Τροπικό πάρκο στο Μαϊάμι

Το Tropical Park, που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Bird Road (SW 40th Street) και της λεωφόρου Palmetto (SR 826), προσφέρει στους κατοίκους του Μαϊάμι μια πράσινη όαση στη μέση μιας πυκνοκατοικημένης προαστιακής περιοχής. Θα βρείτε ένα κέντρο τένις, ιππικό κέντρο, πάρκο σκυλιών, πρόγραμμα πυγμαχίας και μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου που στεγάζεται σε αυτό το προηγούμενο ίχνος ίππων. Συμμετάσχετε στους 1.000.000 επισκέπτες που γνωρίζουν την ομορφιά αυτού του πάρκου κάθε χρόνο!

Τροπικό Κέντρο Τένις

Το Tropical Park Tennis Center διαθέτει 12 φωτισμένα γήπεδα τένις, εγκαταστάσεις για ρακέτες και εκπαιδευτικά προγράμματα. Τα γήπεδα τένις είναι όλα προσβάσιμα με ειδικές ανάγκες και οι κρατήσεις γίνονται δεκτές στο (305) 225-6006.

Τροπικό Ιππικό Κέντρο

Το Ιππικό Κέντρο Τροπικού Πάρκου είναι μια μεγάλη εγκατάσταση που διαθέτει πολλές δραστηριότητες κάθε χρόνο. Είναι το σπίτι για περισσότερες από 36 αθλητικές εκδηλώσεις με δύο πηλός από πηλό, δύο γήπεδα γκαζόν και καθίσματα για 1.000 επισκέπτες (επεκτάσιμη σε 2.500 με φορητά καθίσματα για ροδόκια). Υπάρχουν 267 ενοικιαστήρια αλόγων ενοικίασης για ανταγωνιστές και συνδέσμους για RVs. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (305) 226-8316.

Τροπικό πάρκο σκυλιών

Το Tropical Dog Park, αφιερωμένο τον Ιούλιο του 2009, είναι η νεότερη προσθήκη στο Tropical Park. Αυτό το πάρκο δύο στρεμμάτων χωρίζεται σε δύο περιοχές: ένα για μεγάλα σκυλιά άνω των 35 κιλών και ένα άλλο για μικρότερα σκυλιά. Ο εξοπλισμός παιχνιδιού Canine περιλαμβάνει τα άλματα των ελαστικών, τα άλματα των παραθύρων, έναν βασιλιά της ράμπας του λόφου και ένα περίπατο σκυλιών.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την άνεση του σκύλου σας, καθώς και πηγή βρύσης, σπρέι νερού και κουνούπια.

Το μαγεμένο δάσος του Άγιου Βασίλη

Το Enchanted Forest του Σάντα μετατρέπει ένα μεγάλο μέρος του Τροπικού Πάρκου σε ένα τόπο διακοπών κάθε χειμώνα, με βόλτες, αξιοθέατα και πάνω από 3 εκατομμύρια φώτα που σίγουρα θα απολαύσουν κάθε ηλικία.

Στο κέντρο του πάρκου βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των 90 ποδιών που ανάβει από πάνω προς τα κάτω. Από τις παραδοσιακές εμφανίσεις του Σάντα στο εργαστήριό του μέχρι τους δημοφιλείς παιδικούς χαρακτήρες, όπως τα Power Puff Girls και τα Blue's Clues, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το Enchanted Forest του Άγιου Βασίλη .

Πρόγραμμα εγκιβωτισμού

Το Ερασιτεχνικό Πρόγραμμα Πυγμαχίας Τροπικού Πάρκου επιτρέπει σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών να αποκτήσουν αίσθηση αυτοπεποίθησης και να μάθουν ένα νέο άθλημα. Περίπου το 2% των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα συνεχίζουν να γίνονται επαγγελματίες μπόξερ. Το πρόγραμμα λειτουργεί στο Tropical Park Demos Boxing Center και το 27th Avenue Boxing Center για τα βράδια της εβδομάδας και τα απογεύματα το Σάββατο, με ονομαστική ετήσια συνδρομή μέλους. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το πρόγραμμα Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας Τροπικού Πάρκου.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Tropical Park διαθέτει επίσης αθλητικά γήπεδα, μονοπάτια πεζοπορίας / τζόκινγκ, ιπτάμενο αεροπλάνο και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο του Τροπικού Πάρκου στο (305) 226-8316.