Μουσείο Γεωργίας O'Keefe

Το μουσείο Georgia O'Keefe στο κέντρο της Σάντα Φε , το μοναδικό μουσείο στην Αμερική αφιερωμένο σε μια γυναίκα καλλιτέχνη διεθνούς χαρακτήρα. O'Keefe πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο Νέο Μεξικό στο χωριό Abiquiu κοντά Santa Fe, όπου πολλά από τα πιο εικονικά έργα της ήταν ζωγραφισμένα. Έκανε διάσημο τα τοπία και τα βλέμματα του Νέου Μεξικού καθώς τα έργα της έγιναν γνωστά. Εμφανίζονται οι πίνακές της Jimson Weed, οι κόκκινες και κίτρινες κοιλάδες, τα εικονικά κρανία αγελάδων με τριαντάφυλλα.

Οι αφαίρεσε και τα πρώτα της έργα είναι εκεί.

Το μουσείο O'Keefe έχει μόνιμα και περιστρεφόμενα εκθέματα. Το μουσείο άνοιξε το 1997, παρέχοντας δημόσια και εκπαιδευτικά προγράμματα εστιασμένα στην τέχνη εν γένει και ειδικότερα στο έργο του O'Keefe.

Υπάρχουν πάντοτε έργα ζωγραφικής O'Keefe στο μουσείο, μερικά πιο διάσημα από άλλα. O'Keefe είναι ένας εικονικός καλλιτέχνης του Νέου Μεξικού, έχοντας ζήσει για πολλά χρόνια στο Abiquiu. Στο παρελθόν, τα εκθέματα παρουσίασαν τις φωτογραφίες του Ansel Adams στη Χαβάη, όταν ανατέθηκε από αυτό που αργότερα θα γίνει το Dole Pineapple Company. Ένα άλλο εκθετήριο παρουσίασε πίνακες ζωγραφικής που έγιναν από το στούντιο της στο Abiquiu, κοιτάζοντας τα παράθυρα του στούντιό της.

Εκτός από τα εκθέματα για το έργο του O'Keefe, το μουσείο προσφέρει οικογενειακά προγράμματα, εκθέσεις τέχνης υψηλού σχολείου, επιστημονική καφετέρια για νέους στοχαστές, συζητήσεις τέχνης στο μεσημέρι και συνομιλίες ερευνητικού κέντρου.

Την πρώτη Δευτέρα του κάθε μήνα από τις 9 έως τις 10 π.μ., ξεκινήστε την ημέρα σας με πρωινό με το O'Keefe.

Το πρόγραμμα διαθέτει καφέ, ευρωπαϊκό πρωινό και μια μακρά ματιά σε μια σειρά θεμάτων.

Τα εργαστήρια τέχνης ενηλίκων καλύπτουν ποικίλα θέματα και οδηγούνται από καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη δημιουργία τέχνης χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέσων, συμπεριλαμβανομένων υδατογραφιών, ακρυλικών και πολλά άλλα.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Το μουσείο παρέχει επαγγελματική ανάπτυξη για εκπαιδευτικούς μέσω εργαστηρίων και σεμιναρίων.

Τα προγράμματα K-Lab και Pre-K Lab αντιμετωπίζουν την ανάπτυξη της πρώιμης γλώσσας μέσω της τέχνης. Οι αίθουσες διδασκαλίας μπορούν να λάβουν μέρος σε δωρεάν οργανωμένες εκδρομές.

Το μουσείο διαθέτει κατάστημα δώρων που περιέχει ταχυδρομικές κάρτες, ημερολόγια, βιβλία και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Επισκεφθείτε το Μουσείο Georgia O'Keefe.

Ενώ στη Σάντα Φε, επισκεφθείτε το Διεθνές Μουσείο Λαϊκής Τέχνης .

Αδεια

Ενήλικες, $ 12; Οι κάτοικοι του Νέου Μεξικού, $ 8
Φοιτητές 18+ με ταυτότητα, $ 10
Νεολαία και φοιτητές 17 και κάτω, δωρεάν
Η πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα είναι δωρεάν για τους κατοίκους του Νέου Μεξικού με έγκυρη ταυτότητα.

Τοποθεσία

217 Johnson Street
Santa Fe, NM 87501

Να πάρει εκεί

Πάρτε το τρένο Rail Runner στον σταθμό Santa Fe Depot. Το λεωφορείο Pick-Up της Santa Fe παρέχει υπηρεσία μεταξύ της αποθήκης και των σημείων σε ολόκληρο το κέντρο της Santa Fe.
Αν οδηγείτε, υπάρχει χώρος στάθμευσης κοντά στο μουσείο σε δημόσιους χώρους στάθμευσης πληρώματος ή στο συνεδριακό κέντρο Santa Fe. Το μετρημένο πάρκινγκ είναι διαθέσιμο σε όλο το Santa Fe .