Πώς να πάτε Κάμπινγκ σε έναν προϋπολογισμό

Συμβουλές και συμβουλές για φτηνές διακοπές κατασκήνωσης στο Great Outdoors

Το κάμπινγκ δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε σε εξωτερικούς χώρους, αλλά είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να πάτε σε οικογενειακές διακοπές προϋπολογισμού στους κορυφαίους προορισμούς στη χώρα. Το κόστος του ταξιδιού μπορεί να έχει αναρωτιέστε αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πάρετε μια οικογενειακή διακοπές φέτος. Ξεχάστε την υψηλή τιμή ενός ταξιδιού στη Χαβάη ή τον κόσμο Disney. Η δαπάνη χρόνου μαζί είναι ανεκτίμητη και οι μνήμες δεν πρέπει να κοστίζουν μια περιουσία. Μόλις είστε προσανατολισμένοι για να πάτε κάμπινγκ, μπορείτε να πάρετε ένα φθηνό ταξίδι ταξίδι οικογένεια.

Εδώ είναι κορυφαίες συμβουλές μας για ένα ταξίδι κάμπινγκ προϋπολογισμού και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για τις επόμενες οικογενειακές διακοπές σας.

Πού να πάτε σε ένα ταξίδι ταξίδι στον προϋπολογισμό

Αν θέλετε να πάρετε την οικογένειά σας σε ένα κάμπινγκ, υπάρχουν αρκετοί χώροι κατασκήνωσης σε κρατικά πάρκα, εθνικά πάρκα , εθνικά ή κρατικά δάση και άλλους δημόσιους χώρους αναψυχής που κάνουν σπουδαίους προορισμούς . Όσο πιο κοντά μένετε στο σπίτι, τόσο λιγότερο δαπανηρό θα είναι το ταξίδι σας και υπάρχουν μεγάλα περιφερειακά πάρκα σε όλη τη χώρα.

Πόσο κοστίζει το κάμπινγκ;

Κόστος περίπου $ 12 - $ 25 για να περάσετε μια νύχτα σε φθηνές campgrounds, το οποίο είναι πολύ λιγότερο από το κόστος ενός δωματίου μοτέλ αυτές τις μέρες. Ορισμένα δημοφιλή κάμπινγκ μπορεί να κοστίσει $ 40-50 ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Οι καλύτεροι κατασκηνωτικοί χώροι για κατασκήνωση είναι σε κρατικά και νομαρχιακά πάρκα και συνήθως διοικούνται από κυβερνήτες πάρκων, οι οποίοι παρέχουν επίσης ασφάλεια στους χώρους κατασκήνωσης. Κάθε κάμπινγκ πιθανότατα θα έχει πυρκαγιά, σχάρα με κάρβουνο και τραπέζι πικνίκ.

Θα υπάρχει μια περιοχή για να ρυθμίσετε τη σκηνή σας και ένα μέρος για να τραβήξετε το αυτοκίνητό σας από το δρόμο. Αυτά τα πάρκα έχουν συνήθως κτίρια που περιβάλλουν μπάνια και ντους. Θα βρείτε επίσης πόσιμο νερό διαθέσιμο, μέρη για να κάνετε τα πιάτα σας, και δοχεία απορριμμάτων. Ναι, υπάρχει κάποια εργασία στο κάμπινγκ, αλλά ποιος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλακεί η οικογένεια στις καθημερινές δουλειές.

Οικονομικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε ενώ κατασκήνωση

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στο κάμπινγκ. Τα περισσότερα δημόσια πάρκα έχουν μονοπάτια πεζοπορίας και πολλά πάρκα διαθέτουν λίμνες για ψάρεμα, βαρκάδα και κολύμπι. Φανταστείτε το βλέμμα των παιδιών σας να βλέπουν ένα ελάφι να διασχίζει το μονοπάτι ή ένα ρακούν να κοιμάται μέσα από το κάμπινγκ το βράδυ. Μπορεί επίσης να υπάρχει παιδική χαρά με κούνιες, γήπεδα μπάσκετ και άλλες ανέσεις. Επίσης θυμηθείτε να φέρετε ποδήλατα, μπάλες και γάντια, επιτραπέζια παιχνίδια, Frisbees ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο παιχνίδι ή παιχνίδι. Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την οικογένεια να παίξει μαζί. Πολλά κρατικά πάρκα και άλλα δημόσια πάρκα προσφέρουν προγράμματα φύσης για τα παιδιά, ενώ μερικά δείχνουν ακόμη και έξω ταινίες τα σαββατοκύριακα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από αυτά τα πάρκα βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές μακριά από τα φώτα της πόλης, κάνουν σπουδαία μέρη για να παρακολουθήσουν ηλιοβασιλέματα και να κοιτάξουν τα αστέρια τη νύχτα.

Τι γίνεται αν δεν έχω εξοπλισμό κατασκήνωσης; Τα εργαλεία που χρειάζεστε για ένα ταξίδι στρατοπέδευσης προϋπολογισμού

Εάν πρόκειται για την πρώτη φορά που βρίσκεστε σε κάμπινγκ, μπορείτε να προχωρήσετε με τα βασικά στοιχεία κάτω από $ 600 ή λιγότερο. Υπάρχουν επίσης διάφορα καταστήματα σε εξωτερικούς χώρους που ενοικιάζουν εξοπλισμό κατασκήνωσης. Ελέγξτε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο για τα έξοδα ενοικίασης σκηνής και άλλων εργαλείων που μπορεί να χρειαστείτε.

Τι γίνεται αν έχω το δικό μου κάμπινγκ;

Τότε είστε έτοιμοι για μια πραγματικά φτηνή διακοπές. Το μόνο που θα κοστίσει είναι αμοιβές κάμπινγκ, τρόφιμα, φυσικό αέριο και παρεπόμενα, όπως κάρβουνο, πάγο ή δόλωμα.

Λίγο περισσότερες συμβουλές Camping Camping

Άλλα αντικείμενα που μπορούν να βρεθούν στο κάμπινγκ μπορούν να βρεθούν στο σπίτι ή να αγοραστούν στο παντοπωλείο: γλάστρες και σκεύη, κύπελλα και γυαλιά, ασημικά, μαξιλάρια, φακοί, επιπλέον μπαταρίες και φαγητό. Θα ήθελα επίσης να συστήσω ένα φτηνό tarp για περίπου $ 10 για να τοποθετήσετε κάτω από τη σκηνή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προστατέψετε το δάπεδο από τα δάκρυα σας και να αποφύγετε τη διείσδυση νερού στη σκηνή σε περίπτωση βροχής. Δεν πρότεινα ένα φανάρι γιατί ζεσταίνουν και προσελκύουν σφάλματα. Αντ 'αυτού, αγοράστε μια λάμπα μπαταρίας 9 volt για περίπου $ 10 και χρησιμοποιήστε την με φειδώ για να μπορείτε να απολαύσετε τον νυχτερινό ουρανό. Εδώ είναι μια μικρή συμβουλή αγορών: αντί να ψωνίσετε online για τα εργαλεία σας, εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα χρήματα πηγαίνοντας σε ένα τοπικό κατάστημα Wal-Mart ή Target. Έχουν όλα όσα χρειάζεστε στις χαμηλότερες τιμές.

Η κατώτατη γραμμή

Σχηματίστε 600 δολάρια για ένα μοναδικό κόστος για την αγορά νέων εργαλείων, 200 δολάρια ή λιγότερα για τα έξοδα κατασκηνώσεων για μια εβδομάδα και 200 ​​δολάρια για φαγητό, φυσικό αέριο και πάγο και έχετε υπέροχες διακοπές για μια τετραμελή οικογένεια. Μόλις αποκτήσετε τα εργαλεία σας, κάθε επόμενο ταξίδι κάμπινγκ θα είναι ακόμα φθηνότερο. Θα προσθέτετε από καιρό σε καιρό τα εργαλεία σας και ορισμένα αντικείμενα χρειάζονται αναπλήρωση.

Ενημερώθηκε και Επεξεργασμένο από εμπειρογνώμονα κατασκήνωσης Monica Prelle