Επαρχία Hubei Ταξιδιωτικός και Αξιοθέατα Οδηγός

Εισαγωγή στην επαρχία Hubei

Η επαρχία Hubei σίγουρα δεν είναι νοικοκυριό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι επισκέπτες στην Κίνα μπορεί να μην έχουν ποτέ ακούσει για τον τόπο. Η επαρχία Hubei δεν διαθέτει μεγάλο αριθμό από τα πιο διάσημα αξιοθέατα σε όλη την Κίνα, αλλά έχει μερικά ενδιαφέροντα μέρη. Ένας τόπος που οι επισκέπτες έχουν ακούσει σίγουρα είναι το Φράγμα Τριών Φαράγγι. Είναι στην επαρχία Hubei ότι βρίσκεται αυτό το τεράστιο κατόρθωμα της μηχανικής.

Η πρωτεύουσα του είναι η Wuhan. Αρχίζοντας βορειοδυτικά και εργάζονται γύρω, Hubei συνορεύει με Shaanxi, Henan, Anhui, Jiangxi, επαρχίες Χουνάν και το δήμο Τσονγκκίνγκ. Ο ποταμός Yangtze (长江) περνάει από την επαρχία και είναι εδώ, στο Yichang, που πολλοί ξεκινούν ή τελειώνουν μια ποταμό Yangtze / Three Gorges Cruise .

Χούμπι Καιρός

Ο καιρός του Χούμπι πέφτει στην κατηγορία της Μεσαίας Κίνας . Οι χειμώνες είναι σύντομοι αλλά αισθάνονται σκληροί. Τα καλοκαίρια είναι μακρά και ζεστά και υγρά.

Διαβάστε περισσότερα για την Κεντρική Κίνα Καιρός:

Να φτάσετε στο Χουμπέι

Οι περισσότεροι λαοί πετούν σε Wuhan, πρωτεύουσα του Hubei. Για πολλούς, ο Wuhan είναι ο τελικός προορισμός τους, καθώς είναι ένα κέντρο επιχειρήσεων και βιομηχανίας στην κεντρική Κίνα. Αλλά οι τουρίστες χρησιμοποιούν επίσης το Wuhan ως σημείο αναχώρησης προς και από τις κρουαζιέρες Yangtze River / Three Gorges . Οι κρουαζιέρες αρχίζουν και τελειώνουν στο Yichang, μια μικρότερη πόλη στο ποτάμι, αλλά το Wuhan τείνει να είναι το σημείο που πολλοί ξεκινούν από το Hubei.

Το Wuhan και άλλες μεγάλες πόλεις του Hubei συνδέονται καλά με τρένα μεγάλων αποστάσεων, λεωφορεία καθώς και πτήσεις.

Τι να δείτε και να κάνετε στην επαρχία Hubei

Αν έρχεστε στο Hubei (Wuhan) για να κάνετε επιχειρήσεις, τότε πιθανότατα θα ξοδέψετε όλο τον χρόνο σας στο ξενοδοχείο σας ή στο γραφείο σας και πιστεύετε ότι ολόκληρο το μέρος είναι εντελώς αδιάφορο.

Αλλά ελπίζουμε ότι θα πάρετε κάποιο χρόνο για να εξερευνήσετε την επαρχία Hubei, η οποία έχει πολλά να προσφέρει.

Χαμπέι Αξιοθέατα

Wudang Mountains - Το Wudang Shang είναι μια οροσειρά με αρκετούς ναούς Taoist. Είναι ο τόπος γέννησης της κινεζικής πολεμικής τέχνης Tai Chi και οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν ακόμη και για μαθήματα στις διαλογιστικές κινήσεις στα αγγλικά.

Mufu Canyon, Enshi - Σημειώνεται από τους τοπικούς ξεναγούς ως "grand as the Grand Canyon των ΗΠΑ", είναι ένα εκπληκτικό φαράγγι πεντακάθαρων βράχων και σχηματισμών βράχων που ανεβαίνουν πάνω από τον ποταμό Qing που διαπερνά την κοιλάδα. Για να πάρετε μια καλή ιδέα για το πόσο απίστευτο είναι το μέρος, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο ενός Αμερικανού εξερευνητή που κάνει τον τρόπο του πάνω από μια χαλαρή γραμμή (χωρίς δίχτυα ασφαλείας) πάνω από το φαράγγι. Παρακολουθώ.

Πρωτεύουσα επαρχία, Wuhan - είναι μια μεγάλη πόλη των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που είναι ένα οικονομικό προπύργιο στην κεντρική Κίνα. Ενώ καταστράφηκε με τα χρόνια από τις πλημμύρες και την πυρκαγιά (που επιτέθηκε από βομβιστές των ΗΠΑ το 1944 λόγω της κατοχής της από τις ιαπωνικές δυνάμεις), εξακολουθεί να κατέχει κάποια ιστορική αρχιτεκτονική και ενδιαφέροντα αξιοθέατα.

Yichang - είναι μια μικρή πόλη στον ποταμό Yangtze, όπου οι ποτάμι κρουαζιέρες ξεκινούν και τελειώνουν. Δεν υπάρχει πολλά να δείτε ή να κάνετε στην ίδια την πόλη, αλλά μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας εκεί εάν ξεκινήσετε ή αποβιβάζεστε από μια κρουαζιέρα ποταμού Yangtze / Three Gorges .

Jingzhou - είναι η αρχαία πρωτεύουσα του βασιλιά Chu και εξακολουθεί να έχει το τείχος της πόλης που οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν. Υπάρχει επίσης ένα αξιοπρεπές μουσείο και ένας αριθμός ναών για να επισκεφθείτε. Jingzhou μπορεί να είναι μια στάση μεταξύ Wuhan και Yichang ή Wuhan και Enshi.