Το Ziplines στο Heavenly στην Καλιφόρνια έχει θέα στη λίμνη Tahoe

Το Heavenly Mountain Resort, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Καλιφόρνια-Νεβάδα στη λίμνη Tahoe, είναι γνωστό ότι είναι μια φανταστική χιονοδρομική περιοχή. Το θέρετρο έχει περισσότερες από 97 πίστες και 30 ανελκυστήρες, παρέχοντας άφθονες δυνατότητες για σκιέρ που αναζητούν να εξερευνήσουν τις μαγευτικές πλαγιές του. Με περισσότερα από 4800 στρέμματα ορατό έδαφος, υπάρχει αρκετός χώρος για να εξαπλωθεί, και το θέρετρο είναι το υψηλότερο στην περιοχή Tahoe, φτάνοντας τα ύψη πάνω από 10.000 πόδια.

Παρόλο που έχει μακρά περίοδο σκι, γενικά από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, ο Heavenly επέκτεινε τις δραστηριότητές του για να προσελκύσει επισκέπτες και τους καλοκαιρινούς μήνες. Για το σκοπό αυτό, το θέρετρο προσφέρει τώρα κάποια συναρπαστικά θερμά καιρικά αξιοθέατα για να κρατήσει τους επισκέπτες να επιστρέφουν όλο το χρόνο. Ανάμεσα σε αυτές τις ποικίλες δραστηριότητες είναι βόλτες με γόνδολα, περιηγήσεις με τέντες, μια ποικιλία μαθημάτων σχοινιών, σωλήνες στο νερό και ένα ορεινό τροχόσπιτο που μπορεί σίγουρα να προσφέρει μια απροσδόκητη βιασύνη με αδρεναλίνη. Αλλά ίσως το μεγαλύτερο συναίσθημα όλων μπορεί να βρεθεί στην εκπληκτική γραμμή του Blue Streak του θέρετρου, που είναι μεταξύ των μακρύτερων και ταχύτερων στις ΗΠΑ

Αδρεναλίνη βιασύνη

Θα πάρετε μια καταπληκτική θέα της λίμνης Tahoe ενώ πετάτε κάτω από τη γραμμή φερμουάρ στο Heavenly Mountain. Το θέρετρο ισχυρίζεται ότι το Blue Streak εκτείνεται για μήκος μεγαλύτερο από 3.300 πόδια, το οποίο είναι σίγουρα μια εντυπωσιακή απόσταση. Να είστε προετοιμασμένοι για μια γρήγορη, απότομη κάθοδο, επειδή η κάθετη σταγόνα των 525 ποδιών αντιστοιχεί σε εκείνη της Space Needle στο Σιάτλ, επιτρέποντας στους αναβάτες να χτυπήσουν τις ταχύτητες που έχουν ξεσπάσει στο δρόμο προς τα κάτω.

Στην πραγματικότητα, ο Heavenly ισχυρίζεται ότι οι αναβάτες μπορούν να φτάσουν σε ταχύτητες πάνω από 50 mph κατά τη διάρκεια της κατάβασης. Η γραμμή φερμουάρ είναι ανοιχτή όλο το χρόνο, παρόλο που είναι πολύ πιο άνετα να οδηγείτε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, όταν οι θερμότερες θερμοκρασίες προσφέρουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία σε όλο τον κόσμο.

Η κοντινή γραμμή φερμουάρ Heavenly Flyer ωθεί τους αναβάτες πάνω από τα δέντρα κορυφής με ταχύτητες έως και 50 μίλια την ώρα, παρέχοντας στους ταξιδιώτες συνολικό χρόνο οδήγησης περίπου 80 δευτερολέπτων.

Στους όρους φερμουάρ που είναι ουσιαστικά μια αιωνιότητα. Με δύο ξεχωριστές γραμμές, μπορείτε ακόμη και να φέρετε το παράθυρο δίπλα-δίπλα με έναν φίλο, αν επιλέξετε. Με αυτήν την ταχύτητα, ο κόσμος θα φανεί σαν μια θαμπάδα που περνάει από όλους σας, αλλά το θεαματικό τοπίο κοντά στη λίμνη Tahoe είναι ακόμα σε τέλεια εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, το Blue Streak είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε το τοπίο, οπότε κρατήστε την κάμερά σας έτοιμη. Απλά φροντίστε να κρατάτε σφιχτά και να καταγράφετε γρήγορα τις φωτογραφίες σας, καθώς η διαδρομή είναι γρήγορη και μανιασμένη.

Άλλες δραστηριότητες του ουρανού

Ο καιρός επιτρέπεται, η γραμμή Blue Streak zip είναι ανοιχτή το καλοκαίρι και το χειμώνα. Κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών, η βόλτα με φερμουάρ προσφέρεται στο Adventure Peak, με άλλες χιονοδρομικές δραστηριότητες όπως σκι αντοχής, χιονοπέδιλα, βόλτες, έλκηθρο και ποδηλασία χιονιού. Το καλοκαίρι, μπορείτε να πετάξετε κάτω από τη γραμμή με φερμουάρ Blue Streak ανάμεσα σε ένα ξύλινο τοίχο αναρρίχησης πολλαπλών επιπέδων 25 ποδιών ή σε ένα μονοπάτι στα μονοπάτια που διασχίζουν το θέρετρο. Ο ουρανός προσφέρει ακόμη και μια ξενάγηση στην κορυφή των κοντινών βουνών με ένα οδικό όχημα για όσους θέλουν ένα εντελώς διαφορετικό πλεονέκτημα της γύρω περιοχής με πιο χαλαρό ρυθμό.

Τα εισιτήρια ανελκυστήρα και τα εισιτήρια για τα αξιοθέατα πωλούνται ξεχωριστά και είναι υποχρεωμένα να μεταφέρουν την Heavenly Gondola, και στη συνέχεια την ταπετσαρία Tamarack Express, για να φτάσουν στη γραμμή φερμουάρ Launching Pad.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι βόλτες με φερμουάρ προσφέρονται ως μέρος ενός πακέτου είτε με εισιτήριο Scenic Gondola είτε με τα Ultimate Adventure Pass, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρήματα και να πάρουν περισσότερες δραστηριότητες του θέρετρου. Για παράδειγμα, το The Adventure Pass περιλαμβάνει επίσης μια βόλτα στο βουνό, σωλήνες στο νερό, καθώς και πρόσβαση σε πολλά μαθήματα σχοινιών επίσης.

Βρείτε τις περιπέτειες γραμμών Zip σε όλο τον κόσμο

Οι περιπέτειες των γραμμών Zip συνεχίζουν να αυξάνονται στη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Μόλις έπρεπε να ταξιδέψετε στην Κόστα Ρίκα, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Αφρική ή άλλες εξωτικές χώρες για μια ευκαιρία να οδηγήσετε ένα, αλλά σήμερα υπάρχει μια πληθώρα επιλογών σε σχεδόν κάθε χώρα. Μπορεί να εκπλαγείτε από τον αριθμό και την ποικιλία των γραμμών φερμουάρ που είναι διαθέσιμες. Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκαλύπτει συχνά μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές, ανεξάρτητα από το πού ταξιδεύετε.