Κορυφαία τσάι του Τορόντου

7 θέσεις για το απόθεμα τσαγιού στο Τορόντο

Δεν μπορείτε να περπατήσετε περισσότερο από ένα μπλοκ στο Τορόντο χωρίς να χτυπήσετε ένα καφέ, αλλά τα καταστήματα τσαγιού είναι λίγο πιο δύσκολο να έρθουν στην πόλη. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βρεθούν, απλώς όχι στην ίδια κλίμακα με τους προμηθευτές ποτών με βάση το εσπρέσο. Είτε απολαμβάνετε τόσο τσάι όσο και καφέ, ή το τσάι είναι το ποτό σας, μπορείτε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα μέρη για να φάτε και να τα αποθέσετε.

Πείτε τσάι

Αυτό το ζεστό κατάστημα στην καρδιά του Bloor West Village προμηθεύει την πόλη με μια σειρά από τσάγια καθώς και μοιράζονται τις εκτεταμένες γνώσεις τους για το τσάι από το 1980.

Βρίσκονται στην τοποθεσία Bloor από το 1988. Στο Say Tea θα βρείτε περίπου 200 τσάγια που προσφέρονται από όλο τον κόσμο τόσο σε τσάντες όσο και σε χαλαρές ποικιλίες φύλλων. Θα βρείτε τα πάντα από πράσινο και μαύρο τσάι, σε τσάι βοτάνων, λευκό τσάι και rooibos. Για όσους ενδιαφέρονται επίσης για τον καφέ, το κατάστημα διαθέτει πάνω από 30 premium καβουρδισμένους καφέδες. Εκτός από τα τσάγια και τους καφέδες, το Say Tea είναι επίσης ένα καλό μέρος για να παραλάβετε αξεσουάρ που σχετίζονται με το τσάι, όπως ποτήρια τσαγιού πορσελάνης και σετ τσαγιού, τσαγιέρες από γυαλί, διάφορα δοχεία τσαγιού και τσαγιέρες από την Ιαπωνία και την Κίνα.

Τσάι του Δαβίδ

Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες του Tea του David που είναι διακεκομμένες γύρω από την πόλη και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε για το τσάι σας. Ορισμένες τοποθεσίες είναι αρπαγές και πηγαίνετε, ενώ άλλες είναι πιο καφέ στυλ με καθίσματα για όποιον θέλει να πιει στο κατάστημα. Το τσάι του David άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 2008 κατά μήκος της Queen Street West και τώρα υπάρχουν καταστήματα σε όλο τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Ποικιλία είναι το όνομα του παιχνιδιού εδώ, με μια τεράστια ποικιλία από τσάγια για να επιλέξετε από μυριάδες συνδυασμούς γεύσεων.

Υπάρχουν πάνω από 150 τσάγια που κυμαίνονται από παραδοσιακές έως πιο δημιουργικές γεύσεις όπως κέικ κόκκινου βελούδου ή ροοϊκός σοκολάτας δυόσμου. Το τσάι του David έχει επίσης τη μεγαλύτερη συλλογή οργανικών τσαγιού και εγχύσεων στη Βόρεια Αμερική και φέρει μεγάλη ποικιλία από κομψά αξεσουάρ τσαγιού.

Τρελός

Roncesvalles είναι όπου θα βρείτε Tealish, ένα άλλο δημοφιλές σημείο αφιερωμένο σε όλα τα πράγματα τσάι.

Φέρνουν πάνω από 100 διαφορετικά είδη τσαγιού για να απολαμβάνετε την ευχαρίστηση σας, που τρέχει το φάσμα από πράσινα, λευκά και μαύρα τσάγια, σε τσάγια ευεξίας όπως βοηθός μαυρίσματος και buster στρες, σε επιδόρπιο τσάι όπως το toasty αμύγδαλο και το ζεστό σοκολάτα chai. Το κατάστημα Tealish είναι επίσης όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα latte τσάι, φρέσκο ​​παγωμένο παγωμένο τσάι ή smoothie τσάι. Έχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία τσαγιού και αξεσουάρ τσαγιού για να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Τσάι Τσάι Φύλλο

Το Tao Tea Leaf ιδρύθηκε το 2009 από τους λάτρεις του τσαγιού και τους ειδικούς που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις και το πάθος τους για το τσάι. Η εστίασή τους είναι στα κινέζικα τσάγια, καθώς και στην πώληση τσαγιού και βοτάνων που προέρχονται απευθείας από τους καλλιεργητές και τους κυρίους τσαγιού. Έχουν πάνω από 180 τσάγια και μίγματα στην τρέχουσα συλλογή τους, συμπεριλαμβανομένων 53 πιστοποιημένων οργανικών επιλογών, οπότε υπάρχουν πολλά να διαλέξετε ανάλογα με το τι βρίσκεστε στη διάθεση για. Το Tao Leaf Leaf ίδρυσε επίσης το πρώτο Φεστιβάλ Τσάι Τορόντο το 2013, διοργανώνει εκδηλώσεις και γευσιγνωσίες και λαμβάνει μικρές ομάδες στην Κίνα για εκδρομές τσαγιού κάθε χρόνο.

Bampot

Αν σας αρέσει το τσάι σας με μια πλευρά των επιτραπέζιων παιχνιδιών, τότε αυτό το άνετο, φιλόξενο σημείο είναι για σας. Το Bamboo Bohemian House of Tea και Board Games είναι ένας μοναδικός χώρος στην πόλη για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με τσάι και μερικούς φίλους.

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία από τσάγια και μίγματα τσαγιού καθώς και ένα μικρό μενού από χορτοφαγικό φαγητό. Υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια εξαιρετικά και είναι $ 5 ανά άτομο για να παίξετε όσο θέλετε ($ 3 εάν παραγγείλετε ένα κύριο γεύμα). Το Bampot φιλοξενεί επίσης εκδηλώσεις και ζωντανή μουσική, κοσμεί τους τοίχους του με την τοπική τέχνη και φέρει διάφορα αξεσουάρ που σχετίζονται με το τσάι.

Infuse Cafe

Απολαύστε πιστοποιημένα βιολογικά και θεμιτά τσάγια στο Infuse Cafe, το οποίο χρησιμοποιεί επίσης μια μοναδική τεχνολογία ζυθοποιίας γνωστή ως Reverse Atmospheric Infusion, η οποία επιτρέπει ένα βαθύτερο επίπεδο εξαγωγής γεύσης. Όσον αφορά τους τύπους τσαγιού, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία, συμπεριλαμβανομένων των βοτάνων, του oolong, του λευκού τσαγιού, του πράσινου τσαγιού, του τσαγιού και των οργανικών τσαγιού.

Pippins Tea Company

Η εταιρεία Pippins Tea στο ανατολικό άκρο του Τορόντο διαθέτει περισσότερα από 130 χαλαρά τσάγια και τσάντες τσαγιού μαζί με περισσότερες από 100 διαφορετικές τσαγιέρες, κύπελλα, πιατάκια και κούπες.

Το γοητευτικό κατάστημα είναι επίσης πού να πάτε για να πάρει χαριτωμένα αξεσουάρ κουζίνας όπως cozies τσαγιού, ποδιά, πετσέτες τσαγιού και placemats. Έτσι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τσάι, να πάρετε ένα αγαπημένο μείγμα ή να βρείτε κάποια αξεσουάρ ζυθοποιίας ή ένα μοναδικό δώρο που σχετίζεται με το τσάι, θα το βρείτε πιθανότατα εδώ.