Ιστορικά αξιοθέατα του Μαϊάμι

Το Μαϊάμι είναι μια σχετικά νέα πόλη, αλλά υπάρχει ακόμα μια ιστορία που πρέπει να παρατηρηθεί εδώ. Αυτά τα αξιοθέατα θα σας επιτρέψουν να μάθετε για τις πτυχές του παρελθόντος του Μαϊάμι, απολαμβάνοντας την ημέρα σας στην πανέμορφη, τροπική πόλη μας.

Αρχαία ισπανική Μονή

Ένα μοναδικό θέαμα σε μια νέα πόλη όπως το Μαϊάμι, το μοναστήρι χτίστηκε αρχικά στην Σεγκόβια της Ισπανίας το 1141. Το 1925, ο William Randolph Hearst αγόρασε το κτίριο, αλλά μέχρι το 1952 οι πέτρες επανασυναρμολογήθηκαν στο σημερινό του site Βόρεια Μαϊάμι Μπιτς.

Κρατικό Πάρκο του Βράχους

Ολοκληρώθηκε το 1891, αυτό το σπίτι που χτίστηκε από Commodore Ralph Munroe είναι το παλαιότερο σπίτι του Miami-Dade County που βρίσκεται ακόμη στην αρχική του θέση. Η γύρω αιώρα της τροπικής σκληρής ξυλείας είναι ένα από τα τελευταία παραδείγματα που απομένουν από το αρχικό τοπίο του Μαϊάμι.

Κάστρο Κοράλ

Στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων, αυτό το μνημείο στο Homestead είναι ένα παράξενο και μυστήριο έλξη. Ο Edward Leedskalnin πήρε 28 χρόνια για να χτίσει το μνημείο, το οποίο έκανε από την αγάπη του για τον αρραβωνιαστικό που τον άφησε μια μέρα πριν το γάμο τους.

Deering Estate στο Cutler

Δείτε το παρελθόν του Μαϊάμι, όταν επισκέπτεστε αυτό το κτήμα που χτίστηκε από τον Charles Deering κατά τις αρχές της δεκαετίας του 1900. Κάντε μια περιήγηση στα τρία ιστορικά κτίρια της ιδιοκτησίας ή στην αιώρα που αντιπροσωπεύει το τοπίο του Μαϊάμι. Είναι επίσης το σπίτι σε μια ταφική ταφόπλακα Tequesta από το 1700.

ΙστορίαMiami

Μάθετε για την ιστορία της Νότιας Φλόριντα και της Καραϊβικής σε αυτό το υπέροχο μουσείο στο κέντρο του Μαϊάμι.

Η μόνιμη έκθεσή τους, Tropical Dreams: Μια ιστορία του λαού της Νότιας Φλόριντα , διερευνά την ιστορία του Μαϊάμι από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι σήμερα.

Ενετική πισίνα

Καταχωρήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων, αυτό ήταν ένα δημοφιλές σημείο κολύμβησης από τη δεκαετία του 1920. Είναι η μεγαλύτερη πισίνα γλυκού νερού στις ΗΠΑ. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο όμορφο σκηνικό ή να κάνετε μια βουτιά στην πισίνα - η οποία κυμαίνεται από 2 μέτρα μέχρι 8 μέτρα βάθος.

Μουσείο & κήποι Βισκάγια

Το Vizcaya θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα για τους επισκέπτες του Μαϊάμι. Χτίστηκε ως χειμωνιάτικο σπίτι διακοπών από τον βιομήχανο James Deering το 1916. Το κύριο σπίτι σας δίνει μια ματιά στις ζωές των υπερ-πλούσιων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920, και οι κήποι είναι από τα πιο μεγάλα και όμορφα που θα δείτε ποτέ.

Εθνικά ιστορικά ορόσημα στο Μαϊάμι

Υπάρχουν πέντε περιοχές στο Μαϊάμι που αναγνωρίζονται στον κατάλογο των Εθνικών Ιστορικών Ορόσημων. Αυτές οι ειδικές θέσεις προσφέρουν πληροφορίες για την ιστορία του Μαϊάμι, των ΗΠΑ και του κόσμου.

Έχετε άποψη για αυτά ή για οποιοδήποτε άλλο αξιοθέατο του Μαϊάμι; Εάν ναι, παρακαλείστε να υποβάλετε τη δική σας κριτική αξιοθέατου του Μαϊάμι .

Περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μαϊάμι

Περισσότερα για το Miami Travel