Περιοχή Albuquerque Χριστουγεννιάτικα δέντρα και δάση

Τίποτα δεν προκαλεί την εποχή των διακοπών σαν ένα φρέσκο ​​χριστουγεννιάτικο δέντρο και βρίσκοντας αγροκτήματα χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Albuquerque ή ένα μέρος για να κόψετε το δικό σας ζωντανό δέντρο μπορεί να δημιουργήσει μόνιμες αναμνήσεις. Επισκεφθείτε ένα σημείο της περιοχής του Albuquerque για να κόψετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο από ένα κοντινό εθνικό δάσος και ξεκινήστε μια αξέχαστη παράδοση με την οικογένειά σας. Αν και η εξόρυξη του δικού σας δέντρου σε ένα δέντρο δεν είναι πλέον μια επιλογή, είναι ακόμα δυνατό να κοπεί ένα κάτω, το οποίο βοηθά στη διαχείριση του δάσους.

Όταν θα πάρετε το δέντρο σας, περιμένετε να κάνετε μια μέρα από αυτό. Θα χρειαστεί να ντύσετε ζεστά και σε στρώσεις, έχοντας επίγνωση ότι οι θερμοκρασίες είναι πιο δροσερές στο δάσος. Φέρτε τα παπούτσια που θα κρατήσουν μέχρι να περάσουν μέσα από το δάπεδο. Οι μπότες ή τα παπούτσια πεζοπορίας είναι δεδομένες. Πακέτο ένα μεσημεριανό πικνίκ, σνακ, και βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας είναι ένα που μπορεί να κάνει λίγο εκτός δρόμου με ασφάλεια. Απολαύστε την ημέρα με ζεστή σοκολάτα και μην ξεχάσετε να τη συνδέσετε!

Ενημερώθηκε για το 2016.

Εθνικό Δάσος της Σάντα Φε:

Το Εθνικό Δάσος της Santa Fe προσφέρει άδειες κοπής δέντρων στην περιοχή Jemez ξεκινώντας από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι πριν από τα Χριστούγεννα, 24 Δεκεμβρίου. Η περιοχή Jemez βρίσκεται κοντά στο Albuquerque και κάνει για μια ευχάριστη εκδρομή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Κάθε παιδί σε ένα πάρκο" του Λευκού Οίκου, κάθε τέταρτος γκρέιντερ δικαιούται δωρεάν άδεια παραμονής. Ο φοιτητής πρέπει να υποβάλει έγκυρο δελτίο τέταρτου βαθμού. Μόλις εκτυπωθεί το δελτίο, πρέπει να μεταφερθεί σε ένα γραφείο του Εθνικού Δασικού Σάντα Φε.

Αγοράστε μια άδεια στο κέντρο Walatowa ή στο γραφείο του νομού Jemez και μεταβείτε σε καθορισμένες περιοχές του εθνικού δάσους για να κόψετε ένα δέντρο. Τα δέντρα είναι $ 10 ανά οικογένεια για δέντρα έως και 10 πόδια. δύο ετικέτες για ψηλότερα δέντρα. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Αν σκοπεύετε να κόψετε το δέντρο σας την ημέρα των Ευχαριστιών, πάρτε την άδειά σας μπροστά από το χρόνο, καθώς τα Γραφεία Δασών θα κλείσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Κέντρο επισκεπτών Jemez Pueblo Walatowa
Κρατική εθνική οδός 4
Jemez, ΝΜ
Χριστουγεννιάτικα δέντρα πωλήσεις και κοπή ξεκινά 23 Νοεμβρίου.

Ανοίξτε επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 8 π.μ. - 5 μ.μ. χειμερινές ώρες (Δεκ) 10 π.μ. - 4 μ.μ.
(505) 438-5300.
Περιοχή Jemez Ranger

Άλλες θέσεις για την αγορά των χριστουγεννιάτικων δέντρων περιλαμβάνουν τις δασικές εγκαταστάσεις στο Santa Fe και στους σταθμούς Ranger στο Coyote, την Κούβα, την Espanola και το Pecos / Las Vegas από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Οι άδειες διατίθενται επίσης στο REI στο Σάντα Φε, στο ιστορικό μουσείο του Los Alamos, στο Phillips 66 / Cuba Grill στην Κούβα, στο Panco's στο Pecos, στο Market Griegos στο Pecos και στη στάση Laguna Quik στο Λας Βέγκας.

Μάθετε περισσότερα για την κοπή δένδρων στο Εθνικό Δάσος της Σάντα Φε.

Εθνικό Δάσος Cibola:

Οι άδειες κοπής δένδρων θα είναι διαθέσιμες ώστε τα δέντρα να μπορούν να κοπούν μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 24 Δεκεμβρίου. Αγοράστε μια άδεια και ταξιδέψτε σε μια καθορισμένη περιοχή για να κόψετε το δέντρο σας. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Οι άδειες είναι $ 10 για δέντρα έως και 10 πόδια, με επιπλέον $ 1 ανά πόδι πάνω από 10 πόδια. Οι άδειες περιορίζονται σε ένα ανά νοικοκυριό.

Η κοπή χριστουγεννιάτικων δέντρων θα επιτρέπεται στις συνοικίες Mount Taylor και Magdalena για το 2016.
Οι χάρτες μπορούν να μεταφορτωθούν για την περιοχή Magdalena και την περιοχή Mount Taylor .

Εθνικό Δάσος Cibola
2113 Osuna Road NE
Albuquerque, ΝΜ
(505) 346-3900
Εθνικό Δάσος Cibola

Οι άδειες χριστουγεννιάτικων δέντρων μπορούν επίσης να αγοραστούν σε

Περιοχή Magdalena Ranger, Mt. Taylor Ranger District, Κέντρο Επισκεπτών Βορειοδυτικού Νέου Μεξικού σε Grants και Wingate Workcenter.

Εθνικό Δάσος Carson:

Οι άδειες κοπής δένδρων θα είναι διαθέσιμες στις 21 Νοεμβρίου στο γραφείο του επιβλέποντος Taos και στα τοπικά περιφερειακά γραφεία. Οι άδειες είναι $ 5 για δέντρα 10 πόδια και κάτω, $ 10 για δέντρα 10 πόδια 1 ίντσα έως 15 πόδια, και $ 15 δολάρια για δέντρα 15 πόδια και μία ίντσα έως 20 πόδια. Δεν υπάρχουν περισσότερα από τρία δέντρα ανά άτομο. Μπορείτε επίσης να σκάψετε το δικό σας δέντρο.

Εθνικό Δάσος Carson
208 Cruz Alta Road
Taos, NM
(505) 758-6200
Εθνικό Δάσος Carson

Άλλα γραφεία όπου μπορούν να αγοραστούν άδειες περιλαμβάνουν τις περιοχές Canjilon, El Rito, Jicarilla, Camino Real, Tres Piedras και Questa Ranger.

Δεν έχει σημασία πού αποφασίζετε να κόψετε το δέντρο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνειδητοποιήσει τις καιρικές συνθήκες, ντυθείτε κατάλληλα και χρησιμοποιήστε ένα όχημα που μπορεί να πλοηγηθεί στο έδαφος.