Πάρτε GO Transit στο Αεροδρόμιο Toronto Pearson

Συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά του GO στο αεροδρόμιο του Pearson

Το ταξίδι είναι αρκετά ακριβό όπως είναι, προτού αρχίσετε να υπολογίζετε όλα τα άλλα κόστη που συσσωρεύονται στην κορυφή ενός αεροπορικού εισιτηρίου και κρατήσεων ξενοδοχείων. Για να βοηθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφύγετε την ταλαιπωρία που πρέπει να βρείτε και να πληρώσετε για στάθμευση, σκεφτείτε να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία όταν πηγαίνετε προς ή από το σημαντικότερο αεροδρόμιο του Τορόντο.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για άτομα από το Τορόντο και την GTA που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το TTC για να ταξιδέψουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Toronto Pearson , αλλά υπάρχουν επίσης διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς από το διαπεριφερειακό σύστημα δημόσιας διαμετακόμισης του Οντάριο GO Transit.

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του GO Transit για να φτάσετε από και προς το αεροδρόμιο.

GO Λεωφορεία που εξυπηρετούν το διεθνές αεροδρόμιο Toronto Pearson

Η Route 40 - Pearson Airport Express είναι ένα λεωφορείο που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ του Hamilton GO Center, του Oakville Carpool Lot στο Trafalgar / Hwy 407, της πλατείας 1, του αεροδρομίου Pearson και του τερματικού σταθμού του Richmond Hill Centre (Hwy 7 & Yonge). Σταματά στο Terminal One στο επίπεδο του εδάφους.

Αυτό το λεωφορείο εκτελείται κάθε ώρα τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα και κάθε 30 λεπτά κατά τις ώρες αιχμής της εβδομάδας. Το ταξίδι από το Hamilton προς το αεροδρόμιο Pearson είναι περίπου μία ώρα, από το Oakville είναι περίπου 30 λεπτά και από το Mississauga το ταξίδι είναι περίπου 15 λεπτά.

Η διαδρομή 34 είναι τοπικό λεωφορείο που εξυπηρετεί το Brampton, τη Bramalea, το Malton, το αεροδρόμιο Pearson και τη Βόρεια Υόρκη. Σταματά επίσης στο Terminal One στο επίπεδο του εδάφους. Η διαδρομή λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, ενώ οι χρόνοι έναρξης και λήξης ποικίλλουν ανάλογα με το σταθμό στον οποίο στοχεύετε.

Διαδρομή 34 Ταξιδεύει μεταξύ του τερματικού σταθμού Finch GO, της λεωφόρου Yonge St @ Sheppard, του σταθμού λεωφορείων της Yorkdale και του αεροδρομίου Pearson.

Αν τυχαίνει να ταξιδεύετε από ή προς το Αεροδρόμιο Billy Bishop, πάρτε το τρένο GO ή το λεωφορείο στο σταθμό Union και στη συνέχεια από το Union Station, ο Porter προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το αεροδρόμιο. Το λεωφορείο αναλαμβάνει και απομακρύνεται από τους επιβάτες, δυτικά του σταθμού Union στο Front St (στη νοτιοδυτική γωνία του δρόμου Front and York, μπροστά από το Casey's). Εκτελώντας τα δρομολόγια από και προς το τερματικό πορθμείων, το λεωφορείο τρέχει περίπου κάθε δέκα λεπτά.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το UP Express από και προς το Pearson από διάφορα σημεία της πόλης, μεταξύ άλλων από το Union Station, το σταθμό Bloor (Bloor St. και Dundas St. West, βόρεια του Roncesvalles) και το σταθμό Weston (Weston Rd. και Lawrence Ave.) Το UP Express τραβά απευθείας στο Terminal One του Τορόντο Pearson και στο τρένο θα βρείτε δωρεάν Wi-Fi, ράφια αποσκευών και σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι τιμές GO Transit υπολογίζονται με βάση την απόσταση που πρόκειται να ταξιδέψετε. Για να ελέγξετε το ναύλο για το ταξίδι σας και να ελέγξετε τα τρέχοντα δρομολόγια για τις διαδρομές GO Transit προς και από το Διεθνές Αεροδρόμιο Toronto Pearson , επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του GO Transit.

Όσον αφορά το πού να τοποθετήσετε τις αποσκευές σας, τα περισσότερα λεωφορεία GO έχουν διαθέσιμα διαμερίσματα κάτω από το δάπεδο για τους αναβάτες.