Κέντρο Τεχνών Mesa στο Downtown Mesa

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Mesa βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία

Το Κέντρο Τεχνών Mesa άνοιξε το 2005 στο κέντρο του Mesa, στην Αριζόνα. Περιλαμβάνει τέσσερα θέατρα: το θέατρο Tom και Janet Ikeda (1.588 θέσεις), το Θέατρο Βιρτζίνια Γ. Πίπερ (550 έδρες), το Nesbitt / Elliott Playhouse (200 έδρες) και το Anita Cox Farnsworth Studio Theatre (98 έδρες). Υπάρχουν επίσης 5 γκαλερί και 14 στούντιο τέχνης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Mesa στην ίδια τοποθεσία και η είσοδος στις γκαλερί είναι δωρεάν.

Το επίκεντρο του Κέντρου Τεχνών Mesa είναι να φιλοξενήσει επαγγελματικές τέχνες, εικαστικές τέχνες και προγραμματισμό της εκπαίδευσης των τεχνών.

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Mesa είναι ο χώρος εκθεσιακής εικαστικής τέχνης στο Κέντρο Τεχνών Mesa. Υπάρχουν πέντε γκαλερί και η είσοδος είναι δωρεάν.

Mesa Κέντρο Τεχνών / Mesa Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Διεύθυνση οδού

1 East Main Street
PO Box 1466
Mesa, Arizona 85211-1466

Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google.

GPS

33.413769, -111.830102

Mesa Arts Center Γενικός αριθμός τηλεφώνου

480-644-6500

Οδηγίες για το Κέντρο Τεχνών Mesa

Το Mesa Arts Center βρίσκεται στην καρδιά του Mesa. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης στο δρόμο, χρησιμοποιήστε τους δημόσιους χώρους στάθμευσης ακριβώς νότια του Mesa Arts Center.

Από το Ι-17 ή το Ι-10:
Πάρτε I-17 Νότο σε I-10 Ανατολή και στη συνέχεια προς το 202 Ανατολή Loop. Έξοδος στο Country Club. Πηγαίνετε νότια (δεξιά) στην κεντρική οδό και στρίψτε αριστερά προς το Main.
Το Mesa Arts Centre βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία του Centre and Main.

Από τις ΗΠΑ 60:
Πάρτε US 60 προς Mesa. Έξοδος από το Country Club και στρίψτε προς τα βόρεια (εάν έρχεστε από τη δύση, κάντε αριστερά · αν έρχεστε από την ανατολή, κάντε δεξιά) στην Main Street και στρίψτε δεξιά. Το Mesa Arts Centre βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία του Centre and Main.

Από το βρόχο 101:
101 Βρόχος προς το βρόχο 202 Ανατολή. Έξοδος στο Country Club.

Πηγαίνετε νότια (δεξιά) στην κεντρική οδό και στρίψτε αριστερά προς το Main.
Το Mesa Arts Centre βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία του Centre and Main.

Το Κέντρο Τεχνών Mesa και το Μουσείο Σύγχρονης Τεχνών Mesa είναι επίσης προσβάσιμα από το σιδηροδρομικό σταθμό Valley Metro. Απλά τραβήξτε το ελαφρύ σιδηρόδρομο προς το Mesa, το σταθμό Main Street / Centre.

Πού να κάνετε εισιτήρια για το Mesa Arts Center Συναυλίες και εκδηλώσεις

1. Πλαίσιο γραφείου Κέντρο Τεχνών Mesa
Βρίσκεται στην 1 East Main Street. Το box office βρίσκεται έξω από το Centre Street, απέναντι από το Shadow Walk από τα θέατρα.
2. Online.
3. Τηλεφωνήστε στο γραφείο Mesa Arts Center Box στο 480-644-6500.

Καθίσματα για το Κέντρο Τεχνών Mesa

Δείτε πού θα καθίσετε στις παραστάσεις του Mesa Arts Center.