Πού να πάρετε το Mac και το τυρί στο Τορόντο

6 υπέροχα μέρη για να πάρετε το γεμάτο mac και το τυρί σας

Όποιος επιθυμεί φαγητό άνεση θα έχει πιθανώς mac και τυρί κοντά στην κορυφή της λίστα τους πρέπει να τρώνε, ειδικά κατά τους ψυχρούς χειμερινούς μήνες. Αν αναρωτιέστε πού να πάρετε ένα νόστιμο πιάτο του καναδικού κλασσικού στο Τορόντο, εδώ είναι έξι μέρη για να φτιάξετε το mac και το τυρί σας στην πόλη.

Ο Bobbie Sue

Το Bobby Sue's είναι το πρώτο σημείο του Τορόντο αφιερωμένο αποκλειστικά στο αγαπημένο, cheesy αγαπημένο. Οι άνθρωποι που έφεραν την πόλη Hawkerbar και το House of Poutine του Poutini έχουν στρέψει την προσοχή τους στην mac και το τυρί και άνοιξαν ένα δημοφιλές σημείο εξαγωγής για το αγαπημένο φαγητό.

Ξεκινώντας με τα ζυμαρικά cavatappi που τελειώνουν στη συνέχεια με κλασική σάλτσα μπεσαμέλ, οι ντομάτες συμπληρώνονται έπειτα με μια ποικιλία τυριών ανάλογα με τον τύπο mac που παίρνετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από το κλασικό mac και το τυρί μέχρι τα πράσινα δέντρα mac με μπρόκολο και τσίλι, με το ανθρακικό mac που ολοκληρώνεται με pancetta, grand Padano και κρόκο αυγού.

Κόψτε το τυρί

Εάν τυχαίνει να είναι λαχτάρα mac και τυρί, ενώ στο Junction, μπορείτε να κάνετε μια στάση στο Cut the Cheese για να πάρετε την επιδιόρθωσή σας. Το μικρό σημείο ειδικεύεται σε σάντουιτς με τυρί στη σχάρα, mac και τυρί και κάνει τα περισσότερα από αυτά που φτάνουν στο γεύμα σας ή στο γεύμα σας, από το κέτσαπ και το μαικό μέχρι τα τουρσιά και τη ζεστή σάλτσα. Υπάρχουν έξι τύποι mac για να επιλέξετε από το κανονικό μενού και δύο παρακμιακές ποικιλίες στο "μυστικό" μενού. Μπορείτε να πάτε με το κλασικό με το ηλικιωμένο τσένταρ και τα βότανα ή να επιλέγετε κάτι με ένα στρίψιμο, όπως η νότια άνεση, που σας παίρνει mac και τυρί με ψητό τηγανητό κοτόπουλο popcorn, καβουρδισμένες πιπεριές, σοταρισμένο καλαμπόκι, πιπέρι μπανάνας και τυρί emmental .

Thompson Diner

Το mac και το τυρί στο 24ωρο Thompson Diner είναι μία από τις πιο παρακμιακές εκδόσεις στην πόλη. Το διπλό mac τους και το τυρί με τρούφα έρχονται φορτωμένα με γοργό asiago και moly-mozzarella, το τρούφλο πετρέλαιο δίνοντας τα πάντα μια ιδιαίτερα πλούσια ποιότητα. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, μπορείτε να προσθέσετε κατσικίσιο τυρί ή μπέικον για λίγα δολάρια επιπλέον.

Καλό Πιρούνι

Αυτό το φιλικό μέρος στο Bloor West Village είναι ένα δημοφιλές σημείο brunch αλλά δεν είναι μόνο η δημιουργική τους παίρνει σε κλασικά πρωινό που αξίζει να το επισκεφθείτε. Το μακρύ και τυρί Good Fork's είναι ένα μενού που τονίζει και βλέπει το κλασικό ζυμαρικό αγκάθι που πνίγεται σε ένα πικρό μείγμα μπεσαμέλ, γκούδας, fontina και cheddar, όλα γεμάτα με λεμόνι και θυμάρι ψίχουλα. Εάν είστε πεινασμένοι, μπορείτε να προσθέσετε καπνιστό κοτόπουλο ή λαχανικό.

Η Γκαμπαρδίνη

Αυτή η διαρκώς συσκευασμένη θέση στην οικονομική περιοχή του Τορόντο είναι γνωστή για το διάσημο mac και το τυρί, το οποίο έχει (δικαιολογημένα) γίνει πιάτο υπογραφής στο μενού. Αυτή η έκδοση βλέπει ένα μείγμα μοτσαρέλα, τσένταρ, τσέβρε και παρμεζάνα να συναντώνται κάτω από ένα φλοιό ψωμιού με ψιλοκομμένο εστραγκόν.