιδιού, ειδικά όταν ταξιδεύετε σε έναν εξωτικό προορισμό.

Πριν κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας στο Πουέρτο Ρίκο, θα πρέπει να ελέγξετε αυτούς τους πόρους, γεμάτοι βασικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για αξέχαστες διακοπές: τα τουριστικά γραφεία του Πουέρτο Ρίκο . συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το ταξίδι στο Πουέρτο Ρίκο . πρόβλεψη καιρού για το Πουέρτο Ρίκο (απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα ).

Να πάρει εκεί

Θέλετε να πετάξετε ή να πλεύσετε; Η επιλογή είναι δική σου. Το Πουέρτο Ρίκο είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους μεταφοράς στην Καραϊβική, οπότε υπάρχει πάντα ένα αεροπλάνο που πετάει μέσα στο πλοίο, ένα σκάφος και μια καλή συμφωνία. Εδώ υπάρχει μια μεγάλη λίστα αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών που πετούν προς Πουέρτο Ρίκο. Θέλετε να πλεύσετε; Εδώ είναι τα κρουαζιερόπλοια που προσδένονται στο Πουέρτο Ρίκο.

Πού να πάτε

Τι σας απευθύνει έκκληση; Η παραλία? Το δάσος? Τα φανταχτερά θέρετρα; Η μεγάλη πόλη ή το απομακρυσμένο νησί; Θα βρείτε όλα αυτά και πολλά άλλα στο Πουέρτο Ρίκο. Ελέγξτε αυτές τις ανασκοπήσεις των κύριων τουριστικών προορισμών του Πουέρτο Ρίκο για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πού να περάσετε τις διακοπές σας.

Αν περνάτε μια εβδομάδα ή περισσότερο στο νησί, είναι πολύ πιθανό να επισκεφτείτε περισσότερα από ένα από αυτά τα μέρη. Αυτά είναι μερικά υπέροχα μέρη για να επισκεφτείτε: San Juan , El Yunque , Ponce , νήσος Vieques, νησί Culebra , Porta Del Sol.

Που να μείνω

Ένα καλό ξενοδοχείο μπορεί να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. ένα κακό ξενοδοχείο μπορεί να το καταστρέψει.

Ενώ υπάρχουν μεμονωμένα προφίλ ξενοδοχείων σε κάθε μία από τις παραπάνω ενότητες, οι παρακάτω σύνδεσμοι μπορεί να σας βοηθήσουν να περιορίσετε την επιλογή σας, ανάλογα με τον τύπο διακοπών που έχετε σχεδιάσει. Ταξιδεύοντας με παιδιά; Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία φιλικά προς τα παιδιά . Αν ψάχνετε για διακοπές με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτά τα ρομαντικά ξενοδοχεία είναι για σας. Ταξιδεύοντας με έναν προϋπολογισμό είναι εύκολο με αυτή τη λίστα των καλύτερων ευκαιριών στο Σαν Χουάν . Αν θέλετε να παίξετε, αυτά τα ξενοδοχεία καζίνο στο San Juan είναι κορυφαία. Τελευταία, φθηνά αλλά καλά ξενοδοχεία στο Σαν Χουάν είναι μια λίστα που είναι ιδανική για το πλήθος συνειδητό πορτοφόλι.

Τι να δείτε και να κάνετε

Τι να δείτε και να κάνετε είναι ίσως το πιο δύσκολο ερώτημα για να απαντήσετε, απλώς και μόνο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να δείτε και να κάνετε. Θα πρέπει σίγουρα να ελέγξετε τα κορυφαία αξιοθέατα του Πουέρτο Ρίκο . Έχουμε μια λίστα με δραστηριότητες για παιδιά , ρομαντικούς και ανθρώπους που αγαπούν τα ελεύθερα πράγματα . Φυσικά, πρέπει να ελέγξετε τις παραλίες .

Προτεινόμενες διαδρομές

Αν δεν είστε βέβαιοι για το πώς μπορείτε να διαθέσετε το χρόνο σας ενώ βρίσκεστε εδώ, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα δρομολόγια σε μερικούς από τους αγαπημένους προορισμούς του Πουέρτο Ρίκο: