Πού να δράσουμε σαν παιδί στο Τορόντο

Διασκεδαστικοί (και αποδεκτοί) τρόποι να ενεργείς σαν παιδί στο Τορόντο

Το να είσαι ενήλικας μπορεί να είναι σοβαρή δουλειά. Υπάρχουν λογαριασμοί που πρέπει να πληρώσετε (τόσοι πολλοί λογαριασμοί), δουλειές που πρέπει να κάνετε, παιδιά να διαφωνούν αν τα έχετε και εργάζεστε. Μέσα σε όλα αυτά τα ενήλικα πράγματα είναι σημαντικό να χαλαρώσετε λίγο και να θυμάστε πώς είναι να είσαι παιδί. Κάντε ένα διάλειμμα από τα σοβαρά πράγματα ελέγχοντας μερικούς από αυτούς τους διασκεδαστικούς τρόπους να αισθανθείτε σαν παιδί στο Τορόντο.

Μετάβαση σε ένα τραμπολίνο

Τίποτα δεν δημιουργεί μια παιδική ευφορία, σαν να πηδάει πάνω και κάτω σε ένα τραμπολίνο.

Όλοι οι ενήλικες που θέλουν να δουν πόσο υψηλά μπορούν να πάρουν μπορούν να το κάνουν στο Sky Trampoline Park. Εκτός από τα τραμπολίνα από τοίχο σε τοίχο, η Sky Zone διαθέτει ένα τεράστιο λάκκο αφρού για να μεταβείτε και να προσφέρει μαθήματα γυμναστικής στα τραμπολίσια (ονομάζεται Skyrobics) και απόλυτο dodgeball.

Δοκιμάστε ένα δωμάτιο διαφυγής

Τα δωμάτια διαφυγής ή τα παιχνίδια διαφυγής έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή στο Τορόντο και προσφέρουν ένα διασκεδαστικό τρόπο για να φτάσετε μαζί με φίλους που δεν περιλαμβάνουν καθιστικό γύρω από ένα μπαρ ή καφέ. Ουσιαστικά, οι ομάδες είναι κλειδωμένες σε ένα δωμάτιο που θα έχει ένα συγκεκριμένο θέμα (δηλαδή ζόμπι, διάλειμμα στη φυλακή) και θα πρέπει να λύσουν διάφορα παζλ για να ξεφύγουν. Μερικές επιλογές στην πόλη περιλαμβάνουν BreakOut Adventures και At Escape.

Πηγαίνετε σε ένα κυνήγι Scavenger

Βουρτσίστε τις δεξιότητές σας με ένα κυνήγι σαρωτή μέσω της πόλης του Τορόντο. Το Urban Capers συγκεντρώνει εκδηλώσεις όπου οι ομάδες των δύο έως έξι συνεργάζονται για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να λύσουν αινίγματα που θα τα οδηγήσουν σε ένα συγκεκριμένο χώρο (π.χ. ROM) ή γειτονιά (Market Kensington Church Street).

Η ομάδα με τις πιο σωστές απαντήσεις στο τέλος κερδίζει ένα βραβείο.

Οδηγήστε ένα Go-Kart

Εξασφαλίστε την ανάγκη σας για ταχύτητα με περιστροφή γύρω από το κομμάτι σε ένα από τα ταχύτερα go-karts του Τορόντο. Το 401 Mini-Indy Go-Karts διαθέτει εσωτερική πίστα αγώνων για αγώνες όλο το χρόνο και αγώνες που ξεκινούν από πέντε μέχρι και 80 γύρους.

Ανεβείτε στον τοίχο

Ένα πράγμα που τα περισσότερα παιδιά αγαπούν να κάνουν, είτε μέσα είτε έξω, είναι η ανάβαση.

Φαίνεται ότι, μόλις καταλάβουν την τέχνη του περπατήματος, θέλουν να αρχίσουν να κινούνται προς τα πάνω (είτε πρόκειται για σκάλα είτε για βιβλιοθήκη) όσο το δυνατόν συντομότερα. Εάν εξακολουθείτε να έχετε το αναρριχητικό σφάλμα, μπορείτε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για να μεγεθύνετε τα μεγάλα ύψη με μια επίσκεψη σε ένα αναρριχητικό γυμναστήριο, του οποίου υπάρχουν πολλοί στο Τορόντο. Ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν το Boulderz Climbing Center (με δύο θέσεις), το Joe Rockhead και το The Rock Oasis.

Πάρτε μέσα από ένα εμπόδιο

Θυμάστε την αναρρίχηση, την περιπλάνηση και την ταλάντευση στις παιδικές χαρές ως παιδί; Τώρα μπορείτε να ανακτήσετε αυτό το συναίσθημα με ένα ταξίδι στο Pursuit OCR, μια γιγαντιαία εσωτερική πορεία εμπόδιο για ενήλικες. Ο χώρος των 10.000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε με την εσωτερική σας εννέα ετών. Για αρχάριους, υπάρχει ένα λάκκο σφαίρας. Ναι, ένα λάκκο σφαίρας. Επιπλέον, θα βρείτε μπαρ, σχοινιά, σήραγγες και πολλά άλλα για συνολικά 19 εμπόδια. Προσφέρουν επίσης μαθήματα γυμναστικής και ένα παιδικό πρόγραμμα της Κυριακής.

Παίξτε ένα παιχνίδι με ετικέτα λέιζερ

Όσο πιο απλό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ετικέτας, μπορεί να κρατήσει τα παιδιά κατειλημένα για ώρες. Αλλά ποιος λέει ότι η ετικέτα είναι μόνο για παιδιά; Ετικέτα λέιζερ ups το ante συνδυάζοντας ετικέτα και κρύψτε και αναζητήστε - με λέιζερ. Πάνω από το RINX εσείς και οι άλλοι παίκτες σας φτιάχνετε το δρόμο σας μέσα από έναν λαβύρινθο ετικετών λέιζερ των 3000 τετραγωνικών ποδιών που περιγράφεται ως "μια μοναδική λάμψη στη σκοτεινή περιπέτεια." Η Laser Quest είναι μια άλλη επιλογή για τους λάτρεις της λέιζερ.

Καλή διασκέδαση με ένα Hula Hoop

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε ένα χούλα; Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε ένα άλλο πηγαίνετε στο να κρατάτε ένα στρογγυλό στεφάνι στους γοφούς σας. Τα παπούτσια ζάχαρης προσφέρουν μαθήματα και εργαστήρια σε τρεις τοποθεσίες σε όλη την πόλη που θα σας αρέσουν να νιώσετε σαν παιδί, ενώ θα έχετε ταυτόχρονα μια μοναδική προπόνηση. Οι τάξεις που προσφέρονται κυμαίνονται από τις βασικές δεξιότητες του hula hooping μέχρι τον χορό του βραχίονα. Υπάρχουν επίσης hula στεφάνες προς πώληση, αν θέλετε να έχετε έναν δικό σας για να παίξει (er, πρακτική) με στο σπίτι.