Γιορτάστε τη Χαβάη στο Φεστιβάλ Aloha της Αριζόνα

Στο Tempe Beach Park

Κάθε άνοιξη χιλιάδες άνθρωποι θα κατέβουν στο κέντρο της πόλης Tempe για να απολαύσετε τη Χαβάη φαγητό, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό στο Arizona Aloha Φεστιβάλ.

Τι συμβαίνει στο Φεστιβάλ Aloha της Αριζόνα;

Υπάρχουν διάφορα στάδια ζωντανής ψυχαγωγίας, όπως η μουσική, ο χορός και οι διαλέξεις της Χαβάης και της Πολυνησίας. Το Island Marketplace είναι τεράστιο, με πωλητές που προσφέρουν παραδοσιακές τέχνες, φρέσκα λουλούδια, καλάθια, καπέλα, σκαλισμένα περιδέραια οστών και ύφασμα tapa.

Υπάρχουν νησιωτικά προϊόντα ξύλου και κοσμήματα της Χαβάης, σορτς surfer, καφέ της Χαβάης και μουσική της Χαβάης. Το γήπεδο διατροφής προσφέρει παραδοσιακά αμερικανικά σνακ, αλλά μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από τα αγαπημένα τρόφιμα του λαού της Χαβάης και του Νότιου Ειρηνικού, όπως το χοίρο kahlua, manapua, haupia, κοτόπουλο Vilo Vilo ή Spam musubi. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν τις νησιωτικές τέχνες να απομακρυνθούν. Η Γωνιά του Ukulele είναι όπου οι τοπικοί παίκτες ukulele συγκεντρώνονται σε μαρμελάδες και όπου έμπειροι παίκτες μοιράζονται τη χαρά με εκείνους που θέλουν να μάθουν.

Πότε είναι?

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στα μέσα Μαρτίου. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες συνήθως ανακοινώνονται από το τέλος του προηγούμενου έτους.

Που είναι?

Το Φεστιβάλ Aloha Arizona λαμβάνει χώρα στο Tempe Beach Park. Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών ελαφρού σιδηροδρόμου. Το Tempe βρίσκεται στην ανατολική κοιλάδα . μπορείτε να ελέγξετε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να φτάσετε εκεί από άλλα μέρη της πόλης.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Δεν χρειάζεστε εισιτήρια, επειδή η είσοδος στο Arizona Aloha Festival είναι δωρεάν για όλους.

Ελέγξτε εδώ για τα σχόλιά μου σχετικά με τη στάθμευση στο κέντρο της πόλης Tempe και την πρόσβαση με το ελαφρύ σιδηρόδρομο.

Πού να μείνετε κοντά

Μπορείτε να μείνετε σε ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από ένα ελαφρύ σιδηροδρομικό σταθμό και να πάρετε το ελαφρύ σιδηρόδρομο για την εκδήλωση. Αν θέλετε να είστε πιο κοντά, περίπου 1/2 μίλια μακριά μπορώ να συστήσω Tempe Mission Palms.

5 Συμβουλές για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Aloha της Αριζόνα

Εάν πηγαίνετε στο Αριζόνα Aloha Φεστιβάλ, να είστε προετοιμασμένοι. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διήμερα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στην περιοχή Phoenix. Οδήγηση γύρω στο κέντρο της πόλης Tempe μπορεί να είναι μια πρόκληση σε μια κανονική μέρα, γι 'αυτό πάρτε λίγο επιπλέον υπομονή μαζί σας στις ημέρες Arizona Aloha Festival εάν σκοπεύετε να οδηγήσετε.

  1. Το Arizona Aloha Festival είναι ένα πολύ δημοφιλές γεγονός. Θα είναι γεμάτο.
  2. Το καθιστικό στις κύριες σκηνές στο φεστιβάλ Aloha της Αριζόνα είναι εξαιρετικό. Εάν θα χρειαστεί να καθίσετε για να ξεκουραστείτε από καιρό σε καιρό, ίσως θελήσετε να φέρετε μαζί σας μια μικρή πολυθρόνα.
  3. Φέρτε μετρητά για φαγητό και σνακ.
  4. Τα κρύα νερά και τα αναψυκτικά διατίθενται σε λογικές τιμές.
  5. Ως συνήθως, σε μια μέρα άνοιξης του Tempe τον Μάρτιο, τα αντηλιακά, το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου είναι εντάξει.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Arizona Aloha Festival στο 602-697-1824 ή επισκεφθείτε την Αριζόνα Aloha Festival online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.