Άδεια σκύλου στο Reno

Πώς να αδειάσετε το σκυλί σας στην περιοχή Washoe

Οι άδειες σκύλου απαιτούνται αν ζείτε σε Reno, Sparks ή σε περιοχές με συμφόρηση της περιοχής Washoe. Η αδειοδότηση σκυλιών διοικείται από τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Ζώων του Washoe County στο Reno. Οι γάτες δεν χρειάζεται να έχουν άδεια, αλλά πρέπει να είναι μικροσκοπικές και καταχωρημένες με τις υπηρεσίες ζώων, ώστε να μπορούν να επιστρέφονται ευκολότερα στον ιδιοκτήτη τους, αν καταλήξουν στο καταφύγιο.

Ποιος πρέπει να αδειοδοτήσει το σκυλί τους;

Οι ιδιοκτήτες σκύλων που ζουν σε Reno, Sparks ή σε κορεσμένες περιοχές της περιοχής Washoe πρέπει να επιτρέπουν σκύλους ηλικίας τεσσάρων μηνών και άνω.

Για να μάθετε εάν ζείτε σε περιοχή με συμφόρηση για σκοπούς αδειοδότησης σκύλων, ανατρέξτε στον Χάρτη των Ζωντανών Περιοχών και αναζητήστε στη διεύθυνσή σας.

Πόσα σκυλιά και / ή γάτες μπορώ να έχω;

Οι κανονισμοί του Washoe County επιτρέπουν έως και τρία σκυλιά ανά κατοικία στις ενσωματωμένες περιοχές Reno και Sparks και σε περιοχές που έχουν συμφόρηση σε ζώα της περιοχής Washoe. Μέχρι και επτά γάτες ανά κατοικία επιτρέπονται στις ενσωματωμένες περιοχές Reno και Sparks. Εάν υπερβείτε αυτά τα όρια ή σκοπεύετε να το κάνετε αυτό, πρέπει να λάβετε άδεια εκτροφείου ή κτηνοτροφίας.

Λήψη άδειας σκύλου στην κομητεία Washoe

Οι άδειες σκύλου County Washoe County μπορούν να αποκτηθούν μέσω μιας ηλεκτρονικής αίτησης, με τη λήψη μιας αίτησης και την ταχυδρομική αποστολή, ή αυτοπροσώπως στο περιφερειακό Animal Services της περιοχής Washoe County, 2825-A Longley Lane στο Ρίνο. Πρέπει να περιλαμβάνεται αντίγραφο του ισχύοντος πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της λύσσας για κάθε σκύλο. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 353-8901. Τα ετήσια τέλη άδειας έχουν ως εξής ...

Washoe County Κωδικός 55.340

Απαιτείται η χορήγηση άδειας σε σκύλους σε περιοχές με συμφόρηση. ετήσια άδεια. αμοιβές; ετικέτες άδειας χρήσης είναι παράνομη για να μην χορηγήσει άδεια.

1. Μέσα σε μια περιοχή με συμφόρηση στην επαρχία, κάθε άτομο που διατηρεί ή διατηρεί οποιοδήποτε σκύλο ηλικίας άνω των 4 μηνών, μέσα σε 30 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της ηλικίας του σκύλου ή αφού φέρει αρχικά σκύλο σε περιοχή με συμφόρηση για διατήρηση και συντήρηση, να αποκτήσουν και στη συνέχεια να διατηρούν συνεχώς για τον σκύλο μια ισχύουσα και έγκυρη άδεια σκύλου που εκδίδεται από τον νομό και να συμμορφώνονται με τις διατάξεις εμβολιασμού του τμήματος 55.580.


2. Κάθε άδεια σκύλου που εκδίδεται από το νομό είναι ετήσια και πρέπει να ανανεώνεται ετησίως εντός 30 ημερών από την ημερομηνία λήξης της άδειας. Μετά την ημερομηνία αυτή, χρεώνεται τέλος για την καθυστερημένη χορήγηση άδειας.
3. Το τέλος αδείας καθορίζεται και μπορεί να τροποποιείται από καιρό σε καιρό από το διοικητικό συμβούλιο των κομητειών επιτρόπων.
4. Μετά την έκθεση του κατάλληλου πιστοποιητικού εμβολιασμού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 55.590 και την καταβολή του τέλους, ο νομός θα εκδώσει:
α) Πιστοποιητικό που αναφέρει το έτος της άδειας για το οποίο καταβάλλεται το τέλος αδείας, περιγραφή του σκύλου, η ημερομηνία πληρωμής και το όνομα και η διεύθυνση διαμονής του προσώπου στο οποίο εκδίδεται η άδεια.
β) Μια ετικέτα από μέταλλο ή πλαστικό που αριθμείται για να αντιστοιχεί με την άδεια ή το πιστοποιητικό νηολόγησης με το έτος αδείας που φέρει σφραγίδα.
5. Η άδεια σκύλου δεν μεταβιβάζεται από ένα σκύλο σε άλλο.
6. Δεν επιστρέφεται καμία επιστροφή χρημάτων λόγω αδείας σκύλου λόγω θανάτου του σκύλου ή του ιδιοκτήτη που μετακινείται εκτός του νομού πριν από τη λήξη της περιόδου ισχύος της άδειας.
7. Είναι παράνομο για τον ιδιοκτήτη οποιουδήποτε σκύλου να διατηρεί ή να διατηρεί το σκυλί σε οποιαδήποτε περιοχή με συμφόρηση, εκτός εάν έχει λάβει άδεια σύμφωνα με το παρόν κεφάλαιο. [§38, Ord. Νο. 1207]

Πηγή: Περιφερειακές Υπηρεσίες Ζώων του Washoe County.