Τα παιδιά τρώνε δωρεάν στο Albuquerque

Ποια εστιατόρια διαθέτουν επιλογή παιδικού γεύματος

Ορισμένα εστιατόρια φαίνεται να καταλαβαίνουν. Ξέρουν ότι υπάρχουν νύχτες όταν κανείς δεν έχει την ενέργεια να μαγειρέψει, και ότι το φαγητό έξω με τους νέους γίνεται μια δαπανηρή επιλογή.

Εστιατόρια με φτηνά γεύματα για παιδιά

Το Christy Mae
Τα παιδιά τρώνε για μερικά δολάρια από Δευτέρα έως Σάββατο, 11 π.μ. - 8 μ.μ.
Οι πίτες κοτόπουλου, οι πολτοποιημένες πατάτες και τα νόστιμα επιδόρπια κάνουν αυτό το εστιατόριο αγαπημένο με παιδιά και ενήλικες.

Τοποθεσία: 1400 San Pedro NE

Pizza της CiCi
Το CiCi's προσφέρει μπουφέ πίτσα, ζυμαρικών και σαλάτες, καθώς και επιλογές διασκέδασης για τα παιδιά. Παιδιά 3 και κάτω τρώνε δωρεάν? Τα γεύματα για παιδιά ηλικίας 4 - 10 ετών μειώνονται.

Τοποθεσία: 4770 Montgomery Blvd NE # D104

Ο Ντένι
Η Denny προσφέρει έως και 2 δωρεάν παιδιά με την αγορά κάθε ενήλικης αγοράς. Για τα παιδιά 10 και κάτω. Καλή Τρίτη από τις 4 μ.μ. - 10 μ.μ.

Τοποθεσίες: 2400 San Mateo NE; 2608 Κεντρική SE? 11261 Menaul ΝΕ; 1602 Coors NW

Το μπάρμπεκιου του Dickey
Τα παιδιά 12 και κάτω τρώνε δωρεάν τις Κυριακές στο Dickey's, ένα δωρεάν γεύμα για κάθε γεύμα για ενήλικες που αγοράστηκε. Και το παγωτό είναι πάντα ελεύθερο.

Τοποθεσία: 4811 Pan American NE

Golden Corral
Το Golden Corral έχει μενού σε μπουφέ, ενώ τα παιδιά κάτω των 3 ετών τρώνε δωρεάν.

Τοποθεσία: 2701 Coors και 3401 528 NW

Ο Deli του Τζέισον
Έως και δύο παιδιά τρώνε δωρεάν για κάθε ενήλικα ενήλικα, τις Δευτέρες από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Καλό για παιδιά 12 και κάτω.

Τοποθεσία: 3410 Highway 528, Suite 101 (Coors και Alameda, μπροστά από το Lowe)
Τοποθεσία: 5920 Holly Avenue NE Suite A

Εστιατόριο του Kelly's Brew
Όλο το Σάββατο και την Κυριακή (πρωινό / μεσημεριανό / δείπνο), τα παιδιά κάτω των 12 ετών τρώνε δωρεάν με ενήλικα που πληρώνει.

Τοποθεσία: 3222 Central Ave. SE

Ponderosa Brewery
Το Ponderosa έχει ένα ειδικό μενού για παιδιά 12 ετών και κάτω. Τρώνε δωρεάν τις Τετάρτες από τις 11 π.μ. έως τις 4 το μεσημέρι. Το μενού τους περιλαμβάνει προσφορές κοτόπουλου, mini hamburgers, mac και τυρί και quesadilla.

Η Ponderosa έχει μια ειδική περιοχή φιλική για τα παιδιά, όπου μπορούν να παίξουν, με παιχνίδια και δραστηριότητες για να τους κρατήσει απασχολημένους.

Τοποθεσία: 1761 Bellamah NW

Γλυκές ντομάτες
Το Sweet Tomatoes έχει ένα μπουφέ που είναι ένα μεγάλο χτύπημα με τα παιδιά. Δωρεάν γεύματα για παιδιά κάτω των 3 ετών. Παιδιά 3 - 5 τρώνε για .69, ενώ το παιδικό μενού είναι αρκετά ακριβό.

Τοποθεσίες: 4901 San Mateo NE και 10126 Coors Blvd. NW

Ντομάτα Καφέ
Το Tomato Cafe διαθέτει μπουφέ με σούπες, σαλάτες, ζυμαρικά και πίτσες, τα οποία αγαπούν τα παιδιά. Παιδιά κάτω των 2 τρώνε δωρεάν, ενώ το μενού των παιδιών είναι σε λογικές τιμές και καλή αξία, αυξάνοντας σταδιακά την τιμή με την ηλικία. Βρείτε το στην περιοχή La Cueva .

Τοποθεσία: 5920 Holly NE

Τούκανος
Η βραζιλιάνικη σχάρα είναι μια απόλαυση των σαρκοφάγων. Παιδιά 6 και κάτω τρώνε δωρεάν για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Τοποθεσία: 110 Central Ave. SW