Διάσημοι άνθρωποι που γεννήθηκαν στην κινεζική χρονιά του μαϊμού

Ένας από τους μεγαλύτερους εφευρέτες της ανθρωπότητας, ένας από τους πρώτους δικτάτορες και ο πιο διάσημος κατάσκοπος της Βρετανίας είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους ανθρώπους που γεννήθηκαν στη χρονιά του μαϊμού.

Μπορείτε να ονομάσετε τον εαυτό σας ένα μαϊμού εάν γεννηθήκατε το 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 Δεν το έτος σας; Μάθετε ποιο κινεζικό ζώδιο σας είναι και διαβάστε τα φετινά ωροσκόπια της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς .

Σίγουροι και χαρισματικοί, οι πίθηκοι είναι συνήθως κοινωνικοί και εξερχόμενοι - δεν τους αρέσει τίποτα καλύτερο από να ταλαντεύονται με φίλους.

Είναι επίσης δημιουργικοί και δεν ακολουθούν το πακέτο, παρόλο που αυτό μπορεί να τους κάνει να επιρρεάζουν στην ταλαιπωρία, όταν τα πράγματα δεν πάνε. Οι πίθηκοι είναι επίσης πρόθυμοι να δανείσουν ένα χέρι όταν τους χρειάζονται οι φίλοι τους και θα βρείτε αρκετούς γνωστούς πιθήκους που έχουν κάνει το σωστό όταν η μετάβαση γίνεται σκληρή.

Ανακαλύψτε ποια μεγάλα ονόματα μοιράζεστε με τους διάσημους ανθρώπους που γεννήθηκαν στη χρονιά του μαϊμού και δείτε εάν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους ταιριάζουν με το αστέρι τους. Ή ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό μας για το κινεζικό νέο έτος .

Πολιτικοί και ηγέτες

Οι πίθηκοι περπατούν συχνά μια λεπτή γραμμή ανάμεσα σε αυτοπεποίθηση και αλαζονικό και υπάρχουν λίγοι ηγέτες στην ιστορία που είχαν περισσότερη πίστη στις δικές τους ικανότητες από τον Ιούλιο Καίσαρα ο οποίος κατόρθωσε να ξετυλίξει τον εχθρικό τίτλο «δικτάτορα σε διαχρονικότητα». Δυστυχώς, όλοι δεν μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό του - συμπεριλαμβανομένου του Brutus.

Λέγεται ότι οι Monkeys είναι το πιο κοινωνικό σημάδι στο ημερολόγιο του ωροσκοπίου της Κίνας και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν φίλους.

Ο πίθηκος Harry S Truman βοήθησε την Ευρώπη να επανέλθει στα πόδια της μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με το γενικό σχέδιο Marshall, ενώ παράλληλα βρήκε χρόνο για να ξεκινήσει ένα μικρό έργο που ονομάζεται ταυτόχρονα και τα Ηνωμένα Έθνη.

Εντάχθηκε στα Ηνωμένα Έθνη από έναν άλλο πίθηκο διάσημο για την προθυμία του να βοηθήσει άλλους, τον Eleanor Roosevelt.

Η αρχική πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των πολιτών, τα δικαιώματα των γυναικών και τους φτωχούς εργαζομένους τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τον χρόνο του συζύγου της.

Ηθοποιοί και ηθοποιούς

Εκείνοι που γεννήθηκαν το έτος των μαϊμού λέγεται ότι έχουν το σεξουαλικό έφεδρος για να ρυθμίσουν παλμούς αγωνιστικά. Πίσω την ημέρα, η Elizabeth Taylor έφτασε στο νούμερο ένα μετά τη σειρά της στο Κλεοπάτρα, ενώ οι Kim Cattrall και Jennifer Aniston έχουν λίγους αντιπάλους στην αποστολή ανδρών αδύναμων στα γόνατα. Δίνοντας το γόνατο ταλαντεύεται με τις κυρίες είναι ο Daniel Craig και οι μύες του μεγέθους Bond, και ο ίδιος ο κ. Fresh Prince του Bel Air, ο Will Smith. Μακριά ο κορυφαίος άντρας σε πολλές καρδιές θηλυκών ανεμιστήρων, ο Μάικλ Ντάγκλας είναι επίσης ένας πίθηκος.

Και αν ψάχνετε για την απόδειξη της δημιουργικότητας του πιθήκου, τότε μην κοιτάτε παρά έναν άνθρωπο ο οποίος ονειρεύτηκε μια ταινία που χαρακτήριζε μια πριγκίπισσα, ένα πεντανόστιμο αρκουδάκι και έναν γέρο που διδάσκει ένα νεαρό παιδί πώς να σπρώχνει γύρω με ένα σπαθί λέιζερ. Σας ευχαριστώ, Γιώργο Λούκα.

Μουσικοί, καλλιτέχνες και συγγραφείς

Οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται να περάσουν τη Δευτέρα χωρίς να χυθεί ο καφές ο ίδιος θεωρείται επιτυχία, αλλά ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι θα μπορούσε να χτυπήσει το σχέδιο για μια δεξαμενή το πρωί, να ρίξει λίγο χρώμα σε χαρτί και να δημιουργήσει ένα αριστούργημα το απόγευμα και να περάσει το βράδυ γράφοντας μια πραγματεία σχετικά με την τεκτονική των πλακών.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα ... δεν απαιτείται καφές.

Και είναι μόνο ένας από τους πολλούς πιθήκους που αποδεικνύουν ότι αυτό είναι ένα αστέρι σημάδι γεμάτο από ανθρώπους που δεν φοβούνται να αναποδογυρίζουν τα μανίκια τους. Πάρτε Charles Dickens? έπρεπε να έχει γράψει και με τα δύο χέρια σε κάποιο σημείο γιατί έγραψε σχεδόν δύο δεκάδες βιβλία και μικρές ιστορίες συλλογές κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Εξίσου παραγωγικός ήταν ο πίθηκος Celine Dion - δυστυχώς.